torstai 6. kesäkuuta 2024

Kesän ajanvaraukset ovat poikkeuksellisen täynnä

Yritän välillä tiedottaa blogijutuissani hoitolan työtilanteestakin, jotta lukijat voisivat suunnitella omia ajanvarauksiaan paremmin. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että kesäkuun ja heinäkuun alun ajanvaraukset ovat poikkeuksellisen täynnä.


Kesän suosikkihoito kasvohoitojen lisäksi on ripsien kestotaivutus ja kulmakarvojen laminointi.


Asiakaskäyttäytymistä on vaikea ennustaa

Lähes kaikki yrittäjät joutuvat elämään epävarmuudessa, koska on vaikea ennustaa, miten asiakkaat käyttäytyvät. Varsinkin näin kaupan ja palvelun alalla on lähes mahdoton ennustaa, mitä huominen tuo tullessaan. 
Olen tehnyt jo niin kauan työtäni, että suurin osa asiakkaistani on vakioasiakkaita. Vakioasiakkaat ovat pääsääntöisesti ihmisiä, jotka käyvät kasvohoidoissa säännöllisesti 4-8 viikon välein ja varaavat uuden ajan aina lähtiessään. Tämän takia ajanvarauskirjani on lähes täynnä vähintään kuukaudeksi eteenpäin. Yksittäiset vapaat ajat täyttyvät satunnaisista asiakkaista ja varsinkin kesälomalaiset täyttävät nämä muutamat vapaat ajat. 
Jostain syystä kesä-heinäkuun ajat ovat varatumpia kuin aikaisempina kesinä ja syytä tähän on vaikea selittää. Kerron tästä siksi, että osaatte tehdä omat ajanvarauksenne ajoissa. Se on ikävä tilanne, kun tuttu asiakas laittaa viestiä, enkä pystykään antamaan hänelle aikaa pariin viikkoon. Koen itseni aina huonoksi asiakaspalvelijaksi, kun en pysty järjestämään hoitoaikaa asiakkaan toiveen mukaan. 
Tietysti pidennän päivää sen mukaan, miten varauksia tulee, mutta tässäkin tulee jossain kohtaa seinä vastaan. Otan yleensä viimeisen asiakkaan kello 18-19, joten pääsääntöisesti työpäiväni loppuu noin kello 20-21. Sen pidemmälle en pysty päivääni venyttämään, koska sitten alkaa jo työn laatu kärsimään. 
Tämä on asia, mistä säännöllisesti kuulen satunnaisilta asiakkailta, jotka ihmettelevät, eikö yrittäjän kannattaisi pidentää päivää, eikä myydä ”ei-oota”. Tietysti yrittäjä on tottunut venymään, mutta siinäkin on rajansa.


Ripsien kestotaivutus on kesän hittituote

Kesäaika tuo jonkin verran enemmän satunnaisia asiakkaita, kun moni haluaa Ripsien kestotaivutuksen (98€) kesälomaansa varten. Se onkin paras tapa helpottaa kesän meikkaamista, kun ripset ovat kauniilla kaarella ja tummat jo aamulla peiliin katsoessa. 
Ripsien kestotaivutus ja kulmakarvojen laminointi (145€) on helppo tapa korostaa silmiä. Ripsien kaarevuus tuo yllättävän paljon muutosta ulkonäköön. Silmistä tulee virkeämmät ja katse tehostuu, kun ripset kaareutuvat kunnolla ylöspäin. Se on helppo ”kasvojen kohotus” ja koko ilme näyttää raikkaammalta.
Ripsien kestotaivutus ei mene koskaan överiksi, koska ripsiin ei lisätä mitään, vaan ainoastaan niiden asento muuttuu. Kestotaivutus pysyy hyvänä 6-10 viikkoa ripsilaadusta riippuen.
Kerron tätä nyt siksi, että varatkaa hoitoaikanne nyt, jos haluatte tulla kasvohoitoon tai kestotaivutuksiin vielä kesäkuun puolella. Jostain syystä juhannusviikko on ollut täynnä jo parisen viikkoa, mutta se onkin nelipäiväinen työviikko, joten se täyttyykin aina nopeammin. 
Juhannuksen jälkeen moni aloittaa kesäloman ja haluaa kasvohoidon loman aluksi. Tämän takia kesäkuun viimeinenkin viikko täyttyy aikaisessa vaiheessa.
Tietysti aina voi tulla peruutuksia ja niitä usein jäädäänkin odottamaan, jos ajanvaraukset ovat jo muuten täynnä. Laittakaa siis viestiä nopeasti, niin saatte itsellenne sopivan ajan!

Tekstiviestit: 050 5860 310
Sähköposti: info(a)kauneushoitolainkeri.fi



⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 28.5.-10.6.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti