maanantai 3. kesäkuuta 2024

Puhdista iho helleaikaan hyvin

Ihonpuhdistusta kannattaa tehostaa kesällä, kun helle nostaa pintaan enemmän ihotalia ja hiki sekoittuu aurinkovoiteisiin. Pelkkä vedellä huuhtelu ei riitä, koska ihotali ei liukene pelkkään veteen, vaan aina tarvitaan puhdistustuote.


Kaksoispuhdistus on etenkin kesällä todella tärkeä osa ihonhoitoa.


Kesällä kaksoispuhdistus on erityisen tarpeellinen

Näin kesällä kannattaa tehdä kaksoispuhdistus joka ilta. Ensimmäinen puhdistuskerta poistaa ulkoisen lian eli pölyt, meikin ja aurinkosuojavoiteen. Toinen puhdistuskerta pesee pois ihon itsensä erittämän lian eli hien, kuolleen solukon ja ihotalin.
Aurinkosuojavoiteet tarvitsevat aina kunnon puhdistuksen, etteivät ne jää ihon pintaan. Myymäni Dermalogican, iS Clinicalin ja Dermatuden aurinkosuojatuotteet eivät sisällä mitään tukkivia aineosia, mutta mitä edullisempi voide on kyseessä, sitä enemmän siitä löytyy mineraalirasvoja, jotka tukkivat ihoa. Yleensä nämä mineraalirasvat ovat vaikutusaineluetteloissa nimellä mineral oilliquid paraffin tai paraffin oil. Näitä aineita sisältävät tuotteet ovat vaikeita poistaa iholta ja ne helposti jäävät tukkimaan huokosia.
Tähtitarjouksena on juuri tätä hellekautta varten kaksi erinomaista puhdistustuotetta, jotka poistavat iholta kaiken ylimääräisen kuivattamatta sitä.
Youngbloodin Nourishing Cleansing Oil NYT 48€ (58€) on aivan ihana raikkaan sitruksen tuoksuinen alkupuhdistusöljy. Tämä YB:n tuote on saanut suuren suosion, koska se on miellyttävän ohut ja tuo raikas tuoksu hivelee mieltäkin. Nourishing Cleansing Oil sulattaa hyvin paksunkin meikkivoiteen ja sillä lähtee myös silmämeikki.


Kuorintaa tarvitaan kesällä enemmän

Toinen Tähtitarjoustuote on Dermalogican Daily Glycolic Cleanser 150ml NYT 32€ (40€) ja 295ml NYT 49€ (64€) on kevyesti kuoriva puhdistusgeeli. Olen itse hyvin mieltynyt tähän tuotteeseen näin kesällä, koska se jättää päivän hikoilun jälkeen raikkaan ja puhtaan tunteen iholle.
Glykolihappo on yksi hedelmähapoista ja sitä saadaan sokeriruo’osta ja se on vaikutukseltaan kevyesti kuoriva. Glykolihappo kuuluu miedoimpiin hedelmähappoihin ja se sulattaa hellästi hilseilevää kuollutta solukkoa. Kuorintaa tämä Glycolic Cleanser ei korvaa, vaan siihen tarvitaan eri tuote.
Jos iho on rasvainen, se yleensä rasvoittuu kesällä enemmän ja syntyy tulehtuneita pikkufinnejä. Tämä saadaan ehkäistyä säännöllisellä kuorinnalla ja oma suosikkini tällä hetkellä on Dermalogican Liquid Peelfoliant (68€). Liquid Peelfoliant on tosi nopea käyttää, koska sen vaikutusaika on vain kolme minuuttia. Ensin iho puhdistetaan hyvin ja sen jälkeen levitetään tätä ohutta geeliä tasaisesti kasvoille ja kaulaan. Odotetaan kolme minuuttia, jolloin iholla voi tuntua lievää pistelyä ja kihelmöintiä, mikä kuuluu asiaan. Vaikutusajan jälkeen kuorinta pestään ihonlämpöisellä vedellä pois ja lopuksi laitetaan hoitotuotteet.





⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 28.5.-10.6.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia: