torstai 27. kesäkuuta 2024

Nanolift on itse kehittämäni kasvohoito

En enää aina muista kertoa uusille asiakkaille, että olen itse kehittänyt tämän Nanolift-kasvohoidon noin 25 vuotta sitten. Tällä hetkellä yli puolet tekemistäni hoidoista on Nanolift-kasvohoitoja. 


Nanolift on ainutlaatuinen ihonhoitomenetelmä, joka hidastaa ikääntymisen merkkejä.


Nanolift -kasvohoito on tarkoitettu suomalaisiin olosuhteisiin

Joskus 90-luvun loppupuolella aloin miettimään sitä, miten usein eri hoitosarjojen kasvohoitomenetelmät eivät ollenkaan soveltuneet Suomen poikkeuksellisiin sääolosuhteisiin. Suomessa suurin osa iho-ongelmista liittyy talveen ja kuivattavaan sisälämmitykseen. 
Muualla maailmassa ei tämänkaltaisia olosuhteita ole, koska harvassa maassa on näin kuivattava sisäilma yli puolet vuodesta, kuin meillä on. Suomalaisilla on myös tavallista enemmän herkkyyksiä ja ihon ohentumista vaalean ihonsa takia. Monia happohoitoja, joita tuli käyttöön 2000-luvun alussa, ei ole järkevää tehdä jo muutenkin kuivuneelle ja ohentuneelle iholle. 
Näistä syistä aloin suunnittelemaan sellaista kasvohoitoa, joka toimii Suomen olosuhteissa ja sille asiakaskunnalle, jota itse hoidan. Olin siihen mennessä tehnyt työtäni jo yli parikymmentä vuotta ja olin oppinut lukuisia eri kasvohoitomenetelmiä. Otin jokaisesta oppimastani kasvohoidosta parhaat osat ja kokosin niistä yhden hoidon, joka sopii jokaiselle ihotyypille ja juuri meidän ilmasto-olosuhteisiin.


Nanolift -kasvohoito räätälöidään ihon tilanteen mukaan

Nanolift-kasvohoito on aina täsmähoito jokaiselle asiakkaalle erikseen. Hoidon kulku on aina sama, mutta kaikki käytetyt aineet sekoitan itse Dermalogican ja iS Clinicalin vaikutusaineista. Tämä takaa sen, että hoitotulos on aina hyvä ja Nanolift-kasvohoito sopii kenelle tahansa.
Nanolift-kasvohoito aloitetaan alkupuhdistuksella ja kuorinnalla ja niiden jälkeen imeytetään miedolla mikrovirralla hoitoainetiiviste, joka sekoitetaan asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Hoitotiivisteen vaikutus voi esimerkiksi olla kosteuttava, vahvistava tai talineritystä tasapainottava ja se vastaa yksilöllisesti asiakkaan ihon tarpeisiin. 
Mikrovirtavaiheen jälkeen teen kaksivaiheisen kasvohieronnan, jonka ensimmäinen osa on akupaineluhieronta, joka laukaisee kasvolihasten, esimerkiksi purentalihasten kireyttä ja rentouttaa kasvojen monet pikkulihakset. Toinen hierontavaihe on klassinen kasvohieronta, jonka avulla ihon pintakerroksiin imeytetään hoitavat ja suojaavat vaikutusaineet. 
Lopuksi laitetaan naamio, joka vaikuttaa vartin verran ja asiakas saa ottaa sen aikana pienet torkut. Naamio imeyttää kaikki vaikutusaineet syvälle ihoon ja sulkee huokoset ja sen jälkeen iho on loppuun käsitelty. 
Lopuksi voin laittaa hiukan meikkiä tai sitten hoitovoiteet, jotka saavat jäädä vaikuttamaan seuraavaan aamuun. Hoidon hintaan kuuluu kulmakarvojen muotoilu, jos asiakas niin haluaa. Varaan työhön aikaa noin puolitoista tuntia ja hoito on myös erittäin rentouttava ja stressiä poistava.




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 25.6.-8.7.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti