perjantai 21. kesäkuuta 2024

Hyvää juhannusta!

Toivotan oikein hyvää ja iloista juhannusjuhlaa kaikille lukijoille ja asiakkaille! Kesä on jo siinä vaiheessa, että vietämme keskikesän suurinta juhlaa. Luonto on kukkeimmillaan ja vielä suurin osa kesää on edessäpäin. 




Ohjeita mökkielämään

Moni suomalainen siirtyy mökkielämään kesän ajaksi ja usein olosuhteet ovat askeettisemmat kuin kotioloissa. Varsinkin vedenlaatu muuttuu, kun moni käyttää pesuvetenä järvivettä. Ihonhoidon kannalta tämä järvivesi hiukan arveluttaa minua, koska siinä on siitepölyjä, levää ja muutta ylimääräistä töhkää. Toinen ongelma on, jos pesuvetenä käytetään pelkästään kylmää vettä. Useinhan mökillä aamupesun korvaa pulahdus järveen. Toki tämä kaikki on ihanaa vaihtelua ja siitä kannattaa nauttia.
Suosittelisin, että ihon puhdistamiseen käytettäisiin järviveden lisäksi Youngbloodin Micellar Water with Colloidal Silver (41€) misellivettä, joka täydentää puhdistusta. Järkevintä olisi pyyhkiä iho tällä misellivedellä saunan ja uimisen jälkeen, niin iholle ei jää muhimaan mitään järviveden pöpöjä. 
Laita misellivettä vanulappuun ja pyyhi sillä koko kasvot ja myös silmämeikki lähtee tällä misellivedellä. Muista käyttää pesun jälkeen tehokkaat hoitotuotteet myös mökkioloissa, koska ihonhoidosta ei voi pitää taukoa. Varsinkin, jos iho huuhtoutuu moneen kertaan uimisessa ja saunomisessa, se tarvitsee hyviä hoitotuotteita.


Varo polttavaa aurinkoa

Muistutan taas auringon vaarallisuudesta ja aurinkosuojatuotteiden käytöstä. Toivottavaa olisi, että mökkivierailla olisi omat aurinkosuojatuotteet mukana, mutta ellei näin ole, Dermalogican Protection Sport SK50 (40€) on erinomainen ”vierasvara”. 
Protection Sportia voi käyttää kaikki sekä vartalolle että kasvoille. Vauvoille, jotka ovat yli puolivuotiaita, Protection Sport SK50 sopii mainiosti. Jo varttikin suorassa auringossa voi polttaa vaaleaa ihoa ja uv-säteily aiheuttaa soluvaurion heti osuessaan suojaamattomaan ihoon. 
Pihapuuhailussa kannattaa muistaa suojata myös korvalehdet, niska ja kaula-aukon kohta erityisen hyvin. Ne kohdat helposti unohtuvat ja seurauksena on kipeä punoittava iho. Nenänselkä on kasvoissa alue, mikä palaa ensimmäisenä ja siitä yleensä alkaa myös aurinkokeratoosi tai muut solumuutokset. Nenään kannattaa suojavoidetta lisäillä muutaman tunnin välein, koska voide lähtee pois ihan nenää pyyhkiessä. 
Palaneille kasvoille hyvä rauhoittaja on iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masque (113€), joka on ihanan viilentävä ja punoitusta vähentävä hoitotuote. Tämä geelimäinen naamio tuntuukin todella jäätävän kylmältä ja se on muutenkin kiva käyttää helteellä. Levitä naamiota paksuhko kerros koko kasvoille ja anna sen vaikuttaa yön ylitse, niin kosteuttava vaikutus silottaa pikkukurtut ja tasoittaa ihon väriäkin.






⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 11.–24.6.24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti