keskiviikko 26. kesäkuuta 2024

Kulmakarvat ovat silmien kehys

Kulmakarvoilla on hyvin suuri merkitys ihmisen ulkonäköön ja tällä hetkellä erilaiset kulmien korostusmenetelmät ovat muodin huippua. Kulmakarvojen laminointi on erinomainen tapa korostaa kauniisti kulmia.


Kulmakarvojen laminoinnissa ja ripsien kestotaivutuksessa asetellaan ja värjätään vain asiakkaan omat karvat, eikä niihin lisätä mitään ylimääräistä.


Suosittelen kulmakarvojen laminointia

Olen koko alkukesän tehnyt kulmakarvojen laminointia (69€) ainakin kerran päivässä ja näen konkreettisesti, miten suuri merkitys on sillä, että kulmakarvat ovat siistit ja kohtuullisesti korostetut. Painotan tätä sanaa kohtuullisesti, koska kulmakarvojen korostus voi mennä överiksikin ja näkee jo kymmenen metrin päästä, että onpahan tuolla kulmakarvat.
Ymmärrän hyvin, että moni ikäiseni ei tiedä, mitä tämä kulmakarvojen laminointi on, eikä sen takia osaa siihen edes varata aikaa. Tuo nimitys laminointi onkin ihan harhaanjohtava, mutta parempaa sanaa asialle en tiedä. Englanniksi se on brow lift eli kulmakarvojen ”ylösnosto” tai korostus. 
Kulmakarvojen laminointi tarkoittaa sitä, että ne käsitellään samoilla aineilla kuin tehdään ripsien kestotaivutuskin (98€) ja näin saadaan karvat hyvään asentoon ja siistiksi. Varsinkin niille, joilla kulmakarvat ovat pitkiä ja jäykkiä ja sojottavat eri suuntiin tai kääntyvät kiharalle, laminointi on hyvä tapa saada ne järjestykseen. 
Laminointiin kuuluu myös kestovärjäys ja se pysyy huomattavasti paremmin laminoiduissa kulmakarvoissa kuin yleensä muuten. Tuo laminointi kestää kauniina 6-10 viikkoa vähän karvojen laadusta riippuen. Tähän työhön varaan aikaa 45-60 minuuttia, joten se ei ole ihan pikainen homma, eikä laminointia voi tehdä kasvohoidon yhteydessä. Kasvohoidossa käytetyt rasvat estävät laminointiaineiden vaikutusta, joten niitä ei voi yhdistää, mutta ne voi tehdä vaikka perättäisinä päivinä. 


Laminointi ei korosta kulmakarvoja liikaa

On vaikea selittää ja kuvailla, miltä laminoidut kulmakarvat kullakin asiakkaalla näyttävät ja parasta onkin kokeilla sitä kerran. Laminointi ei korosta kulmia liikaa, ainakaan minun tekemänä, vaan muuttunut tulos on hyvin tyylikäs ja hienovarainen. Joten kannattaa tulla rohkeasti kokeilemaan! 
Korostan sitä, että tätä laminointia ei voi tehdä, ellei kulmakarvoja ole juuri ollenkaan, koska tässä menetelmässä käsitellään nimenomaan karvaa. Joskus nämä nimitykset menevät asiakkailla hiukan sekaisin ja se on kestopigmentointia, missä tavallaan tatuoidaan ihoon nuo kulmakarvat ja sitä menetelmää minä en tee. 
Näitä laminoituja kulmia ei tarvitse mitenkään varoa kuin ensimmäisen vuorokauden ajan. Laminoinnin jälkeen pitää olla ainakin yksi vuorokausi kastelematta kulmia, mutta sen jälkeen voi tehdä ihan mitä haluaa. Laminointi kestää saunomisen, hikoilun ja silmien hieromisen, eikä ne mitenkään vähennä työn kestävyyttä. Suosittelen, että kannattaa itse tulla kokeilemaan, niin siinähän se selviää, miltä laminointi itsellä näyttää.




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 25.6.-8.7.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti