perjantai 7. kesäkuuta 2024

Virkistä iho hoitosuihkeella

Onneksi hellelukemat ovat nyt ohittaneet Hämeenlinnan ja enää ei ole ihan tuskaisen kuuma. Ja onneksi hoitolaan ei koskaan paista aurinko, niin työolosuhteet pysyvät inhimillisinä, vaikka onhan ollut ihanaa, kun on voinut liikkua kesähepenissä.


Hoitosuihkeet virkistävät kesällä  ja helpottavat ihonhoitoa.


Hikoilu voi kuivattaa ihoa

Tässä menikin pari viikkoa hikisessä olotilassa ja se ei tee iholle kovin hyvää. Toisaalta hikoilu lisää talineritystä ja iho rasvoittuu helpommin, mutta ihon pinta myös kuivuu hien valuessa. Jos ihonpinta on koko ajan märkä hiestä, vaikutus on vähän sama, kun seisoisi jatkuvasti suihkussa ja ihon oma kosteus huuhtoutuu pois. 
Erittäin virkistävä ja kosteuttava hoito helteellä on sumuttaa iholle jääkaappikylmää hoitosuihketta. Dermalogican Hyaluronic Ceramide Mist (47€) on hyvä kosteuttaja aivan kaikille. Sen sisältämät keramidit täyttävät kuivuudesta johtuvia pikkuryppyjä ja juonteita, joten iho näyttää myös sileämmältä.
Suggeroin itseni kokemaan hoitosuihkeen myös energisoivana, koska kylmä suihkaus on kyllä selvästi virkistävä. Olen käyttänyt tätä keinoa jo useana kesänä, kun helteessä alkaa väsähtämään. Tolkutan itselleni, että jääkylmä suihkaus antaa lisävirtaa muutenkin. 
Säilyvyyden takia hoitosuihkeita ei tarvitse jääkaapissa pitää, vaan nimenomaan tuon kylmyyden on tarkoitus virkistää muuten.


Hoitosuihkeita nuorille

Nuorten Clear Start -hoitolinjassa on Clarifyingin Body Spray (27€), joka on vartalolle tarkoitettu hoitosuihke. Clarifying Body Spray vähentää tulehdusta aiheuttavien bakteereiden toimintaa ja hillitsee talin eritystä.
Erityisen hyvä tämä vartalosuihke on rasvoittuvalle selälle tai dekolteelle. Se vähentää finnien ja tulehdusten syntymistä ja nopeuttaa jo syntyneiden finnien parantumista. Miehillä voi olla myös tulehtuneita karvatuppeja reisissä sekä muualla vartalolla ja Clarifying Body Spray vähentää myös karvatupentulehdusta. Varsinkin urheilua harrastaville saattaa syntyä hikoilun myötä näppyjä pitkin vartaloa, joten Clarifying Body Spray on syytä ottaa käyttöön.
Clear Start -hoitolinjassa on myös Micro Pore Mist (22€), joka hillitsee kasvojen alueen finnejä ja näppyjä. Micro Pore Mist supistaa huokosia ja vähentää ihon rasvoittumista sekä kiiltämistä. Tätä Micro Pore Mistia käytetään kasvoveden tapaan aina pesun jälkeen, mutta sitäkin voi sumutella kasvoille pitkin päivää virkistämään. 




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 28.5.-10.6.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti