perjantai 28. kesäkuuta 2024

Kevyttä kosteutta kesäksi

Helteiseen kesäaikaan, kun iho on helposti hiestä märkä, kaivataan kevyitä hoitotuotteita, jotka imeytyvät hyvin. Onneksi nykyteknologia on pystynyt kehittämään hyvinkin ohuita tuotteita, joissa on kuitenkin paljon vaikutusaineita.


Tähtitarjouksena oleva Dermalogican BioLumin-C Gel Moisturizer on ihanteellinen kosteusvoide kesäksi.


Kesällä kevyesti

Moni myös haluaa päästä kesälomalla mahdollisimman helpolla ihonhoidosta ja siksikin kaivataan tuotteita, joita voi käyttää sekä aamulla että illalla. Tähtitarjouksena oleva BioLumin-C Gel Moisturizer NYT 55€ (72€) on hyvä esimerkki monipuolisesti vaikuttavasta ohuesta voiteesta. 
BioLumin-C Gel Moisturizer sopii kaikille ihotyypeille yö- ja päivävoiteeksi ja se on myös erinomainen meikinalusvoide. Tämä voide kuuluu Dermalogican BioLumin-C -hoitolinjaan, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka korjaa uv-säteilyn haittavaikutuksia ihossa. Tämänkin takia se on erinomainen kesäajan kosteusvoide.
Koostumukseltaan BioLumin-C Gel Moisturizer on voiteen ja geelin välimuoto ja todella ohut ja hyvin imeytyvä. Sen sisältämä C-vitamiini myös tasoittaa ihon väriä ja kirkastaa ihoa.
Toinen ohut voide on Dermalogican Calm Water Gel (53€), jonka olen ristinyt vesivoiteeksi. Calm Water Gelin koostumus on aivan ainutlaatuinen, koska se on tuubista otettaessa geeli, mutta sulaa levitysvaiheessa aivan vesimäiseksi nesteeksi. Sen kosteuspitoisuus on erittäin suuri ja tämäkin voide sopii meikinalusvoiteeksi.
Calm Water Gel käy kaikille ihotyypeille, mutta ensisijaisesti se on tarkoitettu herkälle helposti punoittavalle couperosa-iholle. Se sopii myös oikein hyvin ruusufinniin ja yleensä rasvoittuvalle tulehtuneelle iholle. Pintakuiva epäpuhdas ja rasvoittuva iho hyötyy myös Calm Water Gelin kosteuttavasta ja rauhoittavasta vaikutuksesta. 


Kosteutta iS Clinicalilta

iS Clinicalin kosteuttavin tuote on Hydra-Cool Serum (15ml 76€ ja 30ml 118€), joka on seerumirakenteinen kosteusgeeli. Hydra-Cool Serum toimii hyvin seerumina toisen voiteen alla ja näin sitä on paras käyttää talviseen vuodenaikaan. Näin kesällä se korvaa yksinään sekä seerumin että voiteen ja tämäkin käy meikin alle.
Hydra-Cool Serum on nimensä mukaisesti viilentävä ja siksikin se on erinomainen tuote kesäkelillä. Amerikassa eli iS Clinicalin kotimaassa Hydra-Cool Serum on yksi iS Clinicalin suosituimpia tuotteita ja Kalifornian lämmössä sitä käytetään lähes aina kosteusvoiteen asemasta. 
Hydra-Cool Serumin koostumus on geelimäinen, mutta todella ohutta lähes vesimäistä geeliä, joka ei helteisenäkään päivänä tunnu liian raskaalta. Tämä tuote on myös erityisen suositeltava rasvoittuvan ihon kosteusvoide.
Toinen ohut voide iS Clinicalilta on Moisturizing Complex (116€), joka sopii yö- ja päivävoiteeksi. Moisturizing Complex sisältää runsaasti vaikutusaineita keveydestään huolimatta ja sen antioksidanttinen vaikutus vähentää uv-säteilyn rypistävää ja ihoa veltostuttavaa vaikutusta. 
Moisturizing Complex on aivan ohut maitomainen neste, joka imeytyy hujauksessa. Se toimii erityisen hyvin vanhenevalle ohuelle iholle. Vaihdevuosi-ikäisen hikoilupuuskissakin se ei lähde valumaan, vaan se on imeytynyt nopeasti ihon syvempiin kerroksiin, eikä iho tunnu tahmaiselta.
Näistä neljästä voiteesta löytyy takuulla jokaiselle oma tuote ja erityisen suositeltava on tämä Tähtitarjousvoide BioLumin-C Gel Moisturizer.





⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 25.6.-8.7.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti