tiistai 11. kesäkuuta 2024

Tähtitarjoukset 24.6. asti



Nämä kasvosi kirkastavat Tähtitarjoukset 24.6. asti!


C-vitamiini korjaa auringon haittoja

Dermalogican BioLumin-C Serum sisältää vaikutusaineena runsaasti stabiliia C-vitamiinia, joka korjaa uv-säteilyn aiheuttamia soluvaurioita. C-vitamiini on antioksidanttinen vaikutusaine, joka vastustaa ihossa olevia vapaita happiradikaaleja entsyymejä, jotka aiheuttavat solujen vanhenemisen. Vapaat happiradikaalientsyymit ovat elimistön omia aineita, mitkä aiheuttavat solujen vanhenemisprosessin ja uv-säteily ruokkii tätä prosessia. On jo pitkään tiedetty, että antioksidantit vastustavat näiden vapaiden happiradikaalien toimintaa ja C-vitamiini on näistä antioksidanteista tehokkain.
C-vitamiinissa on ollut ongelmana se, ettei se pysy stabiilina kovinkaan pitkään eli se menettää tehonsa helposti. Dermalogica ja iS Clinical ovat kehittäneet menetelmät, millä pystytään pitämään C-vitamiinitaso vakaana ja näin se säilyy tehokkaana koko päivän. 
BioLumin-C Serum on sopiva seerumi kaikenikäisille, koska jokaista ihoa uv-säteily vaurioittaa. Tämä seerumi on myös hyvin kosteuttava ja kirkastava. C-vitamiinin vaikutuksesta ihon väri tasoittuu ja iho näyttää kuulaalta ja raikkaalta. 
Suosittelen BioLumin-C Serumia käytettäväksi ainakin joka aamu, mutta se sopii hyvin sekä yöksi että päiväksi. Tätä seerumia voi käyttää myös jonkun muun seerumin rinnalla niin, että BioLumin-C Serum käytetään aamuisin ja toinen seerumi iltaisin.


Kirkkautta ja kiinteyttä iholle

IS Clinicalin Polish Repair Duo on erinomainen yhdistelmä näin kesällä kaikille ihotyypeille. Cleansing Complex Polish on kuoriva puhdistusgeeli, jota voi käyttää päivittäin. Tällä hetkellä se on oma suosikkini ja käytän sitä joka ilta alkupuhdistuksen jälkeen kakkospuhdistuksena. Siinä olevat selluloosa- ja jojoba-rakeet ovat hellävaraisia ja joustavia mekaanisia kuorinta-aineita, jotka tekevät ihosta sileän ja pehmeän.
Varsinkin helteellä tuntuu, että iho kaipaa entistä tehokkaampaa puhdistusta ja siihen tämä Cleansing Complex Polish on juuri sopiva. Tämän tuotteen riittoisuus on ihan ilmiömäinen ja ihmettelen, eikö tuubi lopu koskaan. Cleansing Complex Polishia käytetään hyvin pieni määrä kerrallaan, koska se on niin hyvin levittyvää. Parin riisinjyvän kokoinen nokare riittää kasvojen ja kaulan pesuun aivan hyvin ja näin käytettynä tuubi riittää reippaasti yli puoli vuotta.
Reparative Moisture Emulsion on ohut kiinteyttävä kosteusvoide, jota voi käyttää aamulla sekä illalla. Se jättää iholle tiiviin ja sileän pinnan, joten se on myös hyvä meikinalusvoide. Reparative Moisture Emulsion sopii hyvin myös BioLumin-C Serumin päälle ja yhdessä niiden vaikutus on tehokkaasti kiinteyttävä. 
Päivällä on hyvä käyttää aurinkosuojallista päivävoidetta ja tämä Reparative Moisture Emulsion on erinomainen yövoide iS Clinicalin tai Dermalogican aurinkosuojallisten päivävoiteiden kanssa.



⭐️ Muista arvonta! Osallistu seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 11.6.-24.6.-24.

Tänään 11.6. arvonnan voitti Janne Klemetti, joka oli kommentoinut Instagramissa. Voittajalle on lähetetty viesti. Paljon onnea!

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti