tiistai 25. kesäkuuta 2024

Tähtitarjoukset 8.7. asti


Tähtitarjoukset ovat voimassa 8.7. asti.


C-vitamiinia yötä päivää

Näin kesällä kannattaa käyttää C-vitamiinipitoisia hoitotuotteita, koska ne korjaavat auringon aiheuttamaa solutuhoa ja vanhentavaa vaikutusta. Dermalogican BioLumin -hoitolinja perustuu C-vitamiiniin ja siinä oleva BioLumin-C Gel Moisturizer on erittäin suosittu ja pidetty kosteusvoide. 
BioLumin-C Gel Moisturizer sopii yöksi ja päiväksi kaikille ihotyypeille ja myös rasvoittuva pintakuiva iho hyötyy sen kosteuttavasta vaikutuksesta. Tämä kosteusvoide myös tasoittaa hiukan ihon väriä, koska C-vitamiinilla on ihoa kirkastava ja tasoittava vaikutus.
Ennen kaikkea C-vitamiinin antioksidanttinen vaikutus taistelee ihon vanhenemisoireita vastaan eli ryppyjä ja ihon veltostumista. Suosittelen BioLumin-C Gel Moisturizeria kaikille yli 25-vuotiaille, jotka tarvitsevat ihoon kirkastusta ja kosteutta.
BioLumin-C Gel Moisturizer on myös sopiva meikin alle ja SkinPerfect Primer SK30 (58€) levittyy erittäin hyvin tämän kosteusvoiteen päälle. 


Pitkät upeat ripset

Maxey Lash ripsiseerumilla kaikilla on mahdollisuus saada pitkät sekä vahvat ripset ja se sopii myös kulmakarvoja kasvattamaan. Sen käyttö on helppoa ja vaivatonta ja noin kuukauden käytön jälkeen ripset ovat selvästi pidemmät ja vahvemmat.
Levitä iltaisin puhdistetulle luomelle ohut kerros Maxey Lash seerumia aivan ripsien tyveen. Vasta sen jälkeen kannattaa levittää silmänympärysvoide. Jatka tätä joka ilta niin kauan, kunnes olet tyytyväinen tulokseen. Yleensä sopiva pituus ja vahvuus ripsissä saavutetaan 4-6 viikon käytön jälkeen. Tuloksen ylläpidoksi voit käyttää ripsiseerumia 2-3 kertaa viikossa.
Sama pätee myös kulmakarvoihin eli levitä puhtaalle iholle kulmakarvojen tyveen ohut kerros Maxey Lash seerumia. Toista tätä reilun kuukauden verran tai niin pitkään, kunnes olet tyytyväinen tulokseen. 
Maxey Lash ripsiseerumi on erittäin hyvin siedetty ja itselleni ei ole tullut vastaan yhtäkään tapausta, missä seerumi ei olisi sopinut. 
Herkkäihoisella ripsiseerumin levitys voi tuntua hiukan kuumottavalta ja kihelmöivältä ja silloin käyttökertoja kannattaa harventaa joka toiseen iltaan, kunnes iho on tottunut tuotteeseen. Usein Maxey Lash ripsiseerumi myös tummentaa ripsiä ja pitkät ripset näyttävät upeilta jo ilman ripsiväriäkin. 
Maxey Lash ripsiseerumin käytön aikana voit käyttää silmämeikkiä ja hoitotuotteita ihan niin kuin muulloinkin. 
Suosittelen kokeilemaan Maxey Lash ripsiseerumia, jos harmittelette harvoja tai lyhyitä ripsiä tai vähäisiä kulmakarvoja.




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 25.6.-8.7.-24.

Tänään 25.6. arvonnan voitti Titta Rissanen, joka oli kommentoinut Facebookissa. Paljon onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi20:51

    BioLumin C-Gel Moisturizer ja SkinPerfect Primer ovat kyllä lyömätön yhdistelmä.

    Leena

    VastaaPoista