keskiviikko 3. heinäkuuta 2024

MaxeyLash kasvattaa upeat ripset

Muistattehan, että Tähtitarjouksena on kaksi tehokaasti vaikuttavaa tuotetta eli MaxeyLash NYT 85€ (norm.108€) ripsiseerumi ja Dermalogican BioLumin-C Gel Moisturizer NYT 55€ (norm.72€) C-vitamiinipitoinen kosteusvoide.


MaxeyLash -ripsiseerumilla saat jo noin kuukauden käytön jälkeen selkeästi pidemmät ja vahvemmat ripset.


Helppo tapa saada vahvat ripset ja kulmat

Olen nyt useamman viikon urakoinut Yumi Lashes -ripsien kestotaivutuksia (98€) ja näyttävin tulos tulee, kun ripset ovat pitkät. Harvoin ihmiset ovat tiedostaneet, miten pitkät ripset heillä on, mutta kestotaivutuksen jälkeen ne näkyvät kunnolla, kun kaareutuminen alkaa jo ripsirajasta. Samoin kestoväri saa ripset näyttämään pidemmiltä, kun väri tulee kunnolla ripsien kärkeen, jotka ovat usein läpikuultavat. 
MaxeyLash on helppo konsti saada kauniit ripset, eikä siihen tarvita mitään överiksi meneviä pidennyksiä. MaxeyLash ripsiseerumin vaikutusaineet elvyttävät karvatupen toimintaa ja ripset alkavat vahvistua 2-3 viikon käytön jälkeen. Noin parin kuukauden käytöllä ripset saavuttavat maksimipituuden ja sen jälkeen seerumia käytetään yläpitona 2-3 kertaa viikossa.
MaxeyLash on ohutta vesimäistä seerumia, jota levitetään pakkauksen siveltimellä ohut kerros ripsirajaan iltaisin. Seerumia laitetaan pieni määrä, jottei se ala valumaan silmiin. MaxeyLash on todella hyvin siedettyä, koska en ole kuullut keneltäkään mistään ärsytyksistä. Olen myynyt jo lähes kymmenen vuotta tätä tuotetta ja tulokset ovat hyviä. 
Moni asiakkaani ei enää tarvitse ripsiväriä, kun ripset ovat pitkät ja kestotaivutus tekee niistä näyttävät ja kauniin kaarevat. Varsinkin ikääntyessä, kun näkö alkaa heiketä, ripsivärin käyttö voi olla hankalaa ja heille tämä kestotaivutus on ollut pelastaja.


MaxeyLash toimii myös kulmakarvoissa

Monella yli viisikymppisellä kulmakarvat alkavat villiintymään, koska estrogeenin väheneminen vaikuttaa myös karvan kasvuun. Toisilla kulmakarvat vähenevät ja ohenevat ja toisille taas tulee pitkiä vahvoja karvoja, jotka saa kulmat näyttämään epäsiisteiltä.
Moni on nyppinyt kulmakarvoja niin usein, etteivät ne enää kasva kunnolla ja siihenkin voi kokeilla MaxeyLash ripsiseerumia. Jos kulmissa on jäljellä karvatupet niiden toimintaa voi elvyttää MaxeyLash ripsiseerumilla. Tätä karvatuppien olemassaoloa ei voi tietää, ennen kuin kokeilee, auttaako MaxeyLash. Yleensä nuo karvanystyt ovat olemassa ja seerumi elvyttää karvan kasvua. 
Ripsissä MaxeyLash auttaa aina, enkä ole vielä kohdannut tapausta, kenellä ripsiseerumi ei olisi tehonnut.
Kulmakarvojen laminointi saa karvat asettumaan siistiin riviin ja ne kehystävät silmiä kauniisti. Kannattaa olla hyvin tarkka, kenelle menee näihin ripsien kestotaivutuksiin tai kulmien laminointiin. Tilastojen mukaan noin puolet kosmetologien ja kampaajien työstä tehdään harmaan talouden puolella. Tekijöitä on monen sorttista ja varmaat puolet on sellaisia, joilla ei ole mitään asiaan liittyvää koulutusta. Kuuntelin talven lomamatkallani kauhutarinaa, kun eräs kosmetologiksi opiskellut kertoi työharjoittelu paikastaan. Kulmakarvojen laminoinnissa karvat liimataan iholiimalla siihen asentoon, mihin ne halutaan. Tämä ihminen kertoi, että hoitolassa jossa hän harjoitteli käytettiin askarteluliimaa.
Olin ihan järkyttynyt, että kaikkea sitä keksitäänkin rahan säästämiseksi. Kyllähän tuo pieni Yumi Lashes -iholiimapullo maksaa viitisenkymppiä, mutta en kyllä olisi keksinyt korvata sitä askarteluliimalla. Kuulemma asiakkaat lähtivät kassan kautta kotiin iho kirkkaan punaisena. Aivan uskomattomia juttuja, mitä kuluttaja voi kohdata kauneuden maailmassa.




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 25.6.-8.7.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

tiistai 2. heinäkuuta 2024

Hikoilu lisää epäpuhtauksia

On hyvin tyypillistä, että minulle tulee kesän lopulla uusia asiakkaita, jotka ovat ihmeissään iho-ongelmiensa kanssa. Tyypillisin ongelma on rasvoittuminen, mustapäät, tukkeumat ja tulehtuneet märkäpäiset finnit.


iS Clinicalilta löytyy useampi laadukas ja myös hoitava puhdistustuote.


Ihon vaikea tulehtuminen vaatii antibioottihoidon

Jos ihon tilanne on vaikea, kerron aina mitä ihotautilääkäri tilanteessa tekisi ja mitä minä voin tehdä. Hankalissa tapauksissa ihotautilääkärin ja kosmetologin yhteistyö antaa parhaan tuloksen. En koskaan hyppyytä asiakasta turhaan hoidoissa, vaan kerron suoraan, jos näen, ettei ihonpuhdistuksilla saa haluttua tulosta. 
Kerron tämän siksi, että olen nähnyt tapauksia, missä on jollain muulla kosmetologilla käyty useita kertoja ja iho ei ole siitä parantunut. Näissä tapauksissa asiakasta ei ole ohjattu ihotautilääkärille. Asiakkaan on vaikea itse päätellä, kuka olisi oikea taho auttamaan ihon tilanteessa ja kosmetologin pitää se kertoa aina selvästi. 
Kesällä näen jonkin verran taliköhnäihottumaa eli seborrooista ekseemaa ja tähän suosittelen aina lääkärin luona käyntiä. Jonkin verran taliköhnän aiheuttamia tukkeumia ja hilseilyä voi ihonpuhdistuksessa hoitaa ja olenkin saanut siinä hyviä tuloksia. Pääsääntöisesti kuitenkin olisi hyvä saada myös lääkkeitä taliköhnän hoitoon, koska pelkällä kosmetologin avulla se ei tokene. 
Taliköhnä on hyvin yleistä miehillä ja karvaisella ihoalueella eli parran, kulmakarvojen ja hiusrajan alueilla. 
Hyvin usein on niin, ettei asiakas itse tiedä, että hänellä on ihosairaus, joka vaatii lääkärin hoitoa. Taliköhnä näyttää asiakkaan silmissä tavallisena rasvoittumisena, missä on kuivaa hilseilyä. Näissä ihottuma-asioissa oma pitkä työkokemukseni on hyväksi, koska olen oppinut erottamaan taliköhnän, ruusufinnin, aknen ja tavallisen rasvoittumisen toisistaan. Jokainen näistä tarvitsee omanlaisensa hoidon.



Tehokas ihon puhdistaminen on tärkeää

Kesällä iho vaatii tehokasta puhdistustuotetta, koska hiki ja ihotali eivät liukene pelkkään veteen. Myös jotkut aurinkosuojavoiteet tukkivat ja rasvoittavat ihoa, jos niissä on paljon vaseliinipohjaisia raaka-aineita. Valitettavasti niin sanottu luontaiskosmetiikka on pahimpia iho-ongelmien aiheuttajia, koska niissä on paljon öljymäisiä ja ei-vesiliukoisia raaka-aineita.
Erinomainen puhdistustuote kaikille ihotyypeille on iS Clinicalin Cleansing Complex (58€) puhdistusgeeli, joka sulattaa kevyesti hilseilyä ja estää ihon tukkeutumisen. Cleansing Complex ei kuitenkaan kuivata ihoa, joten se on erinomainen myös kuivaihoisille.
Olen muutaman miesasiakkaani kohdalla nähnyt, miten hikinäpyt ja rasvoittuminen rauhoittuvat ihan pelkällä puhdistusaineen vaihdolla. Jos on taipumusta rasvoittumiseen ja ihon tukkiintumiseen kannattaa aina pitää kuorinta mukana ihon kotihoidossa. Tunnetuin kuorinta kautta maailman on Daily Microfoliant (68€) ja sen käyttö vähentää näkyvästi ihon hilseilyä, mustapäitä ja tukkeutumia. Suosittelen, että näin kesällä Daily Microfoliantia voi käyttää rasvaisella iholla jopa joka päivä ja kuivallakin iholla joka toinen päivä. 





⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 25.6.-8.7.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

maanantai 1. heinäkuuta 2024

Lahjakortti on hyvä lahja päivänsankareille

Näin kesällä ihmiset juhlivat talviaikaa enemmän syntymäpäiviään ja järjestävät myös muita juhlia. Se on ymmärrettävää, koska kesällä vieraat voivat levittäytyä pihaankin. Harva synttärisankari tarvitsee mitään tavaraa ja siksi lahjakortti kasvohoitoon on hyvä vieminen.


Anna läheiselle lahjakortti kasvohoitoon!


Kasvohoito on panostus hyvinvointiin

Tosiaan lähes jokaisella on tavaraa yli oman tarpeen, eikä kukaan halua kerätä lisää purkkeja ja purtiloita. Lahjakortti on hyvä tapa osoittaa välittävänsä lahjansaajasta ja teko, joka parantaa toisen hyvinvointia. 
Lahjakortin voi ostaa rahasummalle tai määrätylle hoidolle. Jos lahjakortin hakee hoitolasta, kirjoitan rahasumman niin, että sen voi käyttää hoitoihin tai hoitotuotteisiin. Tosin lahjakortin käyttöä voi muuttaa ihan miten tahansa asiakas haluaa ja pyrin olemaan siinä mahdollisimman joustava.
Lahjakortin voi tosiaan hakea suoraan hoitolasta tai ostaa verkkokaupasta. Verkkokaupasta voi sitten tulostaa A4-kokoisen kukka-aiheisen lahjakortin viemisiksi lahjansaajalle. Hoitolassa voi piipahtaa ostoksille, kun ohitse kulkee, eikä tarvitse siitä mitenkään etukäteen ilmoittaa. Yleensä olen paikalla aina ma-pe klo 10.00-17.00, mutta käytännössä olen usein iltaisin paikalla klo 20 asti.


Kenelle lahjakortti sopii

Sen neuvon annan, että kannattaa hiukan kuulostella, miten lahjansaaja käy kasvohoidoissa. Ihanteellista tietysti olisi ostaa lahjakortti juuri siihen hoitolaan, missä ihminen on tottunut käymään. Sekin on otettava huomioon, ettei kaikki halua tulla kosmetologille ja joku voi jopa loukkaantua lahjakortista. Tämä on häviävän pieni ryhmä, mutta tapahtuu noin kerran vuodessa ja tilanne on ikävä kaikkien kannalta. Näissä tapauksissa ilmeisesti käy niin, että lahjansaaja kokee, ettei hän kelpaa sellaisena kuin on ja loukkaantuu kasvohoitolahjasta. Yleensä myös minä saan kuulla kunniani, kun olen sellaisen kortin myynyt. Maksan yleensä näille ihmisille kortin hinnan tilille jottei se jää käyttämättä, koska ei ole ilo kenellekään, jos ihminen tulee väkisin kasvohoitoon. 
Kannattaa myös huomioida ikäihmisten kohdalla se, jaksavatko he tulla kasvohoitoon. Suurin ongelma on yleensä se, ettei vanhus pysty olemaan selällään ja odotetaan, että kasvohoito tehtäisiin istuvassa asennossa. Tämä on mahdottomuus, koska en mitenkään taivu sellaiseen työasentoon, että voisin tehdä hoidon, jos asiakas istuu. Tätä harva nuorempi tulee ajatelleeksi, että ikääntyessä voi selällään makuu olla lähes mahdotonta ja silloin kasvohoito ei ole hyvä vaihtoehto. 
Myös nuorille suosittelen lahjakorttia Teinipuhdistukseen (49€-69€) esimerkiksi rippilahjaksi. Usein nuorilla on ongelmia ihon rasvoittumisen sekä epäpuhtauksien kanssa ja ihonpuhdistus on tervetullut lahja. 
Ripsien kestotaivutus (98€) ja kulmakarvojen laminointi (69€) on monen nuoren toivelistalla, mutta siinä pitää huomioida, että ikäraja on 18v. 





⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 25.6.-8.7.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä