lauantai 13. heinäkuuta 2024

Fire & Ice -kasvohoito tasoittaa ihon sävyn

Epätasainen ihon sävy ja auringon kuivattaman ihon pikkukurtut ovat monen ongelmana, kun kesä ja aurinkoaika on edennyt jo pitkälle. Tehokkain hoito tasoittamaan ihon sävyä on iS Clinicalin Fire & Ice -kasvohoito (105€ ja 3 krt 275€).


iS Clinicalin Fire & Ice -kasvohoito on tehokas ja nopea apu ihon kirjavuuteen, sameuteen ja epätasaisuuteen.


Hedelmähapot antavat nopeita tuloksia

iS Clinicalin kehittämä Fire & Ice -kasvohoito perustuu hedelmähappojen tehokkaaseen vaikutukseen. Hoito aloitetaan ihoa kuorivalla ja uudistavalla vaiheella, joka perustuu hedelmähappojen eli alfahydroksihappojen kuollutta solukkoa sulattavaan vaikutukseen.
Amerikassa Fire & Ice -hoito on supersuosittu ja iS Clinicalin mainoskasvoina on lukuisia tähtiä, joiden iho pysyy kunnossa iS Clinicalin avulla. Hedelmähappoja on käytetty kosmetiikassa kohta kolmisenkymmentä vuotta ja tullessaan käyttöön, ne mullistivat kosmetiikan vaikutukset täysin. Niiden vaikutuksesta pystytään silottamaan ryppyjä ja kirkastamaan ihon sävyä näkyvästi. 
Tämä kuoriva aloitusvaihe saattaa tuntua kuumottelevalta ja nipistelevältä, mutta sen kyllä kestää. Kuorivan vaiheen jälkeen teen rentouttavan ja kosteuttavan akupaineluhieronnan ja lopuksi levitetään ihanan viilentävä naamio. Kasvohoidossa menee aikaa noin tunnin verran.
Lopuksi käytettävä, suorastaan jäämäisen viileä naamio, sopii kesään erinomaisesti ja iholle jää pitkäksi aikaa raikas tunne. Jo yksikin Fire & Ice -kasvohoito tasoittaa ihon sävyä näkyvästi ja ihosta tulee kiinteä sekä tiiviin tuntuinen ja näköinen. Hoito puhdistaa myös huokosia ja supistaa niitä, joten rasvoittuvakin iho hyötyy monella tapaa tästä kasvohoidosta.


Muista aurinkovoide!

Äärimmäisen tärkeää on suojata iho auringolta Fire & Ice -kasvohoidon jälkeen. Iho on aina herkempi uv-säteilylle kasvohoidon jälkeen. Ei myöskään ole mitään mieltä kärventää ihoa auringossa, kun kasvohoidolla nimenomaan pyritään poistamaan auringon tuomia haittoja. 
Tämä kannattaa tehdä itselle selväksi, kun hakeutuu kasvohoitoon, joka vähentää pigmenttiläiskiä ja ihon kirjavuutta. Kasvohoidon vaikutukset vesittyvät lähes täysin, jos hoidon jälkeen taas annetaan ihon paahtua auringossa. Edelleen ihmisten on vaikea ymmärtää, että rusketus kertoo ihon vaurioitumisesta, eikä ole terveellistä tapaa ruskettua. 
Fire & Ice -kasvohoidon rinnalle kannattaa aina valita kotihoitotuotteet, jotka tukevat hoidon vaikutusta. iS Clinicalin Brightening Serum (15ml 99€ ja 30ml 166€) ja Brightening Complex (181€) edistävät ihon sävyn tasoittumista ja kiinteytymistä.




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 9.-22.7.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti