keskiviikko 31. heinäkuuta 2024

Taloudellisesti järkevää ihon kotihoitoa

Olen moneen kertaan tuonut esiin, että suurimmat säästöt kosmetiikassa saa, kun ostaa vain laadukkaita omalle ihotyypille sopivia tuotteita. Kaikista kalleinta on tehdä heräteostoksia ja kokeilla niitä kerran pari, jolloin iho ärtyy ja tuotteet lentävät roskiin.


Monia tuotteita on saatavilla eri kokoisina ja suurin pakkaus tulee aina edullisimmaksi.


Isot koot käytössä edullisempia

Tärkein ohje on, että ostaa vain niitä tuotteita, mitä asiantuntija eli kosmetologi on iholle valinnut. Ei iho tykkää siitä, että kaikkea mahdollista kokeillaan ja mikään ei jää käyttöön pitkäksi aikaa. Tietenkään ei tuotteen käyttöä pidä jatkaa, jos kokee, ettei se sovi omalle iholle. 
Siksi järkevintä on, että käy kasvohoidossa ja saa kosmetologilta ohjeet ihon kotihoitoon. Ammattikäyttöön tarkoitettu kosmetiikka on vaikutusainepitoisuuksiltaan kaikista tehokkainta ja tehokkaita tuotteita kuluu kerralla paljon vähemmän kuin vähäisillä vaikutusainepitoisuuksilla olevia tuotteita. 
Amerikkalaisilla ihonhoitosarjoilla on saatavilla isompia kokoja, kuin muilla kosmetiikkasarjoilla. Dermalogicalla on kosteusvoiteista ja puhdistustuotteista saatavilla vähintään kahta eri kokoa. Kaikkien suosikkivoide Intensive Moisture Balance on saatavissa kolmessa eri koossa (50ml 48€, 100ml 78€ ja 150ml 108€) ja tuo jättikoko 150ml jää pysyvästi myyntiin.
iS Clinicalilla aurinkosuojatuotteet Eclipse SK50 (60€) ja Extreme Protect SK40 (101€) ovat sadan gramman pumppupakkauksia eli ne ovat tuplakokoisia verrattuna keskivertokosmetiikkaan. 


Hyödynnä tarjoukset

Minulla on aina vähintään pari tuotetta tarjouksessa, jolloin hinnan alennus on noin 20%. Jos seuraa näitä tarjouksia ja ostaa vain niistä, säästää vuoden aikana muutaman kasvohoidon verran. Minulla on myös vähintään pari kertaa vuodessa Pimeän kaupan tapahtuma, jolloin lähes kaikki tuotteet ovat tarjoushinnalla, joten niitäkin kannattaa hyödyntää.
Tällä hekellä on heinäkuun loppuun asti erittäin edulliset tarjoukset Dermalogican Special Cleansing Gel 250ml NYT 35€ (norm.43€) puhdistusgeelistä ja Skin Smoothing Cream 50ml NYT 35€ (norm.48€) kosteusvoiteesta, jotka kannattaa hyödyntää. 
Nämä tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja ne ovat hyvät kakkostuotteet vaikka kesämökille tai saunalle. Nämä tuotteet sopivat myös nuoren iholle ja ne voi ostaa esim. opiskelemaan lähtevälle nuorelle hyvälaatuisiksi kotihoitotuotteiksi. 
Valitettavasti kesä alkaa olla jo pitkällä, eikä koulujen alkuun ole kovin kauaa sekä monen kesäloma alkaa olla loppusuoralla. Siksikin tämä tarjous kannattaa hyödyntää, kun tuo puhdistusgeeli ja kosteusvoide ovat sen kokoisia, että ne voi ottaa myös matkoille mukaan. Työkseen matkustavilla olisi hyvä olla kosmetiikkapussi vain matkoja varten, ettei tuotteita pidä koko ajan pakata ja purkaa.





Ole nopea! Viimeistä päivää Fresh-up -kasvohoito NYT 75€ (norm.99€) ja kolmen hoitokerran sarja NYT 200€ (norm.297€). Tarjous on voimassa enää tänään ke 31.7. Varaa aika tai osta hoito verkkokaupasta.

Kauneushoitola Inkeri Valtonen
Raatihuoneenkatu 33 A 4
13100 Hämeenlinna
Puh. ja tekstiviestit: 050 5860 310
Sähköposti: info(a)kauneushoitolainkeri.fi



⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 23.7.–5.8.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Oon ollut vuosia uskollinen Dermalocigan käyttäjä, mutta nyt kesällä menin budjetti versioilla ja tyhmäähän se on. Huonoja tuotteita ja paljon haaskattua rahaa ja tuotteita. Ja iho kuivakka. Alennuspäiviä odotellessa siis täällä😎😘

    VastaaPoista