lauantai 27. heinäkuuta 2024

Upeat ripset Maxey Lashilla!

On todella kiva nähdä, miten upeita ripsiä asiakkaat ovat saaneet aikaan Maxey Lash (108€) ripsiseerumin käytöllä. Maxey Lash todella tekee sen, mitä lupaakin, enkä ole tavannut ketään kenellä se ei auttaisi ripsien kasvuun.


Maxey Lash -ripsiseerumin säännöllisellä käytöllä saat varmasti pitkät ja tuuheat ripset.


Pitkät tuuheat ripset

Yleinen haave on saada omasta takaa näyttävän pitkät ja tuuheat ripset ja nämä näen kaikilla asiakkaillani, jotka käyttävät Maxey Lash -seerumia. Kesän aikana useampi vakioasiakkaani on aloittanut seerumin käytön, joten olen hyvin pystynyt seuraamaan Maxey Lash:n vaikutuksia. 
Yleensä noin 2-4 viikon säännöllisen käytön jälkeen ripsissä alkaa näkyä pidentymistä. Noin 5-6 viikon kuluttua pidentyminen on jo selvästi näkyvää ja parin kuukauden kuluttua tulee ripsiin tuuheutta ja vahvuutta. 
Yhtä hyvin Maxey Lash seerumia voi käyttää myös kulmakarvoihin. Jos asiakkaalla on alopecia eli kaikki karvat ovat lähteneet, valitettavasti Maxey Lash ei heille auta. Alopeciassa katoaa myös karvanystyt, eikä karvan kasvuun ole enää mahdollisuutta. Joskus kulmakarvojen kohdalla pitkäaikainen nyppiminen on tehnyt saman vaikutuksen eli karvanystyt puuttuvat, eikä siinä tapauksessa seerumi auta.
Onneksi nämä tapaukset ovat hyvin harvinaisia ja asiakkaistani jokainen Maxey Lashin käyttäjä on saanut upeat ripset. 


Helppo meikki ripsien kestotaivutuksilla

Näin kesällä teen paljon Ripsien kestotaivutuksia (98€) ja Maxey Lashilla kasvatetut pitkät ripset ovat erityisen upeat kauniille kaarelle taivutettuina. Teen näitä Ripsien kestotaivutuksia pääasiassa keski-ikäisille asiakkailleni eli se ei ole mikään nuorten tyttöjen kaunistus. Myös Maxey Lashin käyttäjät ovat itseni ikäisiä ja keski-iän ylittäneitä eli ripsien kasvu ja kauneus ei ole iästä kiinni.
Maxey Lash on helppo käyttää, koska seerumipullossa on mukana kapea ja ohut sivellin, millä on kätevä levittää seerumi ripsirajaan tai kulmakarvoihin. Maxey Lash on myös hyvin siedetty, koska olen myynyt sitä kymmenisen vuotta, eikä kukaan ole sanonut, ettei voi sitä käyttää. Olen itse nykyään hyvin herkkäsilmäinen silmien kuivumisen takia, mutta tätä seerumia voin hyvin käyttää.
Ensimmäisillä käyttökerroilla voi ripsirajassa tuntua lievää kuumottelua tai nipistelyä, mutta se on hyvin vähäistä. Kuitenkin kannattaa aloittaa harvakseltaan, jotta ehtii tottua seerumiin eli aluksi noin viikon verran voi käyttää 3-4 päivän välein. Sitten seerumia käytetään joka päivä niin pitkään, kunnes saavutetaan haluttu pituus ja tuuheus ja tämä saavutetaan noin kuuden viikon käytöllä. Sitten siirrytään ylläpitovaiheeseen eli seerumia käytetään 2-3 kertaa viikossa. 
Omat pitkät, tuuheat ja kauniisti kaartuneet ripset on todella helppo ”meikki”, koska ripsille ei tarvitse tehdä mitään. Myös se, että kyse on omista ripsistä, ne eivät koskaan näytä övereiltä.




Huom. Fresh-up -kasvohoito NYT 75€ (norm.99€) ja kolmen hoitokerran sarja NYT 200€ (norm.297€). Tarjous on voimassa vain heinäkuun loppuun asti, joten ole nopea! Varaa aika tai osta hoito verkkokaupasta.

Kauneushoitola Inkeri Valtonen
Raatihuoneenkatu 33 A 4
13100 Hämeenlinna
Puh. ja tekstiviestit: 050 5860 310
Sähköposti: info(a)kauneushoitolainkeri.fi



⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 23.7.–5.8.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti