maanantai 22. heinäkuuta 2024

Fresh-up kasvohoitoon ajanvaraukset kannattaa tehdä nyt!

Olin hiukan liian optimistinen loppukesän löysän aikataulun kanssa, kun kuvittelin, että voin ottaa useampia uusia asiakkaita Fresh-up -kasvohoitoon NYT 75€ (norm.99€) ja kolmen kerran sarja 200€ (norm.297€), mutta nyt ajanvarauskirja onkin aika täynnä. Tarjoukset ovat voimassa heinäkuun loppuun asti.


Fresh-up -kasvohoito NYT 75€ (norm.99€) ja kolmen kerran sarja NYT 200€ (norm.297€).


Hoida ihosi työkuntoon!

Valitettavasti kesä alkaa olla loppusuoralla, vaikka tuntuu, ettei siitä ole ehtinyt vielä juurikaan nauttia. Monelta on kesäloma loppumassa ja koulutkin alkavat jo kohtapuoliin. Fresh-up -kasvohoito siistii ja virkistää kasvot, jos loman aikana on ollut hiukan rämettynyt olotila. 
Nyt alkavalla viikolla ja ensi viikolla on vielä muutamia vapaita aikoja, mutta elokuun alkupuoli on lähes täynnä. Kannattaa siis olla nopea ajanvarauksen tekemisessä, jos haluaa kasvohoidon vielä heinä-elokuussa. 
Voit myös ostaa hoidon itsellesi lahjakorttina verkkokaupasta ja käyttää sen myöhemmin syksyllä. Loka-marraskuussa iholla on kaikista suurin tarve kosteutukseen ja varsinkin kuivaihoiset tarvitsevat tehokasta kosteutusta ennen talvea. Tosin tuntuu ihan syntiseltä kirjoitella talvesta, kun haluan vielä nauttia kesästä pitkään. 
Olen todella innostunut ja täpinöissäni tästä Fresh-up -kasvohoidosta, koska on kiva tavata uusiakin asiakkaita. Tietysti yrityksen kannalta on tärkeää saada jonkin verran uusiakin vakioasiakkaita, koska aina on myös luonnollista poistumaa asiakaskunnassa. 
Minulla on ollut vakioasiakkaissa lievä sukupolvenvaihdos, koska koronavuosina moni yli kahdeksankymppinen vakioasiakas meni siihen kuntoon, ettei enää pystynyt tulemaan hoitoon. 


Sarjahoitoa ei tarvitse maksaa heti

Hinnoittelen aina kasvohoitosarjat niin, ettei koko summaa tarvitse maksaa heti. Fresh-up -kasvohoidon kolmen kerran sarjahoito maksaa 200€ ja maksu tehdään niin, että kaksi ensimmäistä kertaa maksaa 75€ ja viimeisellä kerralla tulee alennus ja hinta on 50€. Näin teen kaikkien kasvohoitosarjojen kohdalla, koska on asiakkaalle helpompi jakaa tuo hinta pidemmälle aikavälille. 
Moni uusi asiakas kertoo aikaisemmista kosmetologikokemuksistaan ja usein kuulen, että asiakas on varannut ajan määrätyn hintaiseen hoitoon, joka on hyvin halpa. Sitten kasvohoidon aikana myydään koko ajan jotain lisää ja suositellaan, että pitää imeyttää ampulleja, pidentää hierontaa tai laittaa tehokkaampi naamio. Loppujen lopuksi hinta voi olla kolminkertainen verrattuna alkuperäiseen suunnitelmaan. 
Tätä pelkoa ei minun hoitolassani ole, koska esimerkiksi Fresh-up -kasvohoito on jo itsessään valmis kokonaisuus, eikä siihen tarvitse lisätä mitään. Ainoastaan kysyn haluaako asiakas kestovärjäyksiä, koska ne teen heti hoidon alussa. 
En missään tapauksessa halua kiusata asiakasta jollain pakkomyynnillä, koska se ei johda vakioasiakkuuteen. Teen kotihoitosuunnitelman, mutta yritän asettaa sanani niin, ettei asiakkaalle tule tunnetta, että olisi pakko ostaa jotain. 
Pystyn aika harvoin tekemään näin hyvää tarjousta kasvohoidosta, joten kertokaa myös ystävillenne tästä ja jakakaa näitä postauksia.


Osta hoito verkkokaupasta tai tee ajanvaraus tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 050-5860310 tai laita sähköpostia osoitteeseen info(a)kauneushoitolainkeri.fi ja kerro, mitkä ajat sinulle parhaiten sopivat. 

Kauneushoitola Inkeri Valtonen
Raatihuoneenkatu 33 A 4
13100 Hämeenlinna


⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 9.-22.7.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti