torstai 11. heinäkuuta 2024

iS Clinicalin Youth -linjan tuotteet ovat kosmetiikan kuningattaria

Muistellessani, miten päädyin ottamaan iS Clinicalin tuotteet myyntiini ensimmäisenä, tulee mieleen Youth -linjan hoitotuotteet. Onneksi ymmärsin jo lähes kymmenen vuotta sitten, että iS Clinical on tuotesarja, josta kannattaa pitää kiinni.


iS Clinicalin Youth -sarjan tuotteet ovat tehokkainta ihon vanhenemista hidastavaa kosmetiikkaa.


iS Clinical käyttää farmaseuttisen tason raaka-aineita

iS Clinical on erittäin arvostettu tuotesarja kotimaassaan Yhdysvalloissa, koska sen vaikutusaineet ovat lääketeollisuudesta eli ne ovat farmaseuttista tasoa. Siellä iS Clinical on käytössä myös sairaaloiden yhteydessä olevilla ihonhoitoklinikoilla. 
iS Clinicalin maahantuoja A Class Beauty on tärkeä yhteistyökumppanini ja pitkä kokemus yrittäjänä tekee minusta vaativan asiakkaan. Ellei suhde maahantuojaan pelaa, hoitosarjan käyttö ei toimi, vaikka sarja olisi itsessään kuinka hyvä. A Class Beauty pystyy tarjoamaan sitä koulutusta ja tukea, mitä maahantuojalta vaadin ja tarvitsen.
Youth -hoitolinja on iS Clinicalin täsmäisku ihon vanhenemisen ytimeen. Youth -tuotteet hidastavat ihossa tapahtuvaa vanhenemista eli rypistymistä, veltostumista ja ohentumista. Ensimmäiset kokemukseni Youth -linjan tuotteista oli Youth Serum (30ml 189€) ja Youth Intensive Crème (50g 280€ ja 100g 459€) ja mitään näiden kaltaista en ollut aiemmin kokenut. Laitoin nämä kaksi tuotetta iltapesun jälkeen päällekäin eli ensin seerumi ja sitten voide. Kokemus aamulla oli lähes käsittämätön, koska iho tuntui selvästi sileämmältä ja kiinteämmältä. Näkyvä vaikutus ei pompannut silmille heti yhden yön jälkeen, mutta se tunne, miten iho oli jämäkämpi ja tuntui käteen sileämmältä ja kiinteämmältä oli ainutlaatuinen kokemus.
Siksi nämä kaksi tuotetta ovat siitä lähtien olleet ihonhoitoni perusta. Nämä tuotteet ovat myös monen vakioasiakkaani suosikit ja myös verkkokauppa-asiakkaat tilaavat niitä usein. Jos ei ole mahdollisuutta käydä kasvohoidoissa, Youth Serum ja Youth Intensive Crème antavat siltikin upeita tuloksia.



Youth Eye Complex on suosikkisilmänympärysvoide

Youth Eye Complex (136€) on paras silmänympärysvoide, mitä koskaan olen myynyt. Se pehmentää ja tasoittaa silmäkulmien harakanvarpaita ja vähentää tummutta sekä turvotusta. Jossain vaiheessa ryhmä kauneusbloggaajia valitsi sen parhaaksi Suomessa myytäväksi silmänympärysvoiteeksi. Jokainen, joka on sitä kerran kokeillut, hakee sitä aina lisää.
Hiukan tuntemattomampi on Youth Lip Elixir (72€) suunympärysvoide, joka pehmentää huulten ympärillä olevia pystyryppyjä. Tämä suunympärysalue on erittäin haasteellinen ja Youth Lip Elixir on tehokkain voide, mitä sille alueelle on käytettävissä. Suosittelen sitä joka aamu ja ilta koko suunympäryställe ja huulille. Itse laitan ensimmäisen kerroksen iltapuhdistuksen jälkeen ja vielä toistamiseen ennen kuin alan nukkumaan. 
Youth Body Serum (200ml 142€) on vartalolle suihkutettava seerumimainen hoitotuote, joka tasoittaa ihon pintaa ja tekee vartalon ihosta silkkimäisen sileän. Tässä iässä tiedän jo, että vartalonkin ihon roikkuminen ja velttous harmittaa, joten siihen apua löytyy Youth Body Serumista. 
Tämä ohut iholle suihkutettava tuote on runsaasti kosteuttava ja estää ihon hilseilyä ja kuivuudesta johtuvaa kireyttä ja kutinaa. Vanhenevalle iholle syntyy myös helposti kananlihamaista nyppyä, joka johtuu kosteuden puutteesta. Jo parin viikon Youth Body Serumin käytöllä tuo ärsyttävä epätasaisuus vähene.Youth Body Serum on ihanteellinen tuote siksikin, että se on helppo suihkuttaa myös selkään ja sääriin.




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 9.-22.7.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti