torstai 4. heinäkuuta 2024

Dermalogican uutuustuote on PowerBright Dark Spot Peel

Dermalogica esitteli keväällä uuden tuotteen PowerBright Dark Spot Peel (91€) kuorintavoiteen vaalentamaan pigmenttiläiskiä ja kirkastamaan ihon väriä. Tämä tuote antaa jo viikon käytön jälkeen näkyviä tuloksia.


Dermalogican uutuuskuorinta PowerBright Dark Spot Peel vähentää pigmenttiläiskiä ja ihon kirjavuutta nopeasti. 


PowerBright Dark Spot Peel vähentää pigmenttiläiskiä

Olen tapani mukaan kokeillut itse ensin, miltä PowerBright Dark Spot Peel tuntuu ja miten se vaikuttaa ja olen vaikuttunut lopputuloksesta. Myös kollegani kenellä on tummia pigmenttiläiskiä ovat kehuneet tuotetta ja saaneet ihon värin tasaisemmaksi. 
PowerBright Dark Spot Peel on voidemainen kuorinta, joka vaikuttaa pigmenttisolukerrokseen ja hajottaa kasaantunutta pigmenttiä ja sulattaa pois hilseilyn ja ihon kirjavuuden. Tätä kuorintaa käytetään aluksi 4-5 päivää peräkkäin ja sen jälkeen siirrytään käyttämään 2-3 kertaa viikossa. Kuorinta-aine levitetään puhdistetulle iholle ja annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia. Jo yksikin käyttökerta tasoittaa ihon väriä näkyvästi. 
Pääasiassa PowerBright Dark Spot Peel on tarkoitettu pigmenttiläiskiä vähentämään, mutta samalla se silottaa ja tasoittaa ryppyjä sekä juonteita. PowerBright Dark Spot Peel on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille, eikä se millään tavalla kuivata herkkää ja ohuttakaan ihoa. 
Epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle tämä kuorintakuuri on ihanteellinen, koska se vähentää tukkeutumia ja mustapäitä sekä supistaa huokosia.


PowerBright -tuotteet tukevat toistensa vaikutuksia

Tässä pigmenttiläiskiä vähentävässä tuotelinjassa on nyt neljä tuotetta, mitkä tukevat toistensa vaikutuksia. PowerBright Dark Spot Serum (105€) on tehokas seerumi, jota käytetään aamuisin aurinkosuojallisen päivävoiteen alla ja se auttaa pigmenttisoluja jakautumaan tasaisesti. Noin 2-3 viikon käytön jälkeen huomaa, ettei pigmenttiläiskiä synny lisää ja ihon väri tasoittuu.
PowerBright Overnight Cream (93€) on todella hyvä yövoide aivan kaikille näin kesäaikaan, eikä sen käyttö rajoitu pelkästään pigmenttiläiskistä kärsiville. Tämä yövoide on raikas ja kuohkea geeli, joka imeytyy hetkessä, eikä se tunnu tahmaiselta hikisinä kesäöinä. PowerBright Overnight Creamia voivat käyttää kaikki, jotka haluavat tasaisempaa ihonväriä. 
Hyvän aurinkosuojavoiteen käyttö on tärkein asia, kun pigmenttiläiskiä tasoitetaan ja ennaltaehkäistään. Kun iho ei saa uv-säteilyä, ei synny pigmenttiläiskiäkään. PowerBright Moisturizer SK50 (73€) on aurinkosuojallinen päivävoide, joka samalla häivyttää ihon kirjavuutta ja vähentää pigmenttisolujen kasautumista. PowerBright Moisturizer SK50 sopii kaikille ihotyypeille ja siinä on myös runsaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa. 
Yhdistämällä kaikki nämä neljä tuotetta saadaan paras tulos pigmenttiläiskien vähentämiseksi. Nopeiten auttaa tämä uutuuskuorinta PowerBright Dark Spot Peel, joka jo viikossa antaa näkyviä tuloksia.




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 25.6.-8.7.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi11:57

    Kuulostaa tehokkaalta tuotteelta sisartuotteiden tapaan.

    En voi olla mainitsematta trendaavaa rusketusideologiaa, josta ovat raportoineen niin Helsingin Sanomat aiemmin ja Iltasanomat pari päivää sitten.

    Rusketusta rakastavat (nuoret) seuraavay uv-indeksiä ja paahtavat itseään kovimman indeksin aikaan. Motto on: Parempi kuolla kauniina kuin elää rumana.

    Peilikuva ja mieli todennäköisesti muuttuvat jossain vaiheessa, ja silloin hyvän kosmetologin apu ja hyvät tuotteet ovat tarpeen. (Ellei sitten toisaan saa syöpää ja tarvitse ensin syöpähoitoja.)

    Leena

    VastaaPoista