torstai 25. heinäkuuta 2024

Jalkojen hoito on tärkeää terveydenhoitoa

Silloin, kun minä kävin kosmetologikoulun eli valmistuin vuonna 1980, jalkahoito oli itsestään selvä osa SKY-kosmetologin työtä. Lopetin jalkahoitojen tekemisen 1990-luvun lopulla, koska erikoistuin kasvohoitoihin.


Parhaat tuotteet jalkojen ja käsien hoitoon ovat CCS jalkavoide, jalkakylpysuola ja käsivoide, nyt tarjoushintaan!


Jalkahoitajalla pitää olla hyvä ammattitaito

Yksi suuri syy, miksi lopetin jalkahoidot kokonaan oli se, ettei työntekijäni koskaan oppineet tekemään kunnollista jalkahoitoa. Kaikki jalkahoidot kaatuivat minulle, koska työntekijöilläni työn taso ei ollut kunnollinen. Tämä kertoo siitä, että kosmetologikoulutuksessa vähennettiin jalkahoidon osuutta ja työ siirtyi erikseen koulutetuille jalkahoitajille.
Jossain vaiheessa Suomessa ei ollut ollenkaan koulutusta jalkahoitoon, koska koulutukset uudistuivat, eikä ollut selkeää tietoa, kuka kouluttaisi jalkahoitajat. 
Minä pidin kovasti jalkahoitojen tekemisestä ja se oli hyvin vaativaa työtä 1980-luvulla. Tein monia asioita, jotka nykyään kuuluvat lääkäreille, mutta ellen olisi esimerkiksi puhdistanut paiseita, ei asiakkaat olisi menneet lääkäriin sellaisen takia. 
Olin useita vuosia 2010-luvulla Kauneudenhoitoalojen tutkintotoimikunnassa ja erityisosaamiseni oli liiketoimintasuunnitelmat. Muistan hyvin, että samoihin aikoihin minua suorastaan painostettiin Jalkahoidon tutkintotoimikuntaan, mutta enhän minä nyt siihen ryhtynyt, kun en edes itse enää tehnyt jalkahoitoja. Olisin kyllä ollut pätevä tuohonkin tutkintotoimikuntaan, koska liiketoimintasuunnitelmat olisivat olleet minun tehtäviäni ja kokemukseni jalkahoidoista oli hyvin laaja. 
Tämä tietämykseni ja käytännön kokemukseni on opettanut sen, että jalkojen terveys on erittäin tärkeää. Kymmenisen vuotta sitten tehtiin tutkimus, jonka mukaan hyvällä jalkahoidolla pystytään ennaltaehkäisemään jalkojen amputaatioita merkittävästi. 
Tämänkin olen nähnyt itse, miten amputaatioon johtavat haavaumat etenevät, koska isältäni oli kummatkin jalat amputoitu tai toisessa jalassa oli kantapää tallella hänen kuolemaansa asti. Suurin syy amputaatioihin on sydänvikojen aiheuttama huono verenkierto tai diabetes, joka ohentaa ihoa ja estää haavojen parantumista. Isälläni ja koko suvullani on suuri taipumus sydän- ja verisuoniongelmiin ja voin vain toivoa, etten itse joutuisi vanhuksena menettämään jalkojani. 
Työssäni näin, että asiakkaat olivat usein itse tehneet jalkoihin jonkun haavauman leikatessaan varpaan kynsiä tai poistaessaan kovettumia. Sydänongelmien tai diabeteksen takia haavauma ei parantunut ja päädyttiin kuolioon ja amputaatioon.


Tähtitarjouksena jalkahoitotuotteet

Tähtitarjouksena on CCS jalkavoide, jalkakylpysuola & käsivoide NYT yht.35€ (norm.49€). Olen myynyt CCS-hoitosarjan käsi- ja jalkahoitotuotteita jo vuosikymmeniä ja ne ovat ehdottomasti parhaita tuotteita, mitä tiedän. Kuka on niitä alkanut käyttää, ostaa ne taatusti uudestaan.  Halusin vielä laittaa ne tarjoukseen, jotta mahdollisimman moni saisi käyttöönsä nämä hyvälaatuiset tuotteet.
CCS-hoitolinja on alunperin tehty diabeetikoille, joilla on huono ääreisverenkierto, mikä ohentaa ihoa ja hidastaa ihon parantumista. CCS-jalkavoide nimenomaan vahvistaa ohentuvaa ihoa ja lisää sen parantumiskykyä. Tällä jalkavoiteella on suora vaikutus siihen, ettei jalkoihin synny niin helposti rikkoutumisia ja nirhamia.
Kaikille ikäihmisille on jalkojen hoito erittäin tärkeää terveydenhoitoa. Jokaisen kannattaa kylvettää jalat ihonlämpöisessä vedessä, missä on CCS-jalkakylpysuolaa vähintään kerran viikossa. Seisomatyötä tekevien 2-3 kertaa viikossa. CCS-jalkavoidetta kannattaa levittää joka ilta jalkaterästä polviin asti. Vanhusten säärihaavat usein syntyvät nilkkaan tai sääriluun päälle, missä on ihon ohuin kohta, joten jalkavoidetta pitää käyttää tarpeeksi ylös. 
CCS-käsivoide on ohutta ja hyvin imeytyvää, joten sitä on hyvä käyttää useita kertoja päivässä. Käsivoide kannattaa hieroa huolellisesti kynsiin ja kynsinauhoihin, koska kynsinauhojen rikkoutumat voivat aiheuttaa kynsivallin tulehduksen. 

Tämä CCS -hoitotuotepaketti on myös hyvä lahja kenelle tahansa ja näin kesällä tarpeellinen mökkituliainen.






Huom. Fresh-up -kasvohoito NYT 75€ (norm.99€) ja kolmen hoitokerran sarja NYT 200€ (norm.297€). Tarjous on voimassa vain heinäkuun loppuun asti, joten ole nopea! Varaa aika tai osta hoito verkkokaupasta.

Kauneushoitola Inkeri Valtonen
Raatihuoneenkatu 33 A 4
13100 Hämeenlinna
Puh. ja tekstiviestit: 050 5860 310
Sähköposti: info(a)kauneushoitolainkeri.fi


⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 23.7.–5.8.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti