maanantai 15. heinäkuuta 2024

Huomioi Tähtitarjoukset!

Muistutan tämän hetken Tähtitarjouksista, jotta ne eivät mene keneltäkään huomaamatta ohitse. Dermalogican PowerBright Dark Spot Serum NYT 75€ (norm.105€) on seerumi, jota moni iho tarvitsee näin keskikesällä ja ihanat Tuoksusaippuasienet 3kpl NYT 30€ ja 2kpl NYT 25€ (norm.19€/kpl) ovat kaikille mieleisiä.


Dermalogican PowerBright Dark Spot Serum häivyttää pigmettiläiskiä ja kirkastaa ihoa jo muutamassa päivässä.


Ihon kirjavuus vanhentaa ulkonäköä

Tämä on nyt ihan minun subjektiivinen käsitykseni ulkonäöstä, että epätasaisen kirjava iho vanhentaa ihmisen olemusta. Tämä ihon sävyn kirjavuus on asia, mihin haluan kasvohoidoilla vaikuttaa, koska heleä ja tasainen iho näyttää nuorekkaalta. Mielestäni kovin samea ja läiskikäs iho on myös jotenkin epäsiistin näköinen. Tästä asiasta saa olla montaa muutakin mieltä.
Ulkoilua ja liikuntaa harrastava ihminen joutuu aina alttiiksi uv-säteilylle niin paljon, ettei hyväkään aurinkosuojaus välttämättä säästä pigmenttiläiskiltä. Ikääntyminen ja estrogeenin väheneminen vaikuttaa todella suuresti ihon pigmenttisolujen jakautumiseen ja kirjavuus syntyy jo näistä hormonaalisistakin syistä. 
Senkin olen työelämäni aikana nähnyt, että uv-säteily on voimistunut huomattavasti ja pigmenttiläiskät syntyvät entistä helpommin. 
Tämän PowerBright Dark Spot Serumin käyttö on suositeltavaa aivan kaikille, koska heleyttä ja kirkastusta kaipaavat kaikkien ihot. Ellei ongelmana ole varsinaiset pigmenttiläiskät, niin PowerBright Dark Spot Serumia voi käyttää vain aamuisin ja jonkun toisen seerumin iltaisin. Itse käytän PowerBright Dark Spot Serumia 3-4 kertaa viikossa ja se pitää ihon sävyn tasaisena, ellei ole ongelmaa pigmenttiläiskistä.


Energiaa Tuoksusaippuasienistä

Asiakkaat ja lukijat ovat varmaan jo huomanneetkin, että olen ihan hurmioitunut näistä kuorivista Tuoksusaippuasienistä. Niiden ihana tuoksu ja pesun helppous on koukuttanut minut niihin. Yleensä kehoitan ihmisiä pysymään kaukana kaikista saippuoista, koska ne helposti kuivattavat. Näiden Tuoksusaippuasienien pesevä raaka-aine on geelimäistä, eikä se kuivata ihoa. Pikaisessakin pesussa on kuoriva vaikutus, joka tekee iholle puhtaan tunteen.
Tuoksusaippuasienten hedelmäiset ja marjaisat tuoksut ovat miellyttäviä, eivätkä liian voimakkaita. Nämä luonnolliset tuoksut tuovat paljon mielikuvia ja siksikin tykkään niistä. Aamuisin raikas sitruuna tai sitruunaruoho tuo heti virkistävän ja energisoivan vaikutuksen. Iltapesussa lempeä mango tai pehmeätuoksuinen persikka auttaa rauhoittumaan unta varten. Tuoksusaippuasienet ovat myös kätevä tuliainen nykyihmiselle, jolla on tavaraa aivan liikaa.




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 9.-22.7.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti