perjantai 19. heinäkuuta 2024

Sileämpi kaula Fresh-up -kasvohoidolla!

Heinäkuun loppuun asti minulla on tarjous Fresh-up -kasvohoidosta NYT 75€ (99€), joka kosteuttaa ja silottaa kasvot ja kaulan. Tehokkain hoito on kolmen hoitokerran sarja NYT 200€ (297€), jota suosittelen tehtäväksi 1-4 viikon välein.


Fresh-up -kasvohoito NYT 75€ (99€) ja kolmen hoitokerran sarja NYT 200€ (297€).


Fresh-up -kasvohoitotarjous on voimassa vain heinäkuun loppuun!

Pystyn hyvin harvoin tekemään mitään kasvohoitotarjousta, koska ajanvaraukseni on niin täynnä Nanolift- ja Dermatude -kasvohoidoista (137€-185€). Tämä heinäkuun loppupuoli on rauhallisempi ja koska en nyt kesällä lomaile, voin yhtä hyvin tehdä pitkiä työpäiviä. 
Tällä hetkellä heinäkuun lopulla on vielä lähes joka päivä joku vapaa hoitoaika, mutta kannattaa tehdä varaus nopeasti, koska ne eivät kauaa ole vapaina. Elokuun ensimmäinen viikko on tällä hetkellä täysin täynnä ja keskivaiheiltakin löytyy vain satunnaisia vapaita aikoja. Elokuun viimeisen viikon 26.–31.8. osittain lomailen ja hoitola on kiinni koko viikon. Sillä viikolla on ma 26.8. Dermalogican kansainvälinen koulutuspäivä Helsingissä ja pe 30.8. vastaavan tapahtuman pitää iS Clinical ja keskimmäiset kolme päivää lomailen. 
Voit myös ostaa itsellesi Fresh-up -kasvohoidon verkkokaupasta lahjakorttina ja käyttää sen syksymmällä tai miten itsellesi parhaiten sopii. Myös kesän jälkeen syys-lokakuulla Fresh-up -kasvohoitosarja on erittäin suositeltava, koska siinä voi korjata auringon aiheuttamat vauriot. Sarjahoito on tehokkain 1-2 viikon välein tehtynä ja hoitovaikutus vähenee, mitä pitempi hoitoväli on. 
Talven pimeyttä ajatellen Fresh-up kasvohoitosarja olisi hyvä torjumaan syysmasennusta. Monelle joku kiva säännöllinen rentoutus ja virkistys helpottaa pimeänajan masennusta. 

Kaulalle tehohoitoa

Monella ikäiselläni kaula on murheen kryyni, joka vain korostuu avonaisissa kesävaatteissa. Kaulan ohut lihaksisto veltostuu nopeammin kuin kasvot ja myös kaulan ohut iho kuivuu helposti. Moni ei tule ajatelleeksi, miten suuri rasitus kaulan ihoon kohdistuu, kun sitä hankaa suurimman osan vuodesta kaulukset, kaulahuivit-ja liinat. Kuitenkin se on usein myös paljaana auringolle ja kylmälle ulkoilmalle. Samoin dekoltee eli rinnan yläosa joutuu suurelle rasitukselle, koska aurinko osuu pahiten juuri siihen kohtaan. 
Näistä syistä kaula tarvitsee erityistä huolenpitoa, mutta yleensä se laiminlyödään lähes kokonaan. Fresh-up -kasvohoidossa käytän samaa liftaavaa naamiota kaulalle ja dekolteelle kuin Nanolift- ja Dermatude -hoidoissakin. Sen vaikutus on tehokas ja kuivuudesta johtuva ”kananlihaiho” vähenee jo yhdellä hoitokerralla. 
Kotiin suosittelen Dermalogican Neck Fit Contour Serum (92€) kaulavoidetta. Tämä Neck Fit Contour Serumin pakkaus on erityisen onnistunut, koska se on pakattu roll-on tuubiin, mistä tuote on helppo ja nopea levittää. Luin tuota Neck Fit Contour Serumin vaikutusainelistaa ja huvittuneena löysin sieltä ylösnousemuskasviuutteen. Heti tuli mielleyhtymä, että jotain ylösnousemusta tässä iässä todellakin tarvitsisi, kun maan vetovoima pistää kaikki roikkumaan.😄


Kasvohoitoa kannattaa aina jatkaa tehokkaalla kotihoidolla ja siksi laitoin heinäkuun loppuun asti tarjoukseen myös kaksi suosittua Dermalogican tuotetta, jotka sopivat kaikille ihotyypeille:

⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 9.-22.7.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti