lauantai 20. heinäkuuta 2024

Tähtitarjoukset loppuvat maanantaina 22.7.

Tämän hetken Tähtitarjoukset Dermalogican PowerBright Dark Spot Serum NYT 85€ (norm.105€) pigmenttiä hajottava seerumi ja Tuoksusaippuasienet 3kpl NYT 30€, 2kpl NYT 25€ (norm.19€/kpl) ovat voimassa enää pari päivää, joten tee ostoksesi nopeasti. 


Dermalogican PowerBright Dark Spot Serum poistaa pigmenttimuutoksia ja näin tasoittaa sekä kirkastaa ihon sävyä.


PowerBright -hoitolinja pigmenttiläiskiä poistamaan

Dermalogican PowerBright neljän tuotteen hoitolinja on kehitetty vaalentamaan pigmenttiläiskiä ja kirkastamaan epätasaista ihon sävyä. Uusin tuote tässä hoitolinjassa on PowerBright Dark Spot Peel (91€), joka on tehokas hedelmähappoentsyymejä sisältävä kuorinta. Tämän kuorinnan vaikutusaineet, esimerkiksi mantelihappo, vaikuttavat juuri siihen ihokerrokseen, missä melanosyyttisolut syntyvät. Siksi juuri tämä kuorinta-aine on erityisen tehokas tasoittamaan ihon sävyä verrattuna muihin kuorintoihin.
Tätä PowerBright Dark Spot Peelia kannattaa käyttää aluksi 3-6 päivää peräjälkeen ja sen jälkeen 2-3 kertaa viikossa. Näin jo viikon käytöstä tulee näkyvät tulokset. 
Nyt Tähtitarjouksena oleva PowerBright Dark Spot Serum käytetään aamulla ja illalla ensimmäisenä puhtaalle iholle ja vasta sen päälle muut voiteet. Huomioi myös kaulan ja dekolteen alue. Tämä seerumi hajottaa näkyvästi pigmenttikasautumia ja tasoittaa sekä heleyttää ihon sävyä.
Päivällä pitää aina käyttää suojakertoimellista päivävoidetta ja PowerBright linjassa on oma PowerBright Moisturizer SK50 (78€), joka sopii kaikille ihotyypeille päivävoiteeksi. Yövoiteena suosittelen PowerBright Overnight Creamia (93€), joka on geelimäinen ohut voide ja se on myös sopiva kaikille ihotyypeille. 
Monella ihon epätasainen väri johtuu finnien ja tulehdusten parantumisjäljistä, koska tulehdus on jyllännyt pigmenttisolukerroksessa ja vaikka itse tulehdus paranee, kohtaan jää tumma läiskä. Varsinkin, jos on itse puserrellut näppyjä, jäljet jäävät näkyville pitkäksi aikaa. Näihin läiskiin PowerBright Dark Spot Peel ja PowerBright Dark Spot Serum ovat erityisen suositeltavia. 


Kuori vartalo Tuoksusaippuasienellä

En voi kirjoittaa Tuoksusaippuasienistä ilman, että kerron samalla omasta hurahduksestani tähän saippuan ja pesusienen yhdistelmään. Yleensähän inhoan ja vältän kaikkia palasaippuoita, koska ne ovat niin kuivattavia ja rasittavat ihoa. 
Nämä Tuoksusaippuasienet ovat ihan eri maata, koska saippua on hoitavaa geeliä, joka on puristettu kiinteäksi. Tämä hurahdus on tapahtunut myös monelle asiakkaalleni, koska näin kesällä varsinkin moni vakioasiakkaani hakee niitä tuliaisiksi tai muuksi lahjaksi. 
Näiden Tuoksusaippuasienten paras puoli on helppous, koska enää ei tarvitse erikseen pesusientä ja suihkuvaahtoa. Matkalle mukaan riittää vain tämä yksi tuote. Toinen ihanuus on tuo tuoksu, mikä täyttää koko kylpyhuoneen ja marjojen ja hedelmien luonnolliset tuoksut miellyttävät kaikkia.
Talven aikana olen useamman kerran viikonloppuseminaarissa jossain yrittäjätapahtumassa ja hotellissa huonekaverina on joku tuttu. Aina, kun olen käynyt suihkussa tulee kysymys, mikä ihana sitruunan tai persikan tuoksu kylppärissä on. 



⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 9.-22.7.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti