tiistai 9. heinäkuuta 2024

Tähtitarjoukset 22.7. asti!


Pigmenttiläiskille kyytiä!

Niille, kenellä on taipumus pigmenttiläiskiin, ne ovat tässä vaiheessa kesää jo vahvasti näkyvillä. Pigmenttiläiskät voivat olla yleistä ihon kirjavuutta ja epätasaisuutta tai ihan selviä tummia läiskiä kasvoissa. Varsinkin hormonitoiminnan muutokset lisäävät pigmenttiläiskien syntymistä. Raskaus- ja imetysaika on tyypillinen vaihe, jolloin pigmenttiläiskiä syntyy. Itselläni oli alle nelikymppisenä hedelmöityshoitojen takia ihan pystysuorat tummat viivat poskissa useamman kesän ja silloin parikymmentä vuotta sitten ei vielä ollut hyviä tuotteita niiden poistoon.Vaihdevuosi-ikä on myös tyypillinen vaihe pigmenttiläiskien syntyyn tai ihon värin epätasaisuuteen.
Pigmenttiläiskät tummuvat niin pienestä uv-säteilyn määrästä, että aurinkosuojavoiteillakaan niitä ei kokonaan pysty estämään. PowerBright Dark Spot Serumia kannattaa levittää vähintään joka aamu ennen aurinkosuojavoidetta. Jos kyseessä on hyvin tummat pigmenttiläiskät, seerumia kannattaa käyttää sekä aamulla että illalla hoitovoiteiden alla. 
Noin viikon käytön jälkeen huomaa, miten PowerBright Dark Spot Serum haalistaa tummia läiskiä ja tasoittaa sekä kirkastaa ihon väriä. Suosittelen ihan kaikille sameasta ja harmaasta ihonväristä kärsiville tätä PowerBright Dark Spot Serumia. Se heleyttää ihon väriä ja tekee ihosta tasavärisen ja kirkastuneen.


Tuoksusaippuasienet on paras tuliainen

Tuoksusaippuasienet ovat pesusieniä, joissa on saippua jo valmiina. Ne ovat tarkoitettu vartalolle, enkä suosittele niitä kasvojen pesuun. Näissä Tuoksusaippuasienissä on aivan ihanat tuoksut, jotka tulevat hedelmistä ja marjoista. Tuoksut ovat luonnollisia ja siksi niin pidettyjä. Kuitenkaan nämä tuoksut eivät jää koko päiväksi pyörimään ympärille, vaan ne haihtuvat iholta nopeasti ja sopivat siksikin hajusteherkille.
Tuoksusaippuasieni on myös hiukan kuoriva ja estää hilseilykerroksen syntymistä vartalolle. Vartalovoide imeytyy huomattavasti paremmin tämän kuorivan sienen käytön jälkeen.
Olen itse ihan hurahtanut näihin pesusieniin ja vien niitä aina tuliaisiksi tutuille ja ystäville. Koen tämän Tuoksusaippuasienen käytön tervehdyttävänä tuoksuterapiana. Aamuni lähtee energisesti käyntiin, kun käytän aamusuihkussa vaikka piparmintun tai sitruunan tuoksuista pesusientä. Koko kylpyhuone tuoksuu, mutta iholta tuoksu tosiaan haihtuu nopeasti. 
Suosikkituoksut ovat edelleen mansikka ja vadelma, mutta myös sitrustuoksuja suositaan. Monelle laventeli tai kookos on mieleinen ja tuo mieleen mukavia muistoja. Nämä Tuoksusaippuasienet ovat myös oivallinen mökkitulianen tai pikkulahja ystävälle. 




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 9.-22.7.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti