keskiviikko 3. heinäkuuta 2024

MaxeyLash kasvattaa upeat ripset

Muistattehan, että Tähtitarjouksena on kaksi tehokaasti vaikuttavaa tuotetta eli MaxeyLash NYT 85€ (norm.108€) ripsiseerumi ja Dermalogican BioLumin-C Gel Moisturizer NYT 55€ (norm.72€) C-vitamiinipitoinen kosteusvoide.


MaxeyLash -ripsiseerumilla saat jo noin kuukauden käytön jälkeen selkeästi pidemmät ja vahvemmat ripset.


Helppo tapa saada vahvat ripset ja kulmat

Olen nyt useamman viikon urakoinut Yumi Lashes -ripsien kestotaivutuksia (98€) ja näyttävin tulos tulee, kun ripset ovat pitkät. Harvoin ihmiset ovat tiedostaneet, miten pitkät ripset heillä on, mutta kestotaivutuksen jälkeen ne näkyvät kunnolla, kun kaareutuminen alkaa jo ripsirajasta. Samoin kestoväri saa ripset näyttämään pidemmiltä, kun väri tulee kunnolla ripsien kärkeen, jotka ovat usein läpikuultavat. 
MaxeyLash on helppo konsti saada kauniit ripset, eikä siihen tarvita mitään överiksi meneviä pidennyksiä. MaxeyLash ripsiseerumin vaikutusaineet elvyttävät karvatupen toimintaa ja ripset alkavat vahvistua 2-3 viikon käytön jälkeen. Noin parin kuukauden käytöllä ripset saavuttavat maksimipituuden ja sen jälkeen seerumia käytetään yläpitona 2-3 kertaa viikossa.
MaxeyLash on ohutta vesimäistä seerumia, jota levitetään pakkauksen siveltimellä ohut kerros ripsirajaan iltaisin. Seerumia laitetaan pieni määrä, jottei se ala valumaan silmiin. MaxeyLash on todella hyvin siedettyä, koska en ole kuullut keneltäkään mistään ärsytyksistä. Olen myynyt jo lähes kymmenen vuotta tätä tuotetta ja tulokset ovat hyviä. 
Moni asiakkaani ei enää tarvitse ripsiväriä, kun ripset ovat pitkät ja kestotaivutus tekee niistä näyttävät ja kauniin kaarevat. Varsinkin ikääntyessä, kun näkö alkaa heiketä, ripsivärin käyttö voi olla hankalaa ja heille tämä kestotaivutus on ollut pelastaja.


MaxeyLash toimii myös kulmakarvoissa

Monella yli viisikymppisellä kulmakarvat alkavat villiintymään, koska estrogeenin väheneminen vaikuttaa myös karvan kasvuun. Toisilla kulmakarvat vähenevät ja ohenevat ja toisille taas tulee pitkiä vahvoja karvoja, jotka saa kulmat näyttämään epäsiisteiltä.
Moni on nyppinyt kulmakarvoja niin usein, etteivät ne enää kasva kunnolla ja siihenkin voi kokeilla MaxeyLash ripsiseerumia. Jos kulmissa on jäljellä karvatupet niiden toimintaa voi elvyttää MaxeyLash ripsiseerumilla. Tätä karvatuppien olemassaoloa ei voi tietää, ennen kuin kokeilee, auttaako MaxeyLash. Yleensä nuo karvanystyt ovat olemassa ja seerumi elvyttää karvan kasvua. 
Ripsissä MaxeyLash auttaa aina, enkä ole vielä kohdannut tapausta, kenellä ripsiseerumi ei olisi tehonnut.
Kulmakarvojen laminointi saa karvat asettumaan siistiin riviin ja ne kehystävät silmiä kauniisti. Kannattaa olla hyvin tarkka, kenelle menee näihin ripsien kestotaivutuksiin tai kulmien laminointiin. Tilastojen mukaan noin puolet kosmetologien ja kampaajien työstä tehdään harmaan talouden puolella. Tekijöitä on monen sorttista ja varmaat puolet on sellaisia, joilla ei ole mitään asiaan liittyvää koulutusta. Kuuntelin talven lomamatkallani kauhutarinaa, kun eräs kosmetologiksi opiskellut kertoi työharjoittelu paikastaan. Kulmakarvojen laminoinnissa karvat liimataan iholiimalla siihen asentoon, mihin ne halutaan. Tämä ihminen kertoi, että hoitolassa jossa hän harjoitteli käytettiin askarteluliimaa.
Olin ihan järkyttynyt, että kaikkea sitä keksitäänkin rahan säästämiseksi. Kyllähän tuo pieni Yumi Lashes -iholiimapullo maksaa viitisenkymppiä, mutta en kyllä olisi keksinyt korvata sitä askarteluliimalla. Kuulemma asiakkaat lähtivät kassan kautta kotiin iho kirkkaan punaisena. Aivan uskomattomia juttuja, mitä kuluttaja voi kohdata kauneuden maailmassa.




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 25.6.-8.7.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti