perjantai 5. heinäkuuta 2024

Kevyitä voiteita helteisiin öihin

Tämä kesä on jo ehtinyt osoittaa, että kyllä se ilmaston lämpeneminen tuntuu Suomessakin ja on ollut jo monia päiviä ihan läkähdyttävää kuumuutta. Hikoileviin kasvoihin ei ole kiva yöksikään laittaa mitään paksua voidetta ja tässä on suosituksia ohuista yövoiteista.


Kesällä on kiva vaihtaa vähän kevyempiin yövoiteisiinkin, joissa on silti runsaasti vaikutusaineita. 


Kosteuttavat geelivoiteet

Kevyitä, mutta tehokkaita yövoiteita ovat mm. Dermalogican PowerBright Overnight Cream (93€) ja Sound Sleep Cocoon (88€). PowerBright Overnight Cream on tarkoitettu ensisijaisesti ihon väriä tasoittamaan ja vähentämään pigmenttiläiskiä. Käytännössä tämä ohut ja hyvin imeytyvä geeli sopii ihan kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille ja sitä voivat käyttää muutkin kuin pigmettiläiskistä kärsivät. 
Suosittelen tätä PowerBright Overnight Creamia kaikille yli viisikymppisille yövoiteeksi näin kesällä. Lähes kaikilla vaihdevuosi-ikäisillä iho on kirjava ainakin loppukesällä, koska estorogeenin väheneminen lisää pigmenttiläiskien syntyä. Ellei ihoa ole suojattu todella hyvin, rusketus on läikikäs ja iho näyttää kirjavalta. PowerBright Overnight Cream on erinomainen valinta yövoiteeksi, koska se kosteuttaa ja hoitaa, mutta samalla vähentää ihon kirjavuutta.
Sound Sleep Cocoon on myös ohut geelimäinen voide ja sekin on sopiva kaikille ihotyypeille. Se sisältää laventeli-santelipuu-patsuli -yhdistelmän, josta tulee voiteeseen myös ihana tuoksu. Tämä tuoksu vaikuttaa mieleen stressihormonin tuotantoa vähentävästi. Tuoksu on maagisen miellyttävä ja voide onkin todella suosittu. 
Sound Sleep Cocoonin vaikutus on ihollekin rauhoittava ja se sopii erityisen hyvin herkälle ja punoittavalle iholle. Myös atoopikot pitävät tästä voiteesta sen kutinaa ja kirvelyä rauhoittavan vaikutuksen vuoksi. 

Hoitovoiteet yöksi ja päiväksi

Nykyisin on paljon niin sanottuja 24 tunnin voiteita, jotka käyvät yöksi ja päiväksi ja jaottelu yö- ja päivävoiteisiin on vähenemässä. Yksi tällainen 24h-hoitovoide on Tähtitarjouksessa oleva BioLumin-C Gel Moisturizer NYT 55€ (72€). Kannattaakin olla nopea, ettei tämä tarjous mene ohitse, koska se loppuu maanantaina 8.7.
BioLumin-C Gel Moisturizer sisältää runsaasti antioksidanttista C-vitamiinia, joka korjaa uv-säteilyn haittoja ja hidastaa ihon vanhenemista. Koostumukseltaan se on ohut maito, joka imeytyy hetkessä ja se sopii hyvin myös meikin alle.
iS Clinicalin Firming Complex (165€) on ”super-ryppyvoide”, joka sisältää useita vaikutusaineita, joiden ensisijainen vaikutus on kiinteyttäminen ja silotus. Rasvoittuvalle iholle Firming Complex sopii myös hyvin, koska se supistaa huokosia ja tekee ihon pinnasta tiiviin ja tasaisen. 
Näin kesällä Firming Complex sopii yksinään yövoiteeksi, mutta talvemmalla sen päälle on hyvä laittaa täyteläisempi voide. Firming Complex sisältää hedelmähappoentsyymejä, jotka kevyesti kuorivat ihoa ja sitä kautta vähentävät pikkuryppyjä ja iho kiinteytyy tuntuvasti. 
Näiden hedelmähappoentsyymien vuoksi Firming Complex saattaa hiukan kihelmöidä iholla, kun sen levittää, mutta se menee ohitse noin vartissa. Viikon käytön jälkeen iho tottuu hedelmähappoentsyymeihin ja tuo kihelmöinti loppuu.




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 25.6.-8.7.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti