keskiviikko 24. heinäkuuta 2024

Fresh-up kasvohoito kuorii ja kosteuttaa

Muistattehan, että Tähtitarjouksien lisäksi tarjoushinnalla on myös Fresh-up kasvohoito NYT 75€ (norm.99€) ja kolmen hoitokerran sarja NYT 200€ (norm.297€). Myös helpot kotihoitotuotteet ovat vielä tarjoushinnalla heinäkuun loppuun.


Ole nopea! Fresh-up kasvohoitotarjous on voimassa heinäkuun loppuun asti.


Kotihoito on erittäin tärkeää

Fresh-up kasvohoitoon kuuluu myös ihon kotihoidon suunnittelu, niin kuin se kuuluu kaikkiin tekemiini kasvohoitoihin. Tästä haluan vielä sanoa sen, että jos käytte kosmetologilla, joka ei neuvo kotihoitoa, kannattaa vaihtaa kauneushoitolaa.
Fresh-up kasvohoitoon kannattaa tulla jo siksikin, että saa juuri omalle iholle tarkoitetun kotihoito-ohjeistuksen. Ei ole järkevää tuhlata rahaa tuotteisiin, jotka eivät omalle iholle sovi, koska paljon suurempi hoitovaikutus on kokonaisuudella, missä kaikki tuotteet tukevat hoidon vaikutuksia. Kaikkien kasvohoitojen jälkeen kotihoitotuotteet imeytyvät ja vaikuttavat paljon paremmin, kuin ilman tehokasta kasvohoitoa. Kotihoitotuotteilla voi lisätä ja tukea niitä vaikutuksia, mitä kasvohoidolla on jo saatu aikaan. 
Erityisesti haluaisin houkutella niitä asiakkaita Fresh-up kasvohoitoon, jotka eivät ole olleet tyytyväisiä aikaisempiin kosmetologikäynteihin tai ovat vailla vakiokosmetologia. 

Laitoin tarjoukseen myös kaksi Dermalogican perushoitotuotetta, jotka sopivat kaikille ihotyypeille ja ovat jatkoa Fresh-up kasvohoidolle:


Kuorinta on tärkeä osa Fresh-up kasvohoitoa

Fresh-up kasvohoitoon kuuluu hedelmähappoentsyymikuorinta, jonka vaikutusta tehostetaan ultraäänilaitteella. Tämä on hellävarainen, mutta tehokas puhdistusvaihe, jonka jälkeen muut vaikutusaineet imeytyvät erityisen hyvin. 
Iho ei mitenkään punoita tai ole ärtynyt kuorintavaiheen tai Fresh-up kasvohoidon jälkeen. Monella uudella asiakkaalla on kammottava kokemus puhdistavasta kasvohoidosta, jossa raastetaan iho verille ja sitä sairastetaan sitten pari viikkoa jälkikäteen. Fresh-up kasvohoidossa hedelmähappoentsyymien pitoisuus eli vahvuus valitaan jokaisen ihotyypin mukaan erikseen. 
Tämä puhdistava vaihe on tehokas kahdella eri tavalla. Hedelmähappoentsyymit sulattavat hilseilevää kuollutta solukkoa, jota on erityisen paljon tähän aikaan vuodesta, kun aurinko lisää solukuolemaa. Nämä hedelmähappoentsyymit eivät kirvele iholla, eikä muitakaan epämiellyttäviä tuntemuksia tule. Ylipäätään hedelmähappoentsyymit ovat hellävaraisempia ja helposti kontrolloitavia verattuna muihin happoihin. 
Ultraäänivirta taas lisää puhdistustulosta nostamalla likaa, hikeä ja ihotalia huokosten pohjalta ihon pintaan, mistä ne on helppo pestä pois. Tämä tehokas alku Fresh-up kasvohoidolle vie vain viitisen minuuttia, mutta oikein kohdistettuna se on monipuolinen vaikutukseltaan. 
Aika usein huomaan, että monellakaan kosmetologilla ei ole tietoa siitä, miten joku hoitovaikutus toimii ja mitä sillä saadaan aikaan. Moni vaan toistaa tiettyä kaavaa, jonka joku hoitosarja on kehittänyt ja kehittäjä on yleensä joku muu kuin suomalainen. 
En ole itse enää tehnyt tätä sokeaa kopiointia pariinkymmeneen vuoteen, vaan mietin tarkasti kasvohoidon vaiheet ja sen, miten ne toimivat Suomen ilmastossa ja juuri kyseisellä asiakkaalla. Siksi tämä Fresh-up kasvohoitokin on erityisen tehokas edullisesta hinnastaan huolimatta, koska olen suunnitellut kokonaisuuden tarkasti.

Tarjous on voimassa vain heinäkuun loppuun asti, joten ole nopea! Varaa aika tai osta hoito verkkokaupasta.

Kauneushoitola Inkeri Valtonen
Raatihuoneenkatu 33 A 4
13100 Hämeenlinna
Puh. ja tekstiviestit: 050 5860 310
Sähköposti: info(a)kauneushoitolainkeri.fi




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 23.7.–5.8.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti