maanantai 29. heinäkuuta 2024

Kaksi päivää aikaa hyödyntää Fresh-up kasvohoitotarjous!

Heinäkuu alkaa olla loppusuoralla ja se tarkoittaa, että myös Fresh-up kasvohoitotarjous NYT 75€ (norm.99€) ja kolmen hoitokerran sarja NYT 200€ (norm.297€) on voimassa enää kaksi päivää eli 31.7. asti. Tee ajanvaraus tai osta itsellesi lahjakortti verkkokaupasta heti!


Vielä ehdit hankkia Fresh-up kasvohoidon tarjoushintaan varaamalla ajan tai ostamalla lahjakortin itsellesi verkkokaupasta!


Kasvohoitoa kannattaa aina jatkaa tehokkaalla kotihoidolla ja siksi laitoin heinäkuun loppuun asti tarjoukseen myös kaksi suosittua Dermalogican tuotetta, jotka sopivat kaikille ihotyypeille:


Kasvohoitotarjous kannattaa hyödyntää!

Tämä on sen verran poikkeuksellinen tilanne, että pystyn antamaan tarjoushinnan kasvohoidosta, että se kannattaa käyttää nyt hyväksi. En juurikaan pysty tekemään uusia asiakkaita houkuttelevia kasvohoitotarjouksia, koska ajanvaraukseni on sen verran täynnä. Toki tämä tarjous hyödyttää myös vakioasiakkaita, jos he haluavat esimerkiksi talveksi rentouttavan kasvohoidon parin viikon välein. 
Itse koen, että pimeän ajan masennusta olisi hyvä karkoittaa juuri tällaisella 3-6 hoitokerran sarjalla, jotka tehdään 1-3 viikon välein. Huomaan itse, että marraskuun synkkyys vaikuttaa mielialaani negatiivisesti ja sille ajalle olisi hyvä keksiä mukavaa tekemistä. 
Muualla maailmassa kosmetologit tekevät paljon sarjahoitoja. Esimerkiksi Yhdysvalloissa on aivan tyypillistä tehdä 8-12 hoitokerran Dermatude-kasvohoito (185€). Myös Keski-Euroopassa Ranskassa ja Saksassa Dermatuden ja muiden kasvohoitojen sarjat ovat suosittuja. Näissä maissa itsensä hoitamisen perinteet ovat olleet olemassa jo pitkiä aikoja ja omaa hyvinvointia sekä ulkonäköön panostamista arvostetaan.
Jostain syystä Suomessa ei oikein vielä ymmärretä sarjahoitojen merkitystä. Ei tiedetä sitä, että kerta kerralta vaikutus on tehokkaampi. Se ymmärretään, että hierojalla kannattaa käydä useita kertoja peräjälkeen, mutta samaa ajatusta ei kosmetologin kohdalla ole. Tässä meillä kosmetologeilla on vielä paljon tehtävää, jotta tieto ja ymmärrys lisääntyisi.


Fresh-up kasvohoito korjaa kesän rasitukset

Uv-säteily on monella tapaa iholle haitaksi, vaikka sitäkään ei oikein vielä tiedosteta. Kaikki eivät saa ihosyöpää auringosta, mutta kaikkien ihoa uv-säteily veltostuttaa, kuivattaa ja rypistää. Mitä ruskeampi iho on sitä vaurioituneenpi ihosolukko on. Rusketushan kertoo aina ihon vaurioitumisesta. 
Aurinkosuojavoiteella pystytään vähentämään uv-säteilyn haittoja, mutta lähes kaikille ulkoilua harrastaville tulee jonkin verran aurinkoa. Näitä auringon haittoja korjataan kasvohoidoilla ja myös Fresh-up kasvohoidossa käytetään tehokkaita vaikutusaineita, jotka vahvistavat kimmosäikeitä eli estävät veltostumista. Samoin Fresh-up kasvohoito on erittäin kosteuttava ja kuivuudesta johtuvat rypyt vähenevät. 
Rasvoittuvalla iholla helle ja hikoilu tuottaa lisää ihotalia ja epäpuhtaudet lisääntyvät. Fresh-up kasvohoidon kuorintavaihe puhdistaa huokosia ja vähentää epäpuhtauksien eli finnien ja mustapäiden syntymistä.
Teillä on vielä aikaa keskiviikkoiltaan klo 24.00 varata Fresh-up kasvohoito tai ostaa se verkkokaupasta lahjakorttina!


Fresh-up -kasvohoito NYT 75€ (norm.99€) ja kolmen hoitokerran sarja NYT 200€ (norm.297€). 

Kauneushoitola Inkeri Valtonen
Raatihuoneenkatu 33 A 4
13100 Hämeenlinna
Puh. ja tekstiviestit: 050 5860 310
Sähköposti: info(a)kauneushoitolainkeri.fi



⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 23.7.–5.8.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti