keskiviikko 17. heinäkuuta 2024

Virkistä ihosi Fresh-up -kasvohoidolla!

Nyt on heinäkuu aikaa varata itselle aika Fresh-up -kasvohoitoon NYT 75€ (norm.99€) ja kolmen kerran sarja NYT 200€ (norm.297€) tai ostaa lahjakortti jemmaan myöhempää käyttöä varten. Pystyn hyvin harvoin tekemään kasvohoidoista tarjouksia, joten tämä kannattaa hyödyntää!


Ole nopea! Kasvohoitotarjous voimassa 31.7. asti!


Kasvohoitoa kannattaa aina jatkaa tehokkaalla kotihoidolla ja siksi laitoin tarjoukseen myös kaksi suosittua Dermalogican tuotetta, jotka sopivat kaikille ihotyypeille:


Fresh-up -kasvohoito sopii kaikille

Syy, miksi aloin suunnittelemaan tätä Fresh-up -kasvohoitoa ja tarjouskampanjaa oli siinä, että olen katsellut ikäisieni ja nuorempienkin kauloja. Jostain syystä olen laittanut merkille kauppareissuilla ja muualla, miten huonosti kaulan ja dekolteen ihoa hoidetaan. 
Hoitotuotteet levitetään korkeintaan leuan kärkeen ja kaula jää ihan vaille hoitoa. Näen myös kasvohoidon yhteydessä, miten paljon kaulankin iho siliää, kun se kosteutetaan kunnolla. Siksi päätinkin suunnitella kasvohoidon, johon kuuluu tehohoitoa myös kaulalle ja dekolteelle.
Näin kesällä kaula ja dekoltee tulevat näkyville, kun käytetään avonaisia kesämekkoja ja toppeja. Joskus tuntuu, että ihmiset harmittelevat kesällä vain valkoisia sääriään, eivätkä kiinnitä huomiota lainkaan ylävartaloon, mikä myös kaipaa hoitoa.
Tämä Fresh-up -kasvohoito sopii aivan kaikille, koska vaikutusaineet sekoitetaan asiakkaan tarpeen mukaan. Hoito aloitetaan kuorinnalla, jonka vaikutusta tehostetaan ultraäänilaitteella ja näin huokoset puhdistuvat ja hilseilykerros sulaa pois. Kuorinnan jälkeen tehdään rentouttava akupaineluhieronta ja samalla imeytetään kosteuttavat vaikutusaineet. 
Kasvohoidon lopuksi laitetaan kasvonaamio ja kaulalle sekä dekolteelle kiinteyttävä naamio ja nämä vaikuttavat 10-15 minuuttia. Kokonaisuutena hoitoon menee aikaa tunnin verran. Tämä kokonaisuus tasapainottaa epäpuhdasta ihoa, poistaa hilseilevää kuivuutta ja kiinteyttää kasvoja, kaulaa ja dekolteeta.

Fresh-up -kasvohoito kirkastaa ihon värin

Tämä Fresh-up -kasvohoito on tässä vaiheessa kesää hyvä siksikin, että se tasoittaa ihon sävyä. Jos ulkoilee paljon tai tekee ulkotyötä, ihon täydellinen suojaaminen on mahdotonta ja pigmenttiläiskät heräävät jo pienestäkin uv-säteilystä.
Fresh-up -kasvohoidon jälkeen suosittelen Tähtitarjouksena olevaa PowerBright Dark Spot Serumia NYT 85€ (norm.105€). Tämä pigmenttiä hajottava seerumi pitää ihon sävyn tasaisena ja korjaa uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta. Usein huomaan, ettei kasvoilla ole selkeitä tarkkarajaisia pigmenttiläiskiä, vaan epämääräisempää kirjavuutta, joka on helpompi tasoittaa kasvohoidolla ja myös tämä kevyempi Fresh-up -kasvohoito auttaa niihin.
Niillä, kenellä on taipumus ihon rasvoittumiseen ja tulehtuneisiin finneihin, näihin finnien parantumisjälkiin kertyy myös tummaa pigmenttiä, joten ne jäävät näkyville moneksi viikoksi. Fresh-up -kasvohoito nopeuttaa finnien parantumista ja ehkäisee uusien syntymistä. Jo pelkästään ihon toiminnan tasapainotus oikeilla hoitotuotteilla vaikuttaa huomattavasti finnien ja mustapäiden syntyyn. 
Varaa aikasi Fresh-up -kasvohoitoon pikaisesti, koska parhaat ajat menevät ensin. 


Tee ajanvaraus tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 050-5860310 tai laita sähköpostia osoitteeseen info(a)kauneushoitolainkeri.fi ja kerro, mitkä ajat sinulle parhaiten sopivat. 

Kauneushoitola Inkeri Valtonen
Raatihuoneenkatu 33 A 4
13100 Hämeenlinna


⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 9.-22.7.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti