sunnuntai 28. heinäkuuta 2024

Huolehdi jalkojesi terveydestä

Nyt on Tähtitarjouksena kolme hyvää CCS-hoitosarjan tuotetta eli jalkavoide, käsivoide ja jalkakylpysuola yhteishintaan 35€ (49€). Jokaisen pitäisi hoitaa jalat huolellisesti, koska niistä voi lähteä monia vakavia ongelmia.


Pidä huolta jaloistasi, niin pidät huolta koko terveydestäsi.


Etsi ammattitaitoinen jalkahoitaja

Jalkahoitajienkin kanssa pitää olla yhtä varovainen, kuin kosmetologia valitessa, koska niitäkin tehdään paljon ilman mitään koulutusta. Muistan jo 90-luvulla, että kylällämme kiersi jalkahoitoja tarjoamassa rouva, joka oli keittiöalan koulutuksen käynyt. Hän vain päätti ryhtyä jalkahoitajaksi, kun vanhukset tarvitsevat jalkojen hoitajaa. Hänellä ei ollut mitään käsitystä, millainen vaara varsinkin ikäihmisen jaloissa on, jos käsittely ei ole ammattimaista.
Pienikin lipsahdus kynnen reunassa tai kantapäässä avaa bakteeriportin verenkiertoon ja varsinkin näin ”mätäkuussa” tulehdus syntyy melko varmasti. Vanhuksilla pienikin haavauma voi aiheuttaa suuria ongelmia, koska heidän ohut iho ja heikentynyt verenkierto vähentää ihon omaa parantumisprosessia. 
Ikäväkseni anopillani (92v.) kävi näin, kun hän kävi jalkahoidossa. Isovarpaan kynnen reuna oli putsattu liian kovakouraisesti ja seurauksena oli lääkärireissu ja antibioottikuuri. Siitä lähtien olen huoltanut hänen jalkansa itse. Vanhuksen iho on niin silkkipaperin ohutta, että se rikkoutuu pienimmästäkin ja käsittelyn pitää olla huomattavasti varovaisempaa kuin muilla. 


Kuivaa jalat pesun jälkeen huolellisesti

Yksi pieni asia päivittäisessä hygieniassa säästää monelta ongelmalta. Varpaan välit pitää kuivata varvas varpaalta joka pesun jälkeen. Pienikin kosteus varpaan välissä on oivallinen alusta jalkasienelle ja se voi olla viheliäinen vaiva hoitaa. 
Olen miettinyt, että ottaisin jonkun laajemman jalkahoitotuotesarjan myyntiin CCS:n lisäksi. Asiakkaani käyvät paljon uimahallissa, vesijumpassa ja jumppasaleilla ja niistä saa helposti jalkasienitartunnan. Ehkä otan myyntiin hoitotuotteet, millä voi ennaltaehkäistä sientä ja ylipäätään desinfioida jalkoja. 
Itse nautin kovasti jalkakylvystä ja tietysti vedessä pitää olla jalkakylpyliuosta tai kylpysuolaa. Tämä CCS-jalkakylpysuola vahvistaa ihon omaa bakteerikantaa ja pehmittää kovettumia. 
Jalkakylpyyn sopii myös Dermalogican Conditioning Body Wash (34€), jossa on raikas metsäinen tuoksu. Tämä Body Wash on tarkoitettu koko vartalon pesuun, mutta yhtä hyvin se sopii jalkakylpyyn. Minulla on myös myynnissä Argan Therapy - Damask Rose Shower Gel (19€), joka on ihanan ruusun tuoksuinen suihkuvaahto koko kropalle.
Hiero aina jalkavoide kylvetyksen jälkeen, mutta jalkavoidetta ei laiteta varpaan väleihin, koska se lisää kosteutta ja hautumista. CCS-jalkavoide on monen asiakkaani mielestä paras, mitä on olemassa. Sen takia tämä CCS-hoitosarja jäikin minulle myyntiin, vaikka lopetin jalkahoidot. Tätä CCS-jalkavoidetta ja -käsivoidetta poiketaan usein hakemaan ja siksi olen pitänyt sen myynnissä ja nyt vähän suunnittelen ottavani myyntiin enemmänkin jalkahoitotuotteita.



Huom. Fresh-up -kasvohoito NYT 75€ (norm.99€) ja kolmen hoitokerran sarja NYT 200€ (norm.297€). Tarjous on voimassa vain heinäkuun loppuun asti, joten ole nopea! Varaa aika tai osta hoito verkkokaupasta.

Kauneushoitola Inkeri Valtonen
Raatihuoneenkatu 33 A 4
13100 Hämeenlinna
Puh. ja tekstiviestit: 050 5860 310
Sähköposti: info(a)kauneushoitolainkeri.fi



⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 23.7.–5.8.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti