tiistai 16. heinäkuuta 2024

Fresh-up -kasvohoito huikeaan kesähintaan 75€!

Päätin yllättää asiakkaat kivan hintaisella kasvohoidolla, joka on suunniteltu virkistämään auringon kuivattamaa ihoa. Suunnittelin kasvohoidon erityisesti sellaiseksi, että se on myös tehohoito kuivalle ja rypistyneelle kaulalle sekä dekolteelle.


Kaikille sopiva Fresh-up -kasvohoito NYT 75€ (norm.99€). Osta lahjakortti verkkokaupasta tai varaa aika 31.7. mennessä.


Fresh-up -kasvohoito 75€!

Suunnittelin tämän Fresh-up -kasvohoidon NYT 75€ (norm.99€) tasapainottavaksi hoidoksi kaikille ihotyypeille. Hoidon voi tehdä myös kolmen hoitokerran sarjana NYT 200€ (norm.297€). Sarjahoidossa hoidot pitää tehdä 1-4 viikon välein. Lyhyet hoitovälit tekevät vaikutuksesta paljon tehokkaamman. 

Fresh-up -kasvohoitoon kuuluu:
  • Puhdistava hedelmähappoentsyymikuorinta ultraäänivirran avulla
  • Elvyttävä ja kosteuttava akupaineluhieronta ihotyypin mukaisia vaikutusaineita käyttäen
  • Virkistävä kasvonaamio ja kiinteyttävä sekä kosteuttava naamio kaulalle ja dekolteelle
  • Kulmien muotoilu kuuluu hoidon hintaan

Hoitoaika on noin tunnin verran ja samalla annan myös kotihoito-ohjeet ja kerron ihonhoidosta muutenkin. Katson aina kasvohoidon yhteydessä, onko iho terve vai näenkö tai tunnenko siinä solumuutoksia, jotka viittaavat uv-säteilyn aiheuttamaan aurinkokeratoosiin. 
Kasvohoitoa kannattaa aina jatkaa tehokkaalla kotihoidolla ja siksi laitoin tarjoukseen myös kaksi suosittua Dermalogican tuotetta, jotka sopivat kaikille ihotyypeille:


Kasvohoitotarjous loppuu 31.7.

Huomioikaa, että tämä Fresh-up -kasvohoitotarjous on voimassa vain heinäkuun loppuun eli 31.7. asti. Voitte ostaa kasvohoidon verkkokaupasta lahjakorttina itsellenne tai vaikka ystävälle ja käyttää sen milloin haluatte. Hoitoa ei siis tarvitse tehdä heinäkuun aikana, vaan lahjakortit ovat voimassa puoli vuotta. 
Voitte myös tehdä hoitoajan varauksen myöhemmälle ja maksatte hoidon sitten, kun se on tehty. Tämä Fresh-up -kasvohoito on suunniteltu virkistämään, kosteuttamaan ja kiinteyttämään ihoa ja näitä vaikutuksia iho tarvitsee myös myöhemmin talvella, joten voitte ostaa lahjakortin käyttää sen vasta talvella. 
Nanoliftin tai Dermatude-kasvohoitojen veroinen tämä Fresh-up -kasvohoito ei ole, mutta se on monipuolisesti vaikuttava ja hoidon jälkeen iho on sileä ja kuulakas. 
Pystyn hyvin harvoin antamaan hoidoista tarjouksia, koska ajanvaraukseni on niin täynnä. Ilahduin, kun keksin, että voin nyt tehdä lyhyen hoitotarjouksen, koska olen koko kesän työssä ja kesäpäivinä pitkätkin työpäivät kuluvat mukavammin. 
Tämä kasvohoitotarjous kannattaa hyödyntää heti, koska tuskin pystyn sitä pitkään aikaan uusimaan. Viimeksi korona-aikana minulla oli vastaava kesätarjous ja muistan miten ilahtuneita asiakkaat siitä olivat ja kesä oli hyvin kiireinen. Toivon, että nyt uudetkin asiakkaat innostuvat hoitamaan ihoaan kunnolla.

Tee ajanvaraus heinäkuun loppuun menessä, jolloin maksat vasta hoitoon tullessasi. Nyt kannattaa olla nopea, koska parhaat hoitoajat menevät ensimmäisinä! Ellet halua käyttää tarjousta heti, voit ostaa itsellesi lahjakortin, joka on voimassa puoli vuotta, joten kasvohoidon voi tehdä syksyllä tai talvella.

Tee ajanvaraus tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 050-5860310 tai laita sähköpostia osoitteeseen info(a)kauneushoitolainkeri.fi ja kerro, mitkä ajat sinulle parhaiten sopivat. 

Kauneushoitola Inkeri Valtonen
Raatihuoneenkatu 33 A 4
13100 Hämeenlinna


⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 9.-22.7.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti