maanantai 1. heinäkuuta 2024

Lahjakortti on hyvä lahja päivänsankareille

Näin kesällä ihmiset juhlivat talviaikaa enemmän syntymäpäiviään ja järjestävät myös muita juhlia. Se on ymmärrettävää, koska kesällä vieraat voivat levittäytyä pihaankin. Harva synttärisankari tarvitsee mitään tavaraa ja siksi lahjakortti kasvohoitoon on hyvä vieminen.


Anna läheiselle lahjakortti kasvohoitoon!


Kasvohoito on panostus hyvinvointiin

Tosiaan lähes jokaisella on tavaraa yli oman tarpeen, eikä kukaan halua kerätä lisää purkkeja ja purtiloita. Lahjakortti on hyvä tapa osoittaa välittävänsä lahjansaajasta ja teko, joka parantaa toisen hyvinvointia. 
Lahjakortin voi ostaa rahasummalle tai määrätylle hoidolle. Jos lahjakortin hakee hoitolasta, kirjoitan rahasumman niin, että sen voi käyttää hoitoihin tai hoitotuotteisiin. Tosin lahjakortin käyttöä voi muuttaa ihan miten tahansa asiakas haluaa ja pyrin olemaan siinä mahdollisimman joustava.
Lahjakortin voi tosiaan hakea suoraan hoitolasta tai ostaa verkkokaupasta. Verkkokaupasta voi sitten tulostaa A4-kokoisen kukka-aiheisen lahjakortin viemisiksi lahjansaajalle. Hoitolassa voi piipahtaa ostoksille, kun ohitse kulkee, eikä tarvitse siitä mitenkään etukäteen ilmoittaa. Yleensä olen paikalla aina ma-pe klo 10.00-17.00, mutta käytännössä olen usein iltaisin paikalla klo 20 asti.


Kenelle lahjakortti sopii

Sen neuvon annan, että kannattaa hiukan kuulostella, miten lahjansaaja käy kasvohoidoissa. Ihanteellista tietysti olisi ostaa lahjakortti juuri siihen hoitolaan, missä ihminen on tottunut käymään. Sekin on otettava huomioon, ettei kaikki halua tulla kosmetologille ja joku voi jopa loukkaantua lahjakortista. Tämä on häviävän pieni ryhmä, mutta tapahtuu noin kerran vuodessa ja tilanne on ikävä kaikkien kannalta. Näissä tapauksissa ilmeisesti käy niin, että lahjansaaja kokee, ettei hän kelpaa sellaisena kuin on ja loukkaantuu kasvohoitolahjasta. Yleensä myös minä saan kuulla kunniani, kun olen sellaisen kortin myynyt. Maksan yleensä näille ihmisille kortin hinnan tilille jottei se jää käyttämättä, koska ei ole ilo kenellekään, jos ihminen tulee väkisin kasvohoitoon. 
Kannattaa myös huomioida ikäihmisten kohdalla se, jaksavatko he tulla kasvohoitoon. Suurin ongelma on yleensä se, ettei vanhus pysty olemaan selällään ja odotetaan, että kasvohoito tehtäisiin istuvassa asennossa. Tämä on mahdottomuus, koska en mitenkään taivu sellaiseen työasentoon, että voisin tehdä hoidon, jos asiakas istuu. Tätä harva nuorempi tulee ajatelleeksi, että ikääntyessä voi selällään makuu olla lähes mahdotonta ja silloin kasvohoito ei ole hyvä vaihtoehto. 
Myös nuorille suosittelen lahjakorttia Teinipuhdistukseen (49€-69€) esimerkiksi rippilahjaksi. Usein nuorilla on ongelmia ihon rasvoittumisen sekä epäpuhtauksien kanssa ja ihonpuhdistus on tervetullut lahja. 
Ripsien kestotaivutus (98€) ja kulmakarvojen laminointi (69€) on monen nuoren toivelistalla, mutta siinä pitää huomioida, että ikäraja on 18v. 





⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 25.6.-8.7.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti