perjantai 12. heinäkuuta 2024

Silkin sileä iho vartalollekin

Nyt, jos koskaan kannattaa hoitaa vartalonkin iho katseet kestävään kuntoon. Vielä on kesää paljon jäljellä ja kevyet kesämekot ja avonaiset topit vaativat vartalonkin iholta sileyttä ja kuulaan raikasta väriä ilman hilseilyä.


iS Clinicalin Body Serum on paljon enemmän kuin tavallinen vartalovoide, koska siinä on syvälle imeytyvä seerumirakenne.


Kuori ja kosteuta

Vartalon iho tulee hyvään kuntoon ihan samoilla konsteilla kuin kasvojenkin eli kuorinnalla ja kosteutuksella. Tämän hetken Tähtitarjouksena on kuorivat Tuoksusaippuasienet 3kpl NYT 30€ ja 2kpl NYT 25€ (norm.19€/kpl), jotka tekevät suihkussa käynnistä ylellisen rentoutumishetken. 
Tuoksusaippuasienet ovat kuorivia pesusieniä, missä on saippua mukana ja niillä on helppo pestä ja kuoria vartalon iho samalla kertaa. Saippua on hoitavaa ja hiukan geelimäistä, mikä ei kuivata ihoa, vaan jättää sileän ja pehmeän pinnan. 
Nämä saippuoiden tuoksut ovat aivan hurmaavia ja ne tuovat kesän myös pesutiloihin. Raikkaat marjojen tai hedelmien tuoksut eivät ärsytä hajuhermoja samoin kuin jotkut keinotekoiset parfyymiseokset. Tuoksulla on myös suuri merkitys mielialalle ja koko ihmisen olotilaan. 
Itse koen, että kirpakan sitruunan tai raikaan piparmintun tuoksuinen pesuhetki aamulla herättää ja energisoi hämmästyttävän paljon. Nautin itse tästä arkisesta pikkuasiasta niin paljon, että toivoisin muidenkin kokevan sen. Elämä on tavallisesta arjesta nauttimista ja siitä, että osaisi ottaa ilon ja mielihyvän irti pienistäkin asioista. Aamun aloitus ihanan tuoksun ympäröimänä antaa hyvän lähdön koko päivään.


iS Clinicalin Youth Body Serum silottaa vartalon ihon

iS Clinicalin Youth Body Serum (15ml 33€ ja 200ml 142€) on parasta, mitä voit vartalosi iholle antaa. Youth Body Serum on paljon enemmän kuin tavallinen vartalovoide, koska siinä on syvälle imeytyvä seerumirakenne. Sen vaikutusaineet vaikuttavat ihon syvempiin kerroksiin ja ihon väri paranee, hilseily vähenee ja iho tuntuu pehmeältä ja sileältä.
Talven jälkeen monen iho on huutavan kuiva ja ainakin säärissä on paksu hilseilykerros. Kesän aurinko, saunominen ja uinti kuivattaa ihoa lisää ja tarvitaan tehokkaita hoitoaineita. Tiedän, että vartalovoiteen käytöstä usein luistetaan ihan vain laiskuuttaan. iS Clinicalin Youth Body Serum on laiskurin tehotuote, koska se on niin nopea ja helppo suihkuttaa koko vartalolle. Youth Body Serum on suihkepullossa ja sillä saa nopeasti hoidettua ihon kosteutuksen. Jo muutaman päivän käytön jälkeen huomaa, miten paljon sileämpi iho on ja sen värikin on parempi.
Youth Body Serum on myös helppo suihkuttaa selkäänkin, kun yleensähän selän voiteluun tarvitsee toisten apua. Käsivarsiin ja olkapäihin tulee iän mukana helposti niin sanottua kananlihaihoa ja se poistuu Youth Body Serumin käytön myötä. Ylipäätään on mukavampi kuljeskella avonaisissa kesävaatteissa, kun vartalonkin iho on hyvässä kunnossa.




⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 9.-22.7.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti