perjantai 26. heinäkuuta 2024

Fresh-up kasvohoitosarja on kivaa kesälomarentoutusta

Suunnittelin tämän Fresh-up kasvohoidon NYT 75€ (norm.99€) ja kolmen kerran sarjahoito NYT 200€ (norm.297€) sitäkin silmällä pitäen, että se olisi asiakkaalle rentouttava kokemus. Pidän erittäin tärkeänä, että kasvohoito myös rentouttaa ja poistaa stressiä.


Nyt kannattaa hyödyntää harvinainen kasvohoitotarjous!


Kasvohieronta on superrentouttavaa!

Minulle itselleni kasvohieronta on tärkeä osa hoitoa olen sitten itse tekijänä tai asiakkaana. Käyn itse säännöllisesti Dermatude-kasvohoidossa (185€) ja nautin kovasti hoidon rentouttavasta vaikutuksesta. Koen saman myös tehdessäni kasvohierontaa, kun toistan liikesarjoja rauhallisessa rytmissä. Olen hyvin mielissäni, kun huomaan, että asiakas vajoaa omaan maailmaansa. 
Fresh-up kasvohoidossa teen akupainelutyyppisen hieronnan, mikä erittäin hyvin laukaisee kasvolihasten jännityksiä. Nykyisin kiinnitän erityisesti huomiota leukaniveliin ja purentalihaksiin, koska moni narskuttaa öisin hampaitaan ja lihaksistokin jumittuu. Purentalihaksista jännitys heijastuu kallon pohjaan ja niskaan ja syntyy päänsärkyä, huimausta ja lihassärkyjä. 
Kasvohieronta vilkastuttaa myös koko elimistön aineenvaihduntaa, koska kasvohieronnan alueella on 2/3 ihmisen imusolmukkeista eli näistä rauhasista, jotka puhdistavat elimistöä kuona-aineista. Tämän takia kasvohoidon jälkeen on heti vessahätä ja se on hyvä merkki oikein ja kunnolla tehdystä kasvohoidosta. Kasvohoidon jälkeen kannattaakin 3-4 päivää juoda tavallista enemmän ja näin ylläpitää elimistön vilkastunutta aineenvaihduntaa.


Fresh-up kasvohoitotarjous loppuu 31.7. 

Nyt kannattaa olla nopea, jotta ehtii hyödyntämään tämän harvinaisen tarjouksen. Fresh-up kasvohoito on tarjouksessa heinäkuun loppuun eli 31.7. asti, joka on ensi viikon keskiviikko. Mitään vastaavaa tarjousta en tee kuin korkeintaan ensi kesänä, jos silloinkaan. 
Yleensä tämä heinäkuun loppupuoli on rauhallisempaa ja voin hyvin tehdä yhtä pitkiä päiviä, kuin talvellakin. Minua itseäkin ilahduttaa, miten hyvin Fresh-up kasvohoito vaikuttaa ja viime viikon asiakkailla iho koki suorastaan muodonmuutoksen.
Ajanvarauksen voitte tehdä soittamalla numeroon 050-5860310 tai laittamalla tekstiviestiä tai sähköpostia info(a)kauneushoitolainkeri.fi. Kertokaa, mitkä ajankohdat teille sopivat parhaiten, niin laitan teille listan vapaista ajoista. Yleensä nämä viestit ovat toimivin ratkaisu, koska en aina pääse vastaamaan puhelimeen. Vastaan tekstiviesteihin ja sähköposteihin vuorokauden sisällä ja yleensä parissa tunnissa. Viikonloppuisin en viesteihin vastaa, mutta hoidan ne heti maanantaiaamuna. 
Fresh-up kasvohoitoon pitää varata tunti ja jos tarvetta on kestovärjäyksiin (ripset ja kulmat 39€, kulmien kestoväri 23€) hoidon yhteydessä, siihen pitää varata 15-20 min enemmän. Halutessaan kulmakarvojen siistiminen kuuluu Fresh-up kasvohoidon hintaan.






Huom. Fresh-up -kasvohoito NYT 75€ (norm.99€) ja kolmen hoitokerran sarja NYT 200€ (norm.297€). Tarjous on voimassa vain heinäkuun loppuun asti, joten ole nopea! Varaa aika tai osta hoito verkkokaupasta.

Kauneushoitola Inkeri Valtonen
Raatihuoneenkatu 33 A 4
13100 Hämeenlinna
Puh. ja tekstiviestit: 050 5860 310
Sähköposti: info(a)kauneushoitolainkeri.fi


⭐️ Osallistu arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 23.7.–5.8.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti