maanantai 16. syyskuuta 2024

Kiinteytä ja kirkasta ihosi Active Peel Systemillä!

 En ole pitkään aikaan muistanut kirjoittaa iS Clinicalin Active Peel System (111€) hoitolappusista, vaikka ne ovat erittäin suosittuja ja puhun niistä asiakkaille lähes päivittäin. Active Peel System hoitokuurilla saat nopeasti kauniin ihon.


iS Clinicalin Active Peel System



Helpot ja nopeat kuorintahoitolaput

Active Peel System on kotihoitokuuri, joka ei korvaa mitään ihonhoidon perustuotteita, vaan ne käytetään muun kotihoidon lisänä. Active Peel System on kahden hoitolapun systeemi, mikä käytetään noin joka toinen ilta vähän ihotyypistä riippuen. 

Pakkauksessa on viisitoista kahden hoitolapun paria. Ensin iho puhdistetaan normaalisti, niin kuin yleensä illalla muutenkin tehdään, ja iholle pyyhitään ykköslappusen hoitotiiviste. Hoitotiivisteen annetaan vaikuttaa kolmisen minuuttia ja iholla voi tuntua voimakasta kihelmöintiä ja nipistelyä. Ihoa ei pestä, vaan se pyyhitään uudestaan kakkoslappusella, joka neutralisoi tuon kihelmöinnin. 

Mitään muuta ei tarvitse tehdä ja aineet saa jäädä vaikuttamaan yön ylitse. Jos iho on kovin kuiva tai muuten on kuivattavan sisälämmityksen aika, voi kakkoslappusen jälkeen laittaa vielä normihoitotuotteet, mitä yleensäkin käyttää iltaisin. 

Active Peel System tiivisteitä ei saa pyyhkiä ohuelle silmänympärysalueelle, vaan sitä kannattaa välttää. Voimakastakaan kuumottelua ja kihelmöintiä ykköslappusen jälkeen ei kannata säikähtää, vaan se kuuluu asiaan. Ykköslappusen vaikutus neutralisoidaan nimenomaan kakkoslappusen tiivisteellä, eikä välissä kannata käyttää vedellä huuhtelua, koska se ei auta kihelmöintiin. 


Pyyhi rypyt pois!

Yksinkertaistettuna voisi sanoa, että Active Peel System pyyhkii rypyt ja juonteet pois. Tämä Active Peel System kuuluu hoitolani kolmen myydyimmän iS Clinicalin tuotteen joukkoon. Se on siis hyvin suosittu, vaikka onkin aika uusi hoitotuote. 

Näin kesän jälkeen on loistava hetki tehdä kuukauden hoitokuuri Active Peel Systemillä. Aurinko ja hikoilu lisää hilseilyä ja paksuntaa kuolleen solukon määrää, joten juuri nyt tehokuorinta on tarpeen.

Rasvoittuva ja sekaiho hyötyy erityisen paljon Active Peel System kuurista, koska se supistaa huokosia, hajottaa tukkeutumia ja mustapäitä sekä rauhoittaa rasvoittumista. Kesän jälkeen ilmenee usein epäpuhtauksia ja epätasapainoa talinerityksessä, ja tähän tilanteeseen Active Peel System tuo avun.

Kuiva, ohut ja vanheneva iho hyötyy tästä tehohoidosta, koska se nopeuttaa kollageeni-ja elastiinisäikeiden syntymistä, ja palauttaa ihon joustavuutta. Itse koen, että jo yhden lappuparin käytön jälkeen iho on aamulla tiiviimpi ja napakampi, ja meikki on helpompi levittää sileälle iholle.


Mukavaa uuttaa viikkoa! 

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 10.9.–16.9.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä


sunnuntai 15. syyskuuta 2024

Panostan asiakaspalveluun

 Olen taas miettinyt omaa tapaani toimia, ja sitä miten kohtaan asiakkaani. Haluan, että jokainen asiakas kokee itsensä tervetulleeksi hoitolaani. Minulle on myös tärkeää, että hoitolani näyttää kauniilta ja sinne on miellyttävä tulla.


Mietin usein kuinka kohtaan asiakkaani, ja kuinka voisin palvella paremmin.



Oma luonteeni sopii asiakaspalveluun

Uskon, että joidenkin luonne sopii asiakaspalveluun paremmin, kuin taas jonkun muun. Ihminen joka arvostaa toista, ja haluaa hänelle hyvää, on hyvä asenne asiakaspalvelussa. 

Olen itse varmaankin jo kotonani oppinut hyvät sosiaaliset taidot, ja äitinihän oli yli neljäkymmentävuotta kahvilan myyjänä, niin ehkä jotain häneltä on tarttunut minuunkin. Vanhemmillani on ollut paljon ystäviä, ja kyläilimmekin paljon ja myös meillä oli usein vieraita. Uskon, että opin jo varhain miten emännöidään ja keskustellaan ihmisten kanssa. 

Mietin säännöllisin välein läpi sen prosessin mitä tapahtuu, kun asiakas astuu ovesta sisään, eli asiakkaan palvelupolun. Suurin osa asiakkaista on tuttuja kymmenien vuosien takaa, ja tuntuvatkin osittain jo ystäviltä. Kuitenkaan en koskaan unohda sitä kosmetologin roolia, koska he ansaitsevat parhaan mahdollisen palvelun. 

Olen pohtinut sitäkin, että muuttuuko käytökseni päivän mittaan, jos alan väsähtämään. Teen aina pitkiä päiviä, mutta voisin lähes satavarmasti sanoa, että palvelen asiakkaat hyvin, on sitten ilta tai aamu. Ehkä jopa päivän viimeinen asiakas, joka tulee noin kello 18.00-19.00 saa parhaan palvelun, koska siinä vaiheessa päivää päässäni ei enää pyöri muut työasiat. Tilauslistat on tehty ja muutkin hoitolan juoksevat asiat hoidettu, joten voin täysin keskittyä kasvohoitoon ja asiakkaaseen. Voin sanoa, että itse nautin näistä työpäivän viimeisistä tunneista, kun enää ei ole kiire minnekään, ja päivän muut asiat on jo hoidettu. 

Tiedän, että menneinä vuosina työntekijäni ovat selvästi näyttäneet asiakkaalle, ettei päivän viimeinen hoito innosta. Valitettavasti olen tästä kuullut vasta jälkikäteen, joten en ole voinut asiaan puuttua. Itselleni ei koskaan edes tullut mieleen, että asiakkaalle voidaan osoittaa mieltään, koska työpaikkahan on kiinni asiakkaiden määrästä. Ilmeisesti tämä yhtälö ei ollut selkeästi mielessä, ja minä en hölmöyttäni osannut sitä tarpeeksi hyvin selittää.


Tarkkailen omaa käytöstäni

Olen ennenkin kirjoittanut tästä, miten pohdin omaa käytöstäni, ja mietin pitääkö muuttaa tapaa millä kohtelen muita ihmisiä. Minulla on myös pieni pelko, osaanko arvioida omaa toimintaani oikein. Omalle käytökselle voi sokeutua ja se saattaa näyttääkin toisten silmin ihan muulta. 

Muistan vuosien takaa erään keskustan kauppiaan, joka oli aina huonolla tuulella. En koskaan halunnut yrittäjätapaamisissa mennä hänen lähelleen, koska sellainen negatiivisuus tarttui. Moni asiakkaani kertoi, ettei mene liikkeeseen, kun omistaja on aina kiukkuinen ja töykeä. Kuitenkin tämä ihminen usein kertoi, että panostaa erityisesti asiakaspalveluun ja pitää asiakkaita parhaana osana työtään. 
Hänellä oli siis aivan erilainen mielikuva itsestään, kuin se mitä asiakkaat ja muut näkivät. Liike lopetti jo vuosia sitten ja syy oli varmaankin huonon asiakaspalvelun takia menetetyt asiakkaat.

Muistan toisenkin tapauksen elämästäni, missä ihmisen mielikuva itsestään oli jotenkin vääristynyt. Minulla oli eräs tuttava kymmeniä vuosia sitten, joka aina kertoi miten kaikki miehet tuijottavat häntä, flirttailevat ja yrittävät iskeä. Aluksi luulin sen olevan vitsi, ja että hän kertoi juttuja ihan huumorilla. Hän oli keski-ikäinen naimisissa oleva useamman lapsen äiti, eikä ulkonäöltään mitenkään voiko sanoa, niin hemaiseva, kuin hänen sanansa antoivat olettaa. 

Tilanteet oli ihan absurdeja, kun kävelylenkillä vastaan tuleva juokseva mies oli tuijottanut häntä tai teatterissa joku piti hänen kanssaan silmäpeliä. Minä en koskaan huomannut mitään tällaista, eikä mielestäni häneen kukaan kiinnittänyt tavallista enempää huomiota. 
Kiusallisin tilanne oli eräässä ravintolassa, kun hän alkoi väittämään tarjoilijan käyttäytyvän vihjailevasti ja yrittävän iskeä häntä. Hän olisi halunnut valittaa asiasta ravintolan johdolle ja minä olin aivan kauhuissani, ettei mitään sopimatonta ollut mielestäni tapahtunut. Omasta mielestään hän joutui jatkuvasti miesten iskemisyritysten alaiseksi, mutta kukaan muu ei sellaista huomannut.

Tällä tuttavallani oli niin väärä tai erikoinen käsitys itsestään, että hän on niin poikkeuksellisen kaunis ja upea, ettei miehet saaneet katsettaan irti hänestä. Tuttavuutemme hiipui ja yksi syy siihen oli nämä rasittavat miesjutut. 

Mietin aika usein olenko varmasti myös muiden mielestä hyvä asiakaspalvelussa, ettei se ole vain oma subjektiivinen näkemys. Olen niin usein kokenut ja nähnyt miten ihminen voi ylläpitää itsestään väärää mielikuvaa, että haluan itse tämän välttää. Itsetuntemus on tärkeä ominaisuus myös asiakaspalvelussa ja vielä tärkeämpää on osata asettua toisen ihmisen asemaan. Yritän nähdä asiat myös siltä kantilta, että mitä minä haluaisin hyvältä asiakaspalvelulta. 

Toivon, että te lukijat kertoisitte omia kokemuksianne ja näkökantojanne, siitä miten haluaisitte, että teidät kohdattaisiin.


Rentouttavaa sunnuntaita!

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 10.9.–16.9.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä


lauantai 14. syyskuuta 2024

Dermalogican silmänympärystuotteet

 Silmänympärysvoiteet ovat hyvin tärkeä osa tehokasta ihon kotihoitoa. Olen jo kolmekymppisenä ollut sitä mieltä, että jos autiolle saarelle saisi ottaa mukaan vain yhden hoitotuotteen, valitsisin silmänympärysvoiteen. 


Silmänympärykset kuivuvat ensimmäisinä

Silmänympärysvoiteen käyttöön on olemassa ihan selkeä syy ihon anatomiassa. Iho koostuu 4-5 ihosolukerroksesta ihotyypistä riippuen. Kuivalla iholla on neljä ihosolukerrosta ja rasvoittuvalla iholla viisi. Silmänympärysiho on aina yhden solukerroksen ohuempi, kuin muu kasvojen iho. Silmäluomilla ei myöskään ole hiki-ja talirauhasia ja siihen alueeseenhan ei tule finnejä tai mustapäitä. 
Tämän ohuuden ja talirauhasten puutteen takia silmänympärysiho on altis kuivumiselle ja rypistymiselle. Ensimmäiset rypyt ilmestyvät yleensä silmänurkkiin, niin sanottuina harakan varpaina. 

Itse koin kolmekympin jälkeen hyvin selvästi, että iän mukanaan tuoma kuivuminen alkoi juuri silmänympäriltä. Olen aina käyttänyt huolellisesti silmänympärysvoiteita, ja olen vielä nykyäänkin ihan tyytyväinen silmänympäryksiini, jotka eivät ole kovin rypistyneet. 

Silmänympärysvoiteen käytöllä on oleellinen merkitys ihon vanhenemisessa. Monet ihosairaudet iskevät pahiten ohueen silmänympärykseen. Esimerkiksi atooppinen ihottuma on aina pahempana silmäluomilla ja samoin ruusufinni voi alkaa silmänympäriltä. 

Nyt onkin tärkein hetki panostaa tehokkaaseen silmänympärysvoiteeseen, joka ennalta ehkäisee ihon kuivumisen. Varmaan muutaman viikon päästä alkaa sisälämmitykset ja silloin ihon kosteus romahtaa. Jos silmänympärysalue on jo valmiiksi kuiva, niin se tietää ongelmia talven mittaan.


Dermalogicalla on kuusi silmänympärystuotetta

Dermalogican uusin silmänympärysvoide on Phyto Nature Eye Cream (135€) joka on selvästi täyteläisin näistä tuotteista. Se on tehokkaasti kosteuttava ja vahvistava silmänympärysvoide, joka silottaa juonteita ja ryppyjä. Atooppiselle iholle tämä Phyto Nature Eye Cream on paras valinta, ja sitä kannattaa alkaa käyttämään nyt heti ennalta ehkäisemään talven kuivattavaa vaikutusta.


Olen itse tosi tykästynyt tähän voiteeseen, koska se selvästi vahvistaa superkuivia luomiani ja sen levittämisen jälkeen tulee heti tunne, että silmänympärysiho on kosteutettu ja hoidettu. Uskon, että tämä Phyto Nature Eye Cream nousee Dermalogican suosituimmaksi silmänympärysvoiteeksi Suomessa.
 
Viime vuosien suosituin Dermalogican silmänympärysvoide on Multivitamin Power Firm (15 ml 74€ ja 30 ml 115€) joka on rakenteeltaan poikkeuksellinen voide, koska se sulaa ihon pintakerroksiin. Multivitamin Power Firm on hyvin suojaava voide, ja varsinkin niille joiden silmät vuotaa helposti tämä on paras vaihtoehto. Multivitamin Power Firm sulaa ja imeytyy ihon rakenteeseen niin ettei se lähde valumaan pois kyynelnesteen tai sateen mukana. 

Multivitamin Power Firm 



Age Reversal Eye Complex (79€) on retinolia sisältävä tehokkaasti ryppyjä poistava silmänympärysvoide yökäyttöön. Retinoli uudistaa hellävaraisesti herkkää silmänympärysihoa ja kiinteyttää ja silottaa juonteita ja ryppyjä. Age Reversal Eye Complexia kannattaa aluksi käyttää joka toinen ilta, että iho tottuu retinolin tehokkaaseen vaikutukseen. 

Age Reversal Eye Complex



A Wake Peptide Gel (74€) tuli myyntiin pari vuotta sitten ja sille on muodostunut vankka käyttäjäkunta, joka on superihastunut sen turvotusta poistavaan vaikutukseen. A Wake Peptide Gel on myös kosteuttava ja ennaltaehkäisee rypistymistä, mutta se on paras tuote poistamaan silmäpusseja.

A Wake Peptide Gel



BioLumin-C Eye Serum (74€) on ohut geelimäinen silmänympärysvoide, joka on hyvin kosteuttava ja tummuutta poistava. C-vitamiini korjaa uv-säteilyn ihoa rasittavaa vaikutusta, joten se on tärkein käyttää juuri näin kesän jälkeen. BioLumin-C Eye Serum on näistä tuotteista tehokkain poistamaan turvotusta.

BioLumin-C Eye Serum



Stress Positive Eye Lift (74€) on silmänympärysnaamio, jota voi käyttää 3-4 kertaa viikossa, mutta tiedän monen atoopikon käyttävän sitä ihan silmänympärysvoiteen tavoin, ja niinkin sitä voi hyvin käyttää. Tämä naamio on tehokkaasti silmäpusseja ja turvotusta poistava ja sen vaikutusaika on vain viisi minuuttia. Aamuisin se on hyvä herätys, kun viiden minuutin jälkeen silmänympärysiho on sileä ja tummuus ja turvotus on poissa.

Stress Positive Eye Lift



Tästä tuotevalikoimasta löytyy takuulla jokaiselle hyvä silmänympärystuote, joka pitää harakan varpaat ja turvotukset kurissa. Jos et tiedä, mikä näistä voisi sopia sinulle, niin laitathan minulle viestiä tai soita, niin voidaan yhdessä miettiä sinulle hyvää tuotetta.


Mukavaa lauantaita,

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 10.9.–16.9.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä


perjantai 13. syyskuuta 2024

Tyylikäs esikoisdekkari Haudatut haaveet



 Olen yleensä todella ronkeli lukemieni kirjojen suhteen, ja varsinkin dekkarit lopetan heti kesken, ellei tarina puhuttele minua. Voin sanoa olevani vaativa lukija, koska olen elämäni aikana lukenut tuhansia kirjoja.

Olen elämäni aikana lukenut tuhansia kirjoja.




Jussi Simolan Haudatut haaveet on harvinaisen hyvä dekkari

Aloin lukemaan tätä dekkaria, koska kuulin kollegoiltani, että A Class Beautyn toimitusjohtaja ja omistaja Jussi Simola on kirjoittanut kirjan. A Class Beauty tuo maahan iS Clinicalia ja Dermatudea, joten olen hyvin usein tekemisissä kyseisen firman kanssa.
Innostuin heti, kun kuulin tuosta kirjasta, koska arvostan todella paljon ihmisiä, jotka osaavat kirjoittaa. Olen aina itsekin toivonut osaavani kirjoittaa, mutta toistaiseksi nautin muiden tuotoksista. Myönnän olevani hyvin ennakkoluuloinen kotimaisia dekkareita kohtaan. Suoraan sanoen melkein väistelen niitä, kun aina ne osoittautuvat jotenkin kököiksi.

Aikoinaan luin Reijo Mäen ja Leena Lehtolaisen jännäreitä, mutta niihinkin olen jo tympääntynyt. Siksikin tämä Jussin kirja oli kuin raikas tuulahdus näiden tyypillisten poliisisarjojen joukossa. Kirjan päähenkilö on naispoliisi Lara Honka, joka ei ole viinaan hukkuva psykiatria kaipaava komisario, niin kuin päähenkilöt yleensä tuppaavat olemaan. Sekin on ihan virkistävää, että poliisit ovat kirjassa tavallisia ihmisiä ja heidän henkilönsä on uskottava. Ei mitään ramboilua tai muuta pullistelua. 
Minua erityisesti puhutteli, että yhdellä epäillyistä oli kissa. Sekin oli hyvin uskottavaa, että elokuvaharrastaja ristii mustan kollikissan Brandoksi. 

Kuulostaa vähän samalta, kun sotahistoriaharrastajan kissa on Valtsu, eversti Valo Nihtilän mukaan:). 
Tuota kissaa kannattaa pitää mukana seuraavissakin kirjoissa, koska me kissaihmiset arvostamme erityisesti, jos kirjoissa hahmona on kissa.
Kaiken kaikkiaan tuo Haudatut haaveet oli tosi hyvä jännityskirja ja tappaja pysyi salaisuutena viimeisiin sivuihin asti. Jäin nyt heti odottamaan toista osaa Lara Honka-sarjaan.


Tylsiä tietokirjoja

Viime viikkoina on kirjarintamalla ollut muuten tylsää, koska pitkään aikaan ei ole ilmestynyt hyvää tietokirjoja. Olen loppukesästä jättänyt kesken harmittavan monta teosta niiden tylsyyden takia. 
Ihan hölmö kirja oli Ben MacIntyren Coldizin vangit: Natsi-Saksan erikoisimman upseerivankileirin tarina.  Kirjassa kerrottiin niin pöllöjä tarinoita brittisotavangeista, että en voi uskoa niitä todeksi. Tiedän kyllä, että upseereita kohdeltiin sotavankeina miehistöä paremmin, mutta ei vankina oleminen kuitenkaan mitään pelleilyä ollut.

Olen aikaisemmin arvostanut Ben MacIntyren kirjoja, mutta tämän kirjan tarinat eivät olleet uskottavia. Nyt syksyllä häneltä ilmestyy Kova joukko: SAS ja erikoisjoukkojen synty ja nyt vähän mietin viitsinkö edes aloittaa sitä, jos sekin on vastaavaa luokkaa kuin edellinenkin kirja.

Minulla on tällä hetkellä kesken Mark Hollingsworthin: Vakoojien valtakunta: Miten KGB ja sen perilliset tunkeutuivat länsimaiden ytimeen. Nyt en ole ihan varma onko tuo kirja hyvä vai ei. Ainakin odotin siltä paljon enemmän, koska minua kiinnostaa KGB:n rooli kansainvälisessä tiedustelussa. Olen kirjan puolivälissä ja nyt jutut ovat jumiutuneet KGB:n hunaja-ansoihin ja pääskysiin eli rakkaustarinoiden ja seksin hyödyntämiseen vakoilussa. Kirjoittajaa tuntuu asia kiinnostavan kovasti, kun hän suorastaan hekumoi kauniiden venakoiden tarinoilla. 

Toinenkin kirja on minulla keskeneräisenä eli Brad Melzerin ja Josh Menschin Natsien salaliitto: salainen sopimus Stalinin, Rooseweltin ja Churchillin surmaamiseksi. Tämä kirja on lähes toisinto vuonna 2021 julkaistusta Howard Blumin Salamurhaajien yö: Hitlerin suunnitelma surmata Stalin, Roosevelt ja Churchill. 

Kumpikin näistä natsien salamurha-aikeista kertova kirja on poukkoileva ja vähän epäselvä. Tapahtumia pohjataan koko maailman sodan vaiheisiin ja hypitään asioista toisiin niin, että itse asia jää sekavaksi. Natseillahan oli hyvin pitkälle viety suunnitelma surmata kaikki liittoutuneiden johtajat yhdellä kertaa, kun he tapasivat Teheranissa vuonna 1943. Onnistuessaan se olisi voinut kääntää sodan suunnan täydellisesti. 

Kuitenkin tiedämme, että suunnitelma valui tyhjiin ja Hitler sai kiroilla asiaa Sudenpesässään. Sen verran tämä Natsien salaliitto kirja innosti, että päätin ottaa seuraavaksi tutkimuskohteeksi nämä Rooseveltin, Stalin ja Churchillin tapaamisen toisen maailmansodan aikana. 


Kirjallisuus terveisin,

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 10.9.–16.9.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

torstai 12. syyskuuta 2024

Kulttuuria harrastamassa

 Tämän syksyn aikana saatte lukea useita juttuja teatterikokemuksista, koska jostain syystä viikonlopuille on siunaantunut lippuvarauksia aika tiheästi. Toivottavasti tulevat esitykset ovat hyviä, koska olen nyt jo saanut ylisuuren annostuksen huonoa teatteria.

Yliannos erotiikkaa

Tästä lähtien luen tarkemmin mitä kyseinen näytelmä sisältää, ennen kuin säntään lipun ostoon. Kävimme perjantaina katsomassa Tampereen teatterin Frenckell näyttämöllä esityksen Vaimoni Casanova ja päätähtenä oli Mari Turunen. 

Esitys oli minun ja mieheni mielestä ihan älytön ja meinasimmekin lähteä väliajalla pois. Päätimme kuitenkin jäädä, jos loppuosuus olisi meillekin jotenkin auennut. Turha toive ja olimme aika harmissamme, että olin esitykseen edes liput varannut. 

Sunnuntaina vasta luin, että "Vaimoni Casanova" oli eroottinen komedia. Ehkä olen huumorintajuton, mutta minusta se oli kaksi ja puolituntia viuhtomista tekopenisten kanssa, ilman mitään tolkkua. Tulihan nyt sekin selvitettyä, etten ole erotiikan ystävä. Olin odottanut edes jotain hauskuutta, mutta en kyllä koko aikana kuullut yhtään naurun tyrskähdystä katsomosta. 
Sain myös mieheltäni ukaasit, että katso seuraavalla kerralla tarkemmin, mikä näytelmän aihe on. Ja itsekin tulin samaan tulokseen, että ei joka näytelmään pidä nokkaansa jatkossa työntää.


Martti Suosalon Starman viihdytti kovasti ja pisti miettimään luontoamme. Suosittelen!


Sirkus Suosalo

Onneksi lauantai-iltana Tampereella oli sitten taattua tavaraa, kun mieheni varasi liput Martti Suosalon Starman näytelmään jo keväällä. Suosalo kiertää ympäri Etelä-Suomea tivoli-teltan kanssa ja esittää monologeja. Onneksi meillä oli vasta iltanäytös klo 19.00, koska päivänäytöksessä on täytynyt olla tosi kuuma. Eihän kukaan olisi voinut arvata, että syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna lämpötila on lähes kolmekymmentäastetta. Vielä illallakin teltassa oli aika tukalaa, vaikka siellä ilmastointipropellit pyöri.
 
Suosalo on aivan ilmiömäinen virtuoosi, ja menisin katsomaan heti uudestaan tuon esityksen. Hän esitti lähes kymmentä hahmoa, joihin hän vaihtoi lennosta. 
Tämä Starman esitys osui sopivaan ajankohtaan, koska sen aihe oli ympäristötuhot ja metsien hyvinvointi. Suomussalmen raakku-tuhot nousi tekstissä myös esiin, ja sen takia päätin itsekin paremmin perehtyä siihen, mitä raakut ovat.

Esitys oli aivan loistavalla huumorilla tehty puolustuspuhe Suomen metsien ja luonnon puolesta. Tietysti myös koko maapallon tila nousi Suosalon monologissa esille. Ilta oli aivan ihana, kun vielä väliajallakin oli lämmintä ja saattoi katsella järven liplatusta. Paikkana tuo tamperelainen uimaranta oli oikein hyvin valittu tällaisen luonnon puolustuspuheelle.
Tosin kyllä mielessäni myös välkähti erään vakioasiakkaani (biologin) lausuma, ettei hän voi olla iloinen näin lämpimästä syksystä, koska tämä on seuraus ympäristökatastrofeista. Tämänkin ymmärrän, että tieto lisää tuskaa. 
Kyllä tuo Suosalon esitys kosketti minua ja miestäni, ja varmaan mietimme entistä tarkemmin, mitä voimme tehdä ettei luonto voi huonosti.


Ihanan rentouttavaa päivää!

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 10.9.–16.9.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

keskiviikko 11. syyskuuta 2024

Olethan huomioinut Tähtitarjoukset?

 Muista hyödyntää tämän hetken Tähtitarjoukset, jotka ovat voimassa 16.9 asti. 


Dermalogican Porescreen sk 40 Nyt 49€ (63€) päivävoide
                 



Youngbloodin Hydra Luxe Water Cream Nyt 71€ (91€) kosteusvoide.
               


Päivävoide rasvoittuvalle iholle

Halusin tämän Porescreen sk 40 tarjoukseen sen takia, että se tasapainottaa ihon epäpuhtauksia, jotka helposti röyhähtävät auringon ja hikoilun myötä. Samalla toivon, että mahdollisimman moni löytää tämän Porescreen sk 40 päivävoiteen, koska se on aika uusi tuote.
 
Porescreen sk 40 tuli myyntiin noin vuosi sitten, ja monelta se on saattanut mennä ohitse. Syytän vähän itseänikin, etten tarpeeksi usein nosta esiin näitä rasvoittuvan ihon hoitotuotteita. Aika harvalla vakioasiakkaallani on enää epäpuhtauksia, koska ne yleensä katoavat muutaman kasvohoidon jälkeen. Iho tasapainottuu nopeasti, eikä huokoset enää täyty ihotalista, kun kotihoito ja kasvohoito stemmataan sopiviksi.

Tämä Porescreen sk 40 on aurinkosuojallinen päivävoide, joka vähentää talineritystä ja pitää ihon mattapintaisena koko päivän. Samalla iholle tulee kevyt väri, joka tasoittaa ihon omaa väriä ja tekee ihosta siistin ja tasaisen. 
Porescreen sk 40 on siis monta tuotetta yhdellä kertaa. Se on hoitava päivävoide, hyvä aurinkosuojavoide ja kevyesti sävyllinen värillinen päivävoide. Tuo väri on vain häivähdys ja iho näyttää silti luonnolliselta ja meikittömältä. 

Kosteutta tarvitsee kaikki ihotyypit

Youngbloodin Hydra Luxe Water Cream on tuote, johon on helppo ihastua. Valitettavasti sitäkään ei ole vielä kaikki asiakkaat löytäneet, koska nämä Youngbloodin hoitotuotteet ovat olleet myynnissä vasta parisen vuotta. 
Youngblood on erittäin arvostettu amerikkalainen mineraalipigmentteihin perustuva meikkisarja, joka on Suomen Astma-ja allergialiiton hyväksymä. Nämä ihonhoitotuotteet tulivat myyntiin tosiaan vasta muutama vuosi sitten, vaikka meikkituotteet ovat olleet Suomessa jo yli kaksikymmentävuotta. 
Sarjan perustaja Pauline Youngblood on sukujuuriltaan tanskalainen, ja siksi tuotteissa on hyvin huomioitu tämä pohjoismaiden vaativa ilmasto. 

Kuivuus on ongelma mikä yleensä iskee heti, kun sisälämmitys naksahtaa päälle. Jo muutamassa päivässä iho saattaa korppuuntua niin, että se kirvelee, kiristää ja kutiseen. Tätä tilannetta ennalta ehkäisemään kannattaa siirtyä käyttämään kosteuttavia hoitotuotteita jo hyvissä ajoin.

Tämä Hydra Luxe Water Cream sopii sekä yö-, että päivävoiteeksi, ja se käy myös meikin alle. Sen kosteuttavat aineosat tekevät ihon pinnasta sileämmän ja pehmeämmän, eikä iho enää kinnaa kuivuuttaan.

Muistakaa siis, että nämä Tähtitarjoukset  ovat voimassa enää viikon verran eli ensi maanantaihin 16.9 asti.


Ihanan energistä päivää sinulle!

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 10.9.–16.9.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

tiistai 10. syyskuuta 2024

Pimeän kaupan tapahtuma 27.9

 Kerron jo hyvissä ajoin, että tuo Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta ry:n järjestämä perinteinen Pimeän kaupan tapahtuma on syyskuun viimeisenä perjantaina 27.9. Silloin hoitolassani on hyviä tarjouksia koko viikonlopun ylitse.


Pimeän kaupan tapahtuma on 27.9 perjantaina
                              


Päällekkäisiä tapahtumia

Tuo Pimeän kaupan tapahtuma on tänä vuonna hiukan haasteellinen, koska samana viikonloppuna Hämeenlinnassa on Suomen Yrittäjänaiset ry:n liittokokous ja yrittäjäseminaari. Tämä tapahtuma on Verkatehtaalla ja siihen odotetaan noin 200-300 vierasta ympäri Suomea. 

Olen itse ollut mukana näissä liittokokousvalmisteluissa ja samoin myös Miia, (Sisältöstudio Miia Salminen Oy yrityksestä) joka nyt hoitaa somemarkkinointiani. Tilaisuus alkaa perjantaina klo 12.00 ja jatkuu lauantai-illan iltagaalaan asti. Nämä yrittäjänaispäivät ovat hyvin motivoivia ja energisoivia tapahtumia, joten en halua olla sieltä poissa.

Olen tehnyt sen päätöksen, että pidän hoitolassa 27.9 perjantai aamupäivän kello 10.00-12.00 tuon Pimeän kaupan tapahtuman ja lähden sitten tuonne Verkatehtaalle. Nykyisin suurin osa tekee ostoksensa verkkokaupasta, ja ne jotka haluavat tulla paikan päälle, voivat poiketa perjantain aamupäivästä tai sitten seuraavalla viikolla.

Toivottavasti tämä järjestely ei aiheuta ongelmia kenellekään, koska yritykselleni tämä Pimeän kaupan tapahtuma on supertärkeä. Siksi ilmoittelenkin tästä näin hyvissä ajoin, että kaikki pystyvät sen hyödyntämään. 


Taloudellisuutta kosmetiikkaostoksiin

Ajattelen aina asiakkaan puolesta, mikä olisi hänelle taloudellisen ja järkevin ratkaisu ihon kotihoitoon. Tekemällä suunnitelmalliset ostokset, säästää rahaa huomattavasti. Kaikista kallein ja tulokseton vaihtoehto on ostella sitä sun tätä jostain kosmetiikkaosaston mainoksen mukaan, ja käyttää tuotetta pari päivää ja heittää sen jälkeen roskiin. Tuote joka maksaa muutaman kympin tulee kalliiksi, ellei sitä voi käyttää. 

Myymissäni ammattikäyttöön tarkoitetuissa tuotteissa on vaikutusainepitoisuus moninkertainen verrattuna "kempparin" (kemikalio-osaston) tai apteekin tuotteisiin. 
Hoitotulokset ovat näkyviä ja tuntuvia, kun käytössä on tehokkaita tuotteita, jotka on suunniteltu tukemaan toinen toisensa vaikutuksia. Näitä tehokkaasti vaikuttavia tuotteita tarvitaan huomattavasti pienempi määrä yhteen käyttökertaan, kuin jotain halvempaa tuotetta, eli purkit ja tuubit riittävät paljon pidemmälle, kuin muut tuotteet.
Niillä myös saa nopeammin näkyviä tuloksia aikaan ja koska ne ovat miellyttäviä ja mieleisiä tulee joka pisara käytettyä.

Ajoittamalla kosmetiikkaostoksensa Pimeän kaupan tapahtumiin tai Tähtitarjouksiin tulee vielä parinkymmenenprosentin säästö. Tiedän, että monella menee kosmetiikkaostoksiin huomattavasti rahaa, kun tehdään ajattelemattomia heräteostoksia. Minua välillä tosissaan surettaa, kun asiakas kertoo ostaneessa halvalla jonkun purtilon, josta tiedän ettei siinä ole kuin vaseliinia ja väriaineita, eikä vaikutusaineita kuin nimeksi. 

Laita kalenteriin siis tuo Pimeän kaupan tapahtuma, syyskuun viimeisenä perjantaina 27.9. Kirjoittelen lähempänä tapahtumaa tulevia tarjouksia.

Oikein mukavaa tiistaita sinulle!

Kosmetologisi, Inkeri


Tänään arvonnassa voitti , Onnea!

Muista myös tämän hetkiset Tähtitarjoukset , ne ovat voimassa 16.9 asti!


⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 10.9.–16.9.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

maanantai 9. syyskuuta 2024

Laiska töitään luettelee

 Vanha sananlasku on, että ”laiska töitään luettelee” , mutta nyt taas teen juuri näin. Tarkoitukseni on hiukan valaista yrittäjyyden tuomia tehtäviä ja kertoa syksyn ajanvaraustilanteesta. Tätä blogia lukee moni alkava yrittäjäkin, niin ohjeita on heillekin.

Kosmetologilla on muitakin tehtäviä kuin kasvohoidot

Välillä saan palautetta siitä, että en ole ilmoittanut asiakkaalle edellisen asiakkaan lähtevän aikaisemmin, jotta seuraava asiakas tietäisi tulla aikaisemmin. Joillekin on suuri ihmetyksen ja huolen aihe, että olenko ollut tekemättä mitään, ellei edellinen asiakas ole vielä paikalla heidän tullessaan. 
En oikein ymmärrä tätä ihmettelyn aihetta, koska on monta syytä miksi edellistä asiakasta ei näy, tai miksi seuraava asiakas ei ole heti heidän perässään. Ellei muita asiakkaita ole näkyvissä, se ei tarkoita sitä, että istun turhan panttina kynsiäni viilailemassa, vaan voi olla tarkoituskin, ettei seuraava asiakas tule heti perään. 

Tykkää tehdä verkkokauppapaketteja asiakkailleni iltaisin rauhassa kuunnellen äänikirjaa samalla




Kosmetologi-yrittäjällä on monta muutakin tehtävää kuin kasvohoidot, että hoitolan systeemit pelittää. Jotkut asiakkaat ovat närkästyneitä siitä, etten vaan tee verkkokaupan paketteja kesken päivän, enkä ota kasvohoitoasiakkaita. Ilmeisesti tuo verkkokauppani koetaan jotenkin uhkaksi, ja pelätään, että ajanvaraukseni on siksi niin täynnä, kun teen pitkin päivää paketteja. 

Tilauslistat ovat lähes joka päiväinen osa omaa työtäni, ja tilaukset on yleensä tehtävä ennen puoltapäivää, että tavarat tulevat seuraavaksi päiväksi. Tämä on tarkkaa työtä, koska tavaraa ei saa olla liian vähän, mutta ei liikaakaan. Moni ihmettelee miksi en tee isoa tilausta, vaikka kerran viikossa ja tilaa hyllyt täyteen tavaraa. 

Myyntituotteiden sisäänosto on jokaiselle kauppiaalle se kohta, millä nostetaan yrityksen tuottoa. Se on taitolaji, mikä on yrittäjyyden perusasia. Ei saa koskaan täyttää hyllyjä tuotteilla, jotka sitten jäävät seisomaan kuukausiksi ja ne saattavat jo vanhetakin, ennen kuin ne ovat kuluttajien käytössä. 
Itselläni varaston hallinta on toistaiseksi pääkopassa, ja tiedän tasan tarkkaan montako purkkia mitäkin tuotetta hyllyssäni on. Eri tuotteita on arviolta noin kolmisen sataa ja teen sisään ostot kolmelle eri maahantuojalle. 

Yritän kertoa sitä, että esimerkiksi tähän tilausten tekemiseen on pakko jättää aikaa joka aamupäivä, ja se on yksi niistä tärkeistä töistä mitä teen, ellen ole kädet kiinni asiakkaassa. 


Verkkokauppa teettää työtä

Joskus törmään verkkokauppa-asiakkaiden kanssa hiukan hassuun asiaan, kun viestitän tilaajalle, että menee pari päivää pidempään lähettämisessä, kun odotan tuotetilausta sisään. Jotkut ovat hämmentyneitä, ja hiukan äkäisiäkin, että tuotteet tulevat minulle jostain, eikä ole valmiina hyllyssäni. 
Joskus on vaadittu, että se pitäisi lukea verkkokaupassa, että tuotteet tulevat minulle jostain. Tietysti tuonkin voisi sinne lisätä, mutta pidän sitä tarpeettomana. Eihän kukaan voi kuvitella, että keittelen jossain takahuoneessa, vaikka Dermalogican voiteita. 

Sehän on itsestään selvää, että amerikkalaiset tuotteet tulevat Amerikasta, ja minun on ne tilattava maahantuojalta saadakseni ne hyllyyn. Ei kenenkään kauppiaan myyntituotteet tipahda taivaasta, vaan jokainen tuote on hoitolaan tilattava. Minusta on turha mainita itsestään selvää asiaa.
Joillakin asiakkailla on huoli siitä, että ajanvarauskirjani on siksi täynnä, kun käytän aikana verkkokauppatilauksiin. He kokevat sen laiminlyönniksi, jos ajanvarauskirjani täyttyy verkkokaupan töistä. Näin se ei ole, vaan teen verkkokauppapaketit töiden jälkeen, tai aamusta ennen asiakkaiden tuloa. Joskus ehdin tekemään muutaman paketin, kun asiakas köllöttelee naamiossa. En juuri koskaan jätä mitään taukoja hoitotyöhön verkkopakettien takia, vaan pääsääntöisesti hoidan verkkokaupan työt viimeisen asiakkaan jälkeen. 

Ainoastaan Pimeän kaupan tapahtuma teettää sen verran enemmän verkkokauppapaketteja, että saatan jättää päivästä muutaman tunnin vapaaksi niiden tekemiseen. 

Tuo verkkokauppapakettien teko on minusta mukavaa työtä, missä ei kovin suurta aivotyötä tarvita. Tykkään tehdä niitä iltaisin viimeisen asiakkaan poistuttua, kun voin rauhassa niihin keskittyä ja kuunnella samalla jotain helppoa äänikirjaa. 


Ihanaa kun viihdyit blogini äärellä, ja oikein mukavaa päivää sinulle!



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 3.9.–9.9.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Sama seerumi äidille ja tyttärelle

 Yksi iS Clinicalin myydyimmistä tuotteista on Active Serum (15 ml 107€ ja 30 ml 171€) , joka on monipuolinen seerumi, ja sopii moneen eri ongelmaan. Active Serum tuntuu jo heti levitettäessä tehokkaalta, koska se aluksi hiukan nipistelee ja kihelmöi iholla.

Active Serum
                                                                      
                                                         

            

Active Serum vähentää finnejä ja tukkeutumia

Active Serum on hyvin tehokas uudistava seerumi, joka rauhoittaa talineritystä, vähentää mustapäitä ja tukkeutumia sekä nopeuttaa finnien parantumista. Helteisen kesän jälkeen monella rasvaisella iholla saattaa olla tavallista enemmän näppylöitä ja tukkeutumia. Active Serum hillitsee jo parin viikon käytön jälkeen huokosten tukkeutumista, ja auttaa tulehduksia parantumaan. 
Hikoilu ja aurinko yhdessä saattaa suistaa ihon epätasapainoon ja talineritys lisääntyy, mutta toisaalta huokoset tukkiintuvat kuolleesta solukosta. Active Serum sisältää hellävaraisesti kuorivia happoja, jotka sulattavat kuollutta solukkoa, niin ettei se pääsee tukkimaan huokosia. Samalla seerumin vaikutusaineet nopeuttavat ihosolukon uudistumista. jolloin finnien ja muiden tulehdusnäppyjen parantuminen nopeutuu. 

Uv-säteily tekee helposti tummaa pigmenttiläiskää parantuvien finnien ympärille, ja vaikka itse finni paranee, iholle voi silti jäädä tummempi läiskä moneksi viikoksi. Active Serum hajottaa tätä tummaa pigmenttikeräytymää ja tulehdukset paranevat jälkiä jättämättä.
Rasvaiselle iholle hyvä kosteusvoide Active Serumin päälle on iS Clinicalin Moisturizing Complex (118€) kosteusvoide, joka on ohut, hyvin imeytyvä voide yöksi ja päiväksi. Rasvoittuvakin iho tarvitsee kosteutta, ettei se kuivu ja kiristy pintakerroksesta, ja siihen sopiva apu tulee Moisturizing Complexista.




                                              Reparative Moisture Emulsion 


Active Serum silottaa ryppyjä ja juonteita

Tämä sama Active Serum toimii hyvin myös kuivalla vanhenevalla iholla, koska sen uudistava vaikutus silottaa ihon pinnan pikkujuonteita. Iän myötä kuivalle iholle kertyy helposti paksu kuolleen solukon kerros, joka saa ihon näyttämään harmaalta ja rypistyneeltä. Uuden ihosolukon syntyminen hidastuu iän myötä, ja se ei enää työnnä edeltään pois hilseilevää solukkoa, joka alkaa kertymään kalvomaisesti ihon pintaan.
Active Serumin uudistavat hapot ja happojen entsyymit hajoittavat tätä hilseilykerrosta ja ihon väri heleytyy ja tasoittuu, sekä pienet rypyt silottuvat. Mitä kuivempi iho on, sitä enemmän Active Serum aluksi kihelmöi, mutta kihelmöinti loppuu, kun seerumin päälle levitetään hoitovoide. 

Suositeltava kiinteyttävä ja silottava hoitovoide on Reparative Moisture Emulsion (127€) ,joka myös käy aamulla ja illalla. Tämä voide jättää ihanan tiiviin ja sileän pinnan, ja iän tuomat kurtutkin näyttävät paremmalta. 
Active Serum auttaa paljon ikääntyneen ihon väriin, joka on helposti harmaan kalpea. Active Serum tuo eloa ihoon ja nuorekas hehku palautuu.


Nautitaan tänään sunnuntaista, huomenna arki jatkuu taas uuden blogin parissa!


⭐️ Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 3.9.–9.9.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

lauantai 7. syyskuuta 2024

Youngblood kasvattaa suosiotaan

 Onneksi nuo Youngbloodia koitelleet jakeluvaikeudet ovat ohitettu, ja nyt on luvattu, että tuotteita saadaan Suomeen taas normaalisti. Youngbloodia valmistava amerikkalainen tehdas muutti jakelukanavia, ja se tuotti ongelmia Suomessa.


Olen myynyt Youngbloodia yli kaksikymmentävuotta

Youngblood on amerikkalainen mineraalipigmenttimeikkisarja, joka tuli minulle myyntiin jo 2000-luvun alussa. Meikkien myynti on kauneushoitolassa hyvin minimaalista, mutta haluan tarjota asiakkaille kaiken, mitä he tarvitsevat iholleen. Youngblood on Suomen markkinoiden laadukkain meikkisarja, ja myös Suomen Astma-ja allergialiitto suosittelee sitä. Sen mineraalipigmenttituotteet ovat hyvin siedettyjä, ja myös helposti herkistyvät ihmiset pystyvät yleensä niitä käyttämään. 

Youngblood oli pitkään pelkkä meikkisarja, mutta parisen vuotta sitten he laajenivat myös hoitotuotteisiin. Kovin montaa hoitotuotetta sarjassa ei ole, mutta juuri tarpeellinen määrä. Erityisen suosittu on YB:n öljymäinen puhdistustuote Nourhising Cleansing Oil (59€) joka on täysin vesiliukoinen ja sopii myös kaksoispuhdistukseen alkupuhdistusaineeksi. Myös Micellar Water with Colloidal Silver (42€) misellivesi on suosittu puhdistusaine ja varsinkin kesällä, kun ihmiset lomailevat mökeillä ja muissa paikoissa missä vettä ei ehkä ole saatavilla. 
Itse olen aivan ihastunut Renewal Radiance Treatment Glow Serumiin (99€) öljyseerumi, joka on aivan ihastuttava tuote. Taas kun talvi on tulossa, tämä hoitoöljy on erinomainen ihoa hehkeyttävä ja vahvistava tuote, joka on ikääntyneen ihon tehoöljy. Tässä hoitoöljyssä on pieni määrä helmiäisjauhetta, joka saa ihon näyttämään hehkeältä ja nuorekkaalta. 
Seerumin öljymäisyys on erittäin tarpeellista hyvin kuiville, iäkkäille ihoille, mutta myös nuoremmille atoopikoille. Renewal Radiance Treatment Glow Serum sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka parantavat ihon vastustuskykyä ja poistavat tulehdusta.

Hydra Luxe Water Cream kosteusvoide
                                        

Suosikkituote on Hydra Luxe Water Cream Nyt 71€ (91€)

Kaikista suosituin Youngbloodin hoitotuotteista on nyt Tähtitarjouksena oleva Hydra Luxe Water Cream kosteusvoide. Tämä voide on koostumukseltaan hyvin kevyt ja imeytyy hujauksessa. Hydra Luxe Water Creme käy sekä yö-, että päivävoiteeksi, ja se sopii hyvin myös meikin alle.
Tätä kosteusvoidetta voi käyttää kaiken ikäiset ja hyvin suositeltavaa se on pintakuivalle rasvoittuvalle iholle. Hydra Luxe Water Cream kosteuttaa runsaasti, mutta ei lisää talineritystä tai ihon rasvoittumista.

Natural Mineral Foundation 
                                                 

Meikeistä ehdottomasti suosituin tuote YB:llä on Natural Mineral Foundation (66€) jauhemeikki, jota kerran käytettyään ei enää halua vaihtaa. Olen itse käyttänyt tätä jauhemaista meikkiä jo reippaasti yli kaksikymmentä vuotta. 
Uutuutena YB:hen on tulossa voidemainen poskipunapuikko ja siinä on kuusi eri värisävyä. Nämä poskipunat saan itselleni kokeiluun ensi viikolla, ja sitten osaan kertoa niistä enemmän. Youngbloodilla oli muutama vuosi sitten kahden luomivärin paletteja neljässä eri versiossa ja ne ovat myös palaamassa myyntiin. 
Selvästi Youngbloodilla on menossa uudistusvaihe ja odotankin mielenkiinnolla, mitä sieltä on tulossa. Kerron heti, kun saan uutta tietoa ja näen konkreettisesti nuo poskipunapuikot.


Hyvää lauantaita :)


⭐️ Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 3.9.–9.9.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä




perjantai 6. syyskuuta 2024

Lapsettomat kissanaiset ovat onnellisia

 Nyt näyttää siltä, että yhden maailman suurimman valtiomahdin, eli USA:n johtoon on nousemassa vanha mies, joka laukoo rasvaisia vitsejä, ja on mitä ilmeisemmin persoonahäiriöinen, ilkeämielinen sovinisti. 



Lapseton nainen on onnellinen

Trump on valinnut itselleen itsensä kaltaisen varapresidenttiehdokkaan J.D Vancen, joka myös päästelee suustaan sammakoita. Näiden kahden miehen johdolla USA:n naisten asema ottaa pitkän loikan taaksepäin ja samoin käy kaiken suvaitsevaisuuden suhteen. Eikä ainakaan tuo piikkikoroillaan kipittävä Melania Trump auta asetelmaa yhtään, koska hän vaikuttaa suostuvan kaikkeen, kunhan rahaa riittää. 

Minä näen aina punaista, kun aletaan vertailemaan ihmisiä sen mukaan, onko heillä lapsia vai ei. Yleensä tämä vertailu kohdistuu naisiin, koska ainakaan minä en ole koskaan kuullut tapauksesta, missä miehiä arvioidaan sen perusteella, onko heillä lapsia vai ei.
Trumpin varapresidenttiehdokas J.D Vance oli muutama vuosi sitten laukonut, että demokraatit ovat yksinäisiä ja onnettomia kissanaisia. Hän oli moittinut Kamala Harrisia epäpäteväksi, siksi ettei hänellä ole omia lapsia, vaan heidän lapset ovat Harrisin miehen ensimmäisestä avioliitosta. 

Nuo puheet ovat juuri sitä puppua, mitä olen joutunut kuulemaan monessa tilanteessa. Olen ollut useamman kerran eri järjestöjen liittokokouksissa, missä on hallituksen jäsentenvaalit. Monessa tilanteessa olen itsekin ollut ehdokkaana, ja jos muut ehdokkaat eivät millään muuten pärjää, nostetaan esiin tämä ”lapsikortti”. Lapsia saaneet naiset korostavat organisointikykyään ja kertovat voivansa tehdä useita asioita samanaikaisesti, koska ovat lapsiperheen äitinä sitä tehneet. Jotkut jopa röyhkeästi väittävät olevansa empaattisempia, kuin lapsettomat naiset. Tämä kaikki on täyttä kukkua, ja myös 
hyvin loukkaavaa. 

Hämmästyttävää on, etten ole missään vaalitilaisuudessa yhdenkään miehen kuullut ratsastavan sillä, että on isä. Miehet yleensä sivuuttavat nämä perhejutut täysin, eikä ne kyllä mihinkään luottamustehtäviin kuulukaan. Ei se yksinään tee kenestäkään pätevää, että on saanut lapsia.




Lapsettomuudella on helppo lyödä

Asiakaspalvelussa joutuu välillä kuuntelemaan monenlaisia loukkaaviakin kommentteja. Eräs jo edesmennyt asiakkaani, joka oli ammatiltaan lääkäri. selitti minulle, että koska en ole äiti, minun henkinen kehitykseni on jäänyt puolitiehen. 
Tämä oli hyvin loukkaava ja täysin väärä arvio, vaikka hän esitti asian vedoten ammattinsa tuomaan pätevyyteen. Yhtään hän ei tuossa tilanteessa huomannut, että kolmen lapsen äitinä hän oli puheväleissä ainoastaan enää yhden lapsensa kanssa. 

Kukaan ei myöskään ole noin vain pätevä arvioimaan toisen henkistä kehitystä. Joskus ihminen joutuu kovaan henkiseen myllytykseen jäädessään lapsettomaksi, ellei se ole oma halu. Tätäkään ei kukaan näe toisesta päältä päin, eikä tarvitsekaan nähdä. Joillakin lapsettomuus on oma valinta, toisille taas pakon sanelema tilanne, eikä kukaan ulkopuolinen pysty päättelemään kummasta on kysymys. Vääjäämätön tosiasia on, ettei lasten saanti ole itsestäänselvyys, ja lapset eivät ole ihmisen mitta. 
En tiedä miten paljon miehet nokittelevat toisillensa lapsettomuuteen liittyen, mutta sen olen karvaasti kokenut, että naiset kyllä käyttävät sitä lyömäaseena.

Senkin voin sanoa, että lapsettomat kissojensa kanssa elelevät naiset ovat varmaan onnellisempia, kuin monet muut. Mitään tutkimusta tästä ei ole tehty, mutta veikkaan, että kissojen emännät ja isännät ovat vähintäänkin yhtä tyytyväisiä, kuin perheelliset. 

Voin myös omakohtaisesti sanoa, että olemme mieheni kanssa hyvin tyytyväisiä eloomme neljän kissan kanssa, ja nuo J.D Vancen jutut ovat yhtä typeriä, kuin suurin osa Trumpinkin puheista.


Mukava kun viihdyit blogini parissa, rentouttavaa viikonloppua sinulle!



⭐️ Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 3.9.–9.9.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä





torstai 5. syyskuuta 2024

Kuiva iho tarvitsee myös rasva-aineita

 Usein mielletään, että kuiva iho tarvitsee runsaasti kosteutta, ja ostetaan kosteuttavaa voidetta. Iän myötä iho ohenee ja kuivuu entisestään, ja silloin tarvitaan myös hoitotuotteita, joissa on suojaavia ja ihon pintaa vahvistavia rasva-aineita.


 iS Clinicalin Sheald Recovery Balm
                                      



Ikääntyvälle iholle ei pelkkä kosteus riitä

Tämänkin asian olen oppinut kantapään kautta, kun huomasin ettei pelkästä ohuesta kosteusvoiteesta seerumin päällä jäänyt enää hyvää tunnetta. Varsinkin päivän mittaan iltapäivän puolella alkoi tuntumaan, että iho kiristi ja tuntui kuivalta. 
Dermalogican ”peruskosteusvoiteet” esimerkiksi Skin Smoothing Cream (100 ml 79€, 150 ml 110€) ja Intensive Moisture Balance (100 ml 78€ ja 150 ml 108€) ovat aivan erinomaisia tuotteita kosteuttamaan, mutta rasvamolekyylejä niissä on vain kevyesti. 
Iäkkäällä kuivalla ja ohuella iholla pitää olla hoitovoide, joka sitoo ihon omaa kosteutta ja vahvistaa ihon suojabarriääriä. Tällainen voide on esimerkiksi Dermalogican Stabilaising Repair Cream (74€), josta pidän todella paljon. Siitä jää iholle hyvä joustava tunne ja iho siliää niin, että meikkivoide on kiva levittää. 
Stabilizing Repair Cream sopii yöksi ja päiväksi, ja se on erinomainen ärtyneelle ja helposti punoittavalle iholle. Se on myös todella hyvä tuote atoopikoille ja sitä voi käyttää kaiken ikäiset, myös teini-ikäiset nuoret. 
Käytössä tämä Stabilizing Repair Cream ei tule yhtään sen kalliimmaksi kuin nuo ohuemmat hoitovoiteet. Ohutta ja kosteuttavaa voidetta joutuu usein laittamaan monta kerrosta, että se poistaa atooppisen ihon kiristävän ja kutisevan tunteen. Stabilizing Repair Creamia ei tarvita kuin yksi ohut sipaisu, koska se levittyy niin hyvin ja sisältää runsaasti vaikutusaineita.


Hoitobalsami nopeuttaa arpien parantumista

iS Clinicalin Sheald Recovery Balm (60 g 96€ ja 15 g 38€) on suorastaan balsamia haavoille, jos näin runollinen ilmaisu sallitaan. Tämä Sheald Recovery Balm korjaa stressistä syntynyttä tulehdusreaktiota, joka yleensä näkyy atooppisena ihottumana, tai vaan yleisenä punoituksena ja kuivuutena. 

Sheald Recovery Balm nopeuttaa myös leikkaushaavojen parantumista tai muita ihon rikkoutumia. Olen kuullut kollegoiltani, että monet plastiikkakirurgit kieltävät apteekin arpivoiteiden käytön esimerkiksi silmänympärysleikkauksissa, koska ne tekevät liian ilmatiiviin kalvon. Tämä Sheald Recovery Balm on useiden plastiikkakirurgien ja ihotautilääkärien suosituslistalla erilaisten leikkausoperaatioiden jälkeen, koska se lisää ihon omaa parantumisprosessia. 

Sheald Recovery Balm sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka poistavat tulehdusta, mikä yleensä on ihon punoituksen ja atooppisen ihottuman taustalla. Antioksidanttipitoisuus on suuri, koska iS Clinical käyttää vain farmaseuttisen tason raaka-aineita, eli ne ovat hyvin puhtaita ja tasalaatuisia vaikutusaineita. 

Olemme taas menossa syksyä ja sisälämmitystä kohti, ja siksi atoopikkojen kannattaisi jo nyt varautua siihen, että iho alkaa kuivumaan. Mitä aikaisemmin aloittaa suojaavan tehohoidon, sitä helpommalla talvella pääsee. Siksi suosittelenkin, että atoopikkojen kannattaisi jo nyt ottaa Sheald Recovery Balm käyttöön. 


Mukavaa lämmintä syksyä sinulle!


⭐️ Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 3.9.–9.9.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

keskiviikko 4. syyskuuta 2024

Miten ja miksi seerumia käytetään?

 Monelle saattaa olla epäselvää, miksi seerumia käytetään? Koska sitä laitetaan? Ja mikä sen ihonhoidollinen merkitys on? Vielä 80-luvulla ei juurikaan ollut olemassa seerumeja, ja niiden tullessa markkinoille käytettiin nimitystä tehotippa.


                                                   



Seerumia ei kannata käyttää ilman voidetta

Ensimmäiset seerumit tulivat myyntiin 1990-luvulla, kun kosmetiikan kehitys edistyi ja pystyttiin tekemään entistä tehokkaampia hoitotuotteita. Silloin seerumeista käytettiin nimitystä tehotippa ja mielestäni se on parempi suomenkielinen sana, kuin lainasana seerumi. Nyt kuitenkin tuo seerumi nimitys on niin yleistynyt, että olen itsekin siirtynyt sitä sanaa käyttämään.

Seerumi imeytyy syvemmälle kuin voide, koska siinä on kuljettaja-aineita, jotka vievät vaikutusaineita syvempiin kerroksiin. Joskus 1990-luvun alkupuolella kehitettiin niosomit, mikrosomit ja liposomit, jotka olivat kosmetiikkamaailmaa mullistavia keksintöjä. Nämä kuljettaja-aineet ovat pallosia, jotka täytetään vaikutusaineilla, ja imeytyessään ne ohittavat ihon pintakerrokset ja vapauttavat vaikutusaineet juuri siihen ihosolukerrokseen, missä niitä eniten tarvitaan. 

Seerumeista ei jää mitään suojaa ihonpintaan, ja siksi niitä ei kannata käyttää yksinään. Ensimmäisenä puhtaalle iholle levitetään seerumi ja sen päälle hoitovoide. Seerumi yleensä sisältää täsmä-vaikutusaineita, jotka esimerkiksi parantavat kollageenisynteesiä tai rauhoittavat couperosa-ihossa pintaverisuonia. 
Vasta seerumin päälle levitetty voide suojaa ihoa ja silottaa sekä kosteuttaa ihon pintakerrokset. Tämä on erittäin tärkeä ihon hoidon "ABC-asia".

Seerumin vaikutusaineet ovat supertehokkaita

Seerumin ja hoitovoiteen käyttö yhdessä on parasta ja tehokkainta ihonhoitoa. Itse en haluaisi enää olla ilman tehokasta seerumia. Jos pitää valita ihonhoitoon jompi kumpi, niin valinta on ehdottomasti hoitovoide. 
Seerumia ei kannata käyttää yksinään, koska ilman voidetta iho joutuu kaikelle ulkoiselle rasitukselle alttiiksi. Tuuli, aurinko, lämmönvaihtelut ja kuiva sisäilma rasittavat ihoa suuresti, ja ilman hoitovoidetta ne pääsevät rasittamaan ihoa todella pahasti. Pelkän seerumin käytöllä ihonhoidon tärkein tekijä uupuu, ja se näkyy ja tuntuu ihossa selvästi. 

Huomaan tämän hyvin tehdessäni kasvohoitoa ja laitankin aina hoidon päätteeksi asiakkaan oman ihotyypin mukaiset tuotteet. Heti levitettyäni seerumin, tunnen sen käsissäni miten se häipyy täysin ihon pinnasta ja suorastaan hujahtaa syvempiin kerroksiin. Jos iho jäisi tähän tilaan, ulkoiset haitat kuten aurinko pääsisi heti rasittamaan ihonpintakerrosta.

Vasta levitettyäni voiteen tunnen käsissäni, että iholle jää suojaava ja sileä pintakerros. Tämän tuntee myös, kun itse käytän tuotteita omille kasvoilleni. Seerumi imeytyy hujauksessa ja sen jälkeen iho kuitenkin saattaa vielä tuntua jopa kuivalta. Tietysti, jos seerumia käyttää oikein runsaasti, moninkertaisen annoksen verran, se ehkä jää jo pintaakin hoitamaan. Kuitenkaan tätä ei kannata tehdä, koska seerumi on yleensä kalliimpaa kuin voide, eikä ole järkevää käyttää sitä moninkertaista määrää.


Oikein kivaa päivää sinulle!



⭐️ Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 3.9.–9.9.-24.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

tiistai 3. syyskuuta 2024

Tähtitarjoukset 16.9. asti

Tähtitarjouksena on Youngbloodin Hydra Luxe Water Cream Nyt 71€ (91€) kosteusvoide kaikille ihotyypeille ja Dermalogican Porescreen sk 40 Nyt 49€ (63€) värillinen päivävoide aurinkosuojalla. Tarjoukset ovat voimassa 16.9 asti.

Porescreen on väri, suoja ja kosteus yhdessä tuubissa

Noin vuosi sitten Dermalogicalle tuli myyntiin Porescreen sk 40 päivävoide, jossa on häivähdys väriä sekä suojakerroin 40. 

Dermalogica Porescreen sk 40
                                           



Tämä voide on erinomainen sekaihoille ja helposti rasvoittuville ihotyypeille, koska se rauhoittaa talineritystä ja supistaa huokosia.
Porescreen sk 40 on kiva kevyesti värillinen tuote näin kesän jälkeen, ellei vielä halua siirtyä meikkivoiteen käyttöön. Tosin meikkivoiteen voi levittää Proscreen päälle, koska se toimii myös primerin tavoin. Kesän hikoilun ja auringon jäljiltä iho saattaa tuottaa näppylöitä tavallista enemmän, ja ellei ehdi tasapainottavaan kasvohoitoon, tämä Porescreen myös rauhoittaa tilannetta. Sen kevyt väri myös tasoittaa ihon väriä ja peittää näppyjä sekä muita ihon virheitä.
Tuo Porescreen:n väri on todella ihan häivähdys vain, mikä tulee esiin vasta voidetta levitettäessä. Voide näyttää tuubista otettaessa ihan normaalilta valkoiselta voiteelta, mutta kun sitä alkaa levittämään, värikapselit rikkoutuvat ja esiin tulee häivähdys väriä.
Porescreen sk 40 on siksikin erinomainen päivävoide, koska se supistaa huokosia ja siistii rasvoittuvan ihon pinnan sileäksi ja tasaiseksi.

Auringon jälkeen tarvitaan kosteutta

Youngbloodin Hydra Luxe Water Créme on nimenomaan ohut ja hyvin imeytyvä kosteusvoide, joka sopii yöksi ja päiväksi. 

Youngblood Hydra Luxe Water Créme
                                      



Se on erinomainen pari tuolle Dermalogican Porescreen sk 40 päivävoiteelle, eli Porescreen sk 40 päiväksi ja Hydra Luxe Water Créme yöksi.

Päiväkäytössä Hydra Luxe Water Créme on oikein hyvä meikinalusvoide. Se jättää sileän pinnan, mihin meikkivoide levittyy tasaisesti. Ja mikä parasta, siinä ei juurikaan ole rasva-aineita, joten meikki pysyy mattapintaisena koko päivän.

Kaikki ihotyypit tarvitsevat kosteutta, koska aurinko ja muut ulkoiset rasitukset haihduttavat ihon omaa kosteutta, ja iho alkaa rypistyä ja kiristyä. On hyvin epämiellyttävä tunne, kun iho kiristelee kuivuuttaan, ja se muuttuu helposti kirveleväksi kutinaksi.  Aurinko ja hikoilu ahavoittaa ihoa ja lisää kosteuden tarvetta, ja silloin hyvä apu löytyy Hydra Luxe Water Créme:sta. Tämä voide sopii kaikenikäisille kosteusköyhille ihoille, sekä yöksi että päiväksi. Myös rasvainen iho voi olla pinnaltaan kuiva, ja sellaisellekin ihotyypille Hydra Luxe Water Créme on erittäin hyvä tuote. 


⭐️ Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 3.9.–9.9.-24.

Tänään arvonnan voitti ”senniinas”, joka oli kommentoinut Instagramissa. Paljon onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä