keskiviikko 11. syyskuuta 2024

Olethan huomioinut Tähtitarjoukset?

 Muista hyödyntää tämän hetken Tähtitarjoukset, jotka ovat voimassa 16.9 asti. 


Dermalogican Porescreen sk 40 Nyt 49€ (63€) päivävoide
                 



Youngbloodin Hydra Luxe Water Cream Nyt 71€ (91€) kosteusvoide.
               


Päivävoide rasvoittuvalle iholle

Halusin tämän Porescreen sk 40 tarjoukseen sen takia, että se tasapainottaa ihon epäpuhtauksia, jotka helposti röyhähtävät auringon ja hikoilun myötä. Samalla toivon, että mahdollisimman moni löytää tämän Porescreen sk 40 päivävoiteen, koska se on aika uusi tuote.
 
Porescreen sk 40 tuli myyntiin noin vuosi sitten, ja monelta se on saattanut mennä ohitse. Syytän vähän itseänikin, etten tarpeeksi usein nosta esiin näitä rasvoittuvan ihon hoitotuotteita. Aika harvalla vakioasiakkaallani on enää epäpuhtauksia, koska ne yleensä katoavat muutaman kasvohoidon jälkeen. Iho tasapainottuu nopeasti, eikä huokoset enää täyty ihotalista, kun kotihoito ja kasvohoito stemmataan sopiviksi.

Tämä Porescreen sk 40 on aurinkosuojallinen päivävoide, joka vähentää talineritystä ja pitää ihon mattapintaisena koko päivän. Samalla iholle tulee kevyt väri, joka tasoittaa ihon omaa väriä ja tekee ihosta siistin ja tasaisen. 
Porescreen sk 40 on siis monta tuotetta yhdellä kertaa. Se on hoitava päivävoide, hyvä aurinkosuojavoide ja kevyesti sävyllinen värillinen päivävoide. Tuo väri on vain häivähdys ja iho näyttää silti luonnolliselta ja meikittömältä. 

Kosteutta tarvitsee kaikki ihotyypit

Youngbloodin Hydra Luxe Water Cream on tuote, johon on helppo ihastua. Valitettavasti sitäkään ei ole vielä kaikki asiakkaat löytäneet, koska nämä Youngbloodin hoitotuotteet ovat olleet myynnissä vasta parisen vuotta. 
Youngblood on erittäin arvostettu amerikkalainen mineraalipigmentteihin perustuva meikkisarja, joka on Suomen Astma-ja allergialiiton hyväksymä. Nämä ihonhoitotuotteet tulivat myyntiin tosiaan vasta muutama vuosi sitten, vaikka meikkituotteet ovat olleet Suomessa jo yli kaksikymmentävuotta. 
Sarjan perustaja Pauline Youngblood on sukujuuriltaan tanskalainen, ja siksi tuotteissa on hyvin huomioitu tämä pohjoismaiden vaativa ilmasto. 

Kuivuus on ongelma mikä yleensä iskee heti, kun sisälämmitys naksahtaa päälle. Jo muutamassa päivässä iho saattaa korppuuntua niin, että se kirvelee, kiristää ja kutiseen. Tätä tilannetta ennalta ehkäisemään kannattaa siirtyä käyttämään kosteuttavia hoitotuotteita jo hyvissä ajoin.

Tämä Hydra Luxe Water Cream sopii sekä yö-, että päivävoiteeksi, ja se käy myös meikin alle. Sen kosteuttavat aineosat tekevät ihon pinnasta sileämmän ja pehmeämmän, eikä iho enää kinnaa kuivuuttaan.

Muistakaa siis, että nämä Tähtitarjoukset  ovat voimassa enää viikon verran eli ensi maanantaihin 16.9 asti.


Ihanan energistä päivää sinulle!

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 10.9.–16.9.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti