maanantai 16. syyskuuta 2024

Kiinteytä ja kirkasta ihosi Active Peel Systemillä!

 En ole pitkään aikaan muistanut kirjoittaa iS Clinicalin Active Peel System (111€) hoitolappusista, vaikka ne ovat erittäin suosittuja ja puhun niistä asiakkaille lähes päivittäin. Active Peel System hoitokuurilla saat nopeasti kauniin ihon.


iS Clinicalin Active Peel System



Helpot ja nopeat kuorintahoitolaput

Active Peel System on kotihoitokuuri, joka ei korvaa mitään ihonhoidon perustuotteita, vaan ne käytetään muun kotihoidon lisänä. Active Peel System on kahden hoitolapun systeemi, mikä käytetään noin joka toinen ilta vähän ihotyypistä riippuen. 

Pakkauksessa on viisitoista kahden hoitolapun paria. Ensin iho puhdistetaan normaalisti, niin kuin yleensä illalla muutenkin tehdään, ja iholle pyyhitään ykköslappusen hoitotiiviste. Hoitotiivisteen annetaan vaikuttaa kolmisen minuuttia ja iholla voi tuntua voimakasta kihelmöintiä ja nipistelyä. Ihoa ei pestä, vaan se pyyhitään uudestaan kakkoslappusella, joka neutralisoi tuon kihelmöinnin. 

Mitään muuta ei tarvitse tehdä ja aineet saa jäädä vaikuttamaan yön ylitse. Jos iho on kovin kuiva tai muuten on kuivattavan sisälämmityksen aika, voi kakkoslappusen jälkeen laittaa vielä normihoitotuotteet, mitä yleensäkin käyttää iltaisin. 

Active Peel System tiivisteitä ei saa pyyhkiä ohuelle silmänympärysalueelle, vaan sitä kannattaa välttää. Voimakastakaan kuumottelua ja kihelmöintiä ykköslappusen jälkeen ei kannata säikähtää, vaan se kuuluu asiaan. Ykköslappusen vaikutus neutralisoidaan nimenomaan kakkoslappusen tiivisteellä, eikä välissä kannata käyttää vedellä huuhtelua, koska se ei auta kihelmöintiin. 


Pyyhi rypyt pois!

Yksinkertaistettuna voisi sanoa, että Active Peel System pyyhkii rypyt ja juonteet pois. Tämä Active Peel System kuuluu hoitolani kolmen myydyimmän iS Clinicalin tuotteen joukkoon. Se on siis hyvin suosittu, vaikka onkin aika uusi hoitotuote. 

Näin kesän jälkeen on loistava hetki tehdä kuukauden hoitokuuri Active Peel Systemillä. Aurinko ja hikoilu lisää hilseilyä ja paksuntaa kuolleen solukon määrää, joten juuri nyt tehokuorinta on tarpeen.

Rasvoittuva ja sekaiho hyötyy erityisen paljon Active Peel System kuurista, koska se supistaa huokosia, hajottaa tukkeutumia ja mustapäitä sekä rauhoittaa rasvoittumista. Kesän jälkeen ilmenee usein epäpuhtauksia ja epätasapainoa talinerityksessä, ja tähän tilanteeseen Active Peel System tuo avun.

Kuiva, ohut ja vanheneva iho hyötyy tästä tehohoidosta, koska se nopeuttaa kollageeni-ja elastiinisäikeiden syntymistä, ja palauttaa ihon joustavuutta. Itse koen, että jo yhden lappuparin käytön jälkeen iho on aamulla tiiviimpi ja napakampi, ja meikki on helpompi levittää sileälle iholle.


Mukavaa uuttaa viikkoa! 

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 10.9.–16.9.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä


1 kommentti:

  1. Anonyymi08:41

    Minulla oli vielä Active Peel -lappupari, jolla pyyhin kasvot edellisenä iltana, kun oli tärkeä vuositapaaminen. Toimi taas niin hyvin. Laput selvästi kiinteyttävät, raikastavat ja antavat iholle hehkun.

    Lisäksi pohjakin oli jo aika hyvä, kun olin käyttänyt melkein kaksi viikkoa Liquid Peelfoliantia, nestemäistä kuorintaa.

    Molemmille tuotteille vahva suositus.

    Leena
    .

    VastaaPoista