sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Sama seerumi äidille ja tyttärelle

 Yksi iS Clinicalin myydyimmistä tuotteista on Active Serum (15 ml 107€ ja 30 ml 171€) , joka on monipuolinen seerumi, ja sopii moneen eri ongelmaan. Active Serum tuntuu jo heti levitettäessä tehokkaalta, koska se aluksi hiukan nipistelee ja kihelmöi iholla.

Active Serum
                                                                      
                                                         

            

Active Serum vähentää finnejä ja tukkeutumia

Active Serum on hyvin tehokas uudistava seerumi, joka rauhoittaa talineritystä, vähentää mustapäitä ja tukkeutumia sekä nopeuttaa finnien parantumista. Helteisen kesän jälkeen monella rasvaisella iholla saattaa olla tavallista enemmän näppylöitä ja tukkeutumia. Active Serum hillitsee jo parin viikon käytön jälkeen huokosten tukkeutumista, ja auttaa tulehduksia parantumaan. 
Hikoilu ja aurinko yhdessä saattaa suistaa ihon epätasapainoon ja talineritys lisääntyy, mutta toisaalta huokoset tukkiintuvat kuolleesta solukosta. Active Serum sisältää hellävaraisesti kuorivia happoja, jotka sulattavat kuollutta solukkoa, niin ettei se pääsee tukkimaan huokosia. Samalla seerumin vaikutusaineet nopeuttavat ihosolukon uudistumista. jolloin finnien ja muiden tulehdusnäppyjen parantuminen nopeutuu. 

Uv-säteily tekee helposti tummaa pigmenttiläiskää parantuvien finnien ympärille, ja vaikka itse finni paranee, iholle voi silti jäädä tummempi läiskä moneksi viikoksi. Active Serum hajottaa tätä tummaa pigmenttikeräytymää ja tulehdukset paranevat jälkiä jättämättä.
Rasvaiselle iholle hyvä kosteusvoide Active Serumin päälle on iS Clinicalin Moisturizing Complex (118€) kosteusvoide, joka on ohut, hyvin imeytyvä voide yöksi ja päiväksi. Rasvoittuvakin iho tarvitsee kosteutta, ettei se kuivu ja kiristy pintakerroksesta, ja siihen sopiva apu tulee Moisturizing Complexista.




                                              Reparative Moisture Emulsion 


Active Serum silottaa ryppyjä ja juonteita

Tämä sama Active Serum toimii hyvin myös kuivalla vanhenevalla iholla, koska sen uudistava vaikutus silottaa ihon pinnan pikkujuonteita. Iän myötä kuivalle iholle kertyy helposti paksu kuolleen solukon kerros, joka saa ihon näyttämään harmaalta ja rypistyneeltä. Uuden ihosolukon syntyminen hidastuu iän myötä, ja se ei enää työnnä edeltään pois hilseilevää solukkoa, joka alkaa kertymään kalvomaisesti ihon pintaan.
Active Serumin uudistavat hapot ja happojen entsyymit hajoittavat tätä hilseilykerrosta ja ihon väri heleytyy ja tasoittuu, sekä pienet rypyt silottuvat. Mitä kuivempi iho on, sitä enemmän Active Serum aluksi kihelmöi, mutta kihelmöinti loppuu, kun seerumin päälle levitetään hoitovoide. 

Suositeltava kiinteyttävä ja silottava hoitovoide on Reparative Moisture Emulsion (127€) ,joka myös käy aamulla ja illalla. Tämä voide jättää ihanan tiiviin ja sileän pinnan, ja iän tuomat kurtutkin näyttävät paremmalta. 
Active Serum auttaa paljon ikääntyneen ihon väriin, joka on helposti harmaan kalpea. Active Serum tuo eloa ihoon ja nuorekas hehku palautuu.


Nautitaan tänään sunnuntaista, huomenna arki jatkuu taas uuden blogin parissa!


⭐️ Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 3.9.–9.9.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti