lauantai 7. syyskuuta 2024

Youngblood kasvattaa suosiotaan

 Onneksi nuo Youngbloodia koitelleet jakeluvaikeudet ovat ohitettu, ja nyt on luvattu, että tuotteita saadaan Suomeen taas normaalisti. Youngbloodia valmistava amerikkalainen tehdas muutti jakelukanavia, ja se tuotti ongelmia Suomessa.


Olen myynyt Youngbloodia yli kaksikymmentävuotta

Youngblood on amerikkalainen mineraalipigmenttimeikkisarja, joka tuli minulle myyntiin jo 2000-luvun alussa. Meikkien myynti on kauneushoitolassa hyvin minimaalista, mutta haluan tarjota asiakkaille kaiken, mitä he tarvitsevat iholleen. Youngblood on Suomen markkinoiden laadukkain meikkisarja, ja myös Suomen Astma-ja allergialiitto suosittelee sitä. Sen mineraalipigmenttituotteet ovat hyvin siedettyjä, ja myös helposti herkistyvät ihmiset pystyvät yleensä niitä käyttämään. 

Youngblood oli pitkään pelkkä meikkisarja, mutta parisen vuotta sitten he laajenivat myös hoitotuotteisiin. Kovin montaa hoitotuotetta sarjassa ei ole, mutta juuri tarpeellinen määrä. Erityisen suosittu on YB:n öljymäinen puhdistustuote Nourhising Cleansing Oil (59€) joka on täysin vesiliukoinen ja sopii myös kaksoispuhdistukseen alkupuhdistusaineeksi. Myös Micellar Water with Colloidal Silver (42€) misellivesi on suosittu puhdistusaine ja varsinkin kesällä, kun ihmiset lomailevat mökeillä ja muissa paikoissa missä vettä ei ehkä ole saatavilla. 
Itse olen aivan ihastunut Renewal Radiance Treatment Glow Serumiin (99€) öljyseerumi, joka on aivan ihastuttava tuote. Taas kun talvi on tulossa, tämä hoitoöljy on erinomainen ihoa hehkeyttävä ja vahvistava tuote, joka on ikääntyneen ihon tehoöljy. Tässä hoitoöljyssä on pieni määrä helmiäisjauhetta, joka saa ihon näyttämään hehkeältä ja nuorekkaalta. 
Seerumin öljymäisyys on erittäin tarpeellista hyvin kuiville, iäkkäille ihoille, mutta myös nuoremmille atoopikoille. Renewal Radiance Treatment Glow Serum sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka parantavat ihon vastustuskykyä ja poistavat tulehdusta.

Hydra Luxe Water Cream kosteusvoide
                                        

Suosikkituote on Hydra Luxe Water Cream Nyt 71€ (91€)

Kaikista suosituin Youngbloodin hoitotuotteista on nyt Tähtitarjouksena oleva Hydra Luxe Water Cream kosteusvoide. Tämä voide on koostumukseltaan hyvin kevyt ja imeytyy hujauksessa. Hydra Luxe Water Creme käy sekä yö-, että päivävoiteeksi, ja se sopii hyvin myös meikin alle.
Tätä kosteusvoidetta voi käyttää kaiken ikäiset ja hyvin suositeltavaa se on pintakuivalle rasvoittuvalle iholle. Hydra Luxe Water Cream kosteuttaa runsaasti, mutta ei lisää talineritystä tai ihon rasvoittumista.

Natural Mineral Foundation 
                                                 

Meikeistä ehdottomasti suosituin tuote YB:llä on Natural Mineral Foundation (66€) jauhemeikki, jota kerran käytettyään ei enää halua vaihtaa. Olen itse käyttänyt tätä jauhemaista meikkiä jo reippaasti yli kaksikymmentä vuotta. 
Uutuutena YB:hen on tulossa voidemainen poskipunapuikko ja siinä on kuusi eri värisävyä. Nämä poskipunat saan itselleni kokeiluun ensi viikolla, ja sitten osaan kertoa niistä enemmän. Youngbloodilla oli muutama vuosi sitten kahden luomivärin paletteja neljässä eri versiossa ja ne ovat myös palaamassa myyntiin. 
Selvästi Youngbloodilla on menossa uudistusvaihe ja odotankin mielenkiinnolla, mitä sieltä on tulossa. Kerron heti, kun saan uutta tietoa ja näen konkreettisesti nuo poskipunapuikot.


Hyvää lauantaita :)


⭐️ Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 3.9.–9.9.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä




1 kommentti:

  1. Anonyymi09:30

    Youngblood on hyvä sarja.

    Ja kiva, että uudistuu. Itse olen jäänyt kaipaamaan sitä pikkuruiseen purkkiin pakattua jauhemaista Crushed Mineral Eyeshadow (muistakseni tämä oli nimi) -luomiväriä, jossa oli monia hienoja sävyjä. Se pinkkikin oli aavistuksenomainen mutta kuitenkin näkyvä pinkki, joka toimi hyvin.Tämän tuotteen katoamisesta taitaa olla lähemmäs kymmenen vuotta,

    Leena

    VastaaPoista