tiistai 24. syyskuuta 2024

Pimeää kauppaa odotellessa

 Tämän viikon perjantaina 27.9 on Hämeenlinnassa perinteinen Pimeän kaupan tapahtuma. Minun hoitolassani se toimii entiseen tapaan, eli hyvät alennukset ovat verkkokaupassa koko viikonlopun sunnuntai-iltaan klo 24.00 asti.


Muista hyödyntää hyvät tarjoukseni, sekä hoitolassa, että verkkokaupassa!



Ostosaikaa on perjantaina klo 10.00-12.00

Ensi viikonloppuna on Verkatehtaalla Suomen Yrittäjänaisten seminaari ja liittokokous ja tämän tapahtuman takia pidän hoitolaa auki perjantaina vain aamupäivän. Ellette ehdi silloin ostoksille, annan alennukset jo tällä viikolla ja myös ensi viikolla hoitolassa poikkeajille. Verkkokaupassa tarjoukset ovat voimassa pe-su 27.-29.9. 


Ensi viikonloppuna on Verkatehtaalla Suomen Yrittäjänaisten seminaari ja liittokokous




Päädyin tähän ratkaisuun sen takia, ettei kukaan asiakas jäisi paitsi tarjousostoksia siksi, että minä pystyn olemaan työssä vain osan perjantaista. Toivotaan, että kaikki sujuu hyvin ja asiakkaat ymmärtävät ratkaisuni.

Nämä Yrittäjänaispäivät ovat olleet minulle  joka vuotinen syksyn huipentuma jo 80-luvulta lähtien. Viime vuosina en ole enää lähtenyt kaukaisempiin tapahtumiin, mutta yhdistyksemme alkuvuosina olin aina mukana. Kuuluin myös valtakunnalliseen yrittäjänaisten hallitukseen 14-vuotta, joten niinä vuosina oli velvollisuuteni olla paikalla. 

Harmillista, että nämä kaksi minulle tärkeää tapahtumaa meni näin päällekkäin, mutta aikataulutukselle ei voi mitään. Tietysti hoitolani kaupankäynti menee edelle muusta, ja tämä Pimeän kaupan tapahtuma on yritykselleni todella tärkeä. 
Mitään vastaavaa tarjoustapahtumaa ei tule ennen ensi kevään Pimeän kaupan tapahtumaa, joten kannattaa ostaa varastoon talven tuotteet. Autan ja neuvon mielelläni mitä olisi järkevä ostaa.


Näitä tuotteita kannattaa ostaa

Nyt kannattaa hankkia kaikki perustuotteet mitä talvella tarvitsee ja huomioida hyvät suojaavat tuotteet.  

Dermalogican Stabilizing Repair Cream (74€)



Dermalogican Stabilizing Repair Cream
(74€) on aivan erinomainen hoitovoide yöksi ja päiväksi, koska se on täyteläisin Dermalogican voide. Couperosaiholle ja helposti punoittavalle iholle se on hyvä suojaava hoitovoide. 



IS Clinicalin Sheald Recovery Balm (96€)

IS Clinicalin Sheald Recovery Balm
(96€) on toinen suositeltava talviajan voide ja se on myös elvyttävä ja ihon vanhenemista hidastava. Kolmas täyteläinen hoitovoide on Dermalogican Super Rich Repair (50 ml 100€ ja 100 ml 151€) joka on niin sanottu ”ryppyvoide” eli hyvin kiinteyttävä ja elvyttävä. Suosittelisin, että kaikilla olisi joku näistä kolmesta tuotteesta käytössä viimeistään marras-joulukuussa. 

Dermalogican Super Rich Repair (50 ml 100€ ja 100 ml 151€)



Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque (68€) naamio on myös tärkeä ihoa vahvistava ja korjaava hoitotuote, jonka voi jättää yöksi vaikuttamaan. Erityisesti saunan jälkeen se imeytyy hyvin ja vähentää saunomisen kuivattavaa vaikutusta.

Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque (68€)



Pintakuivalle, mutta helposti rasvoittuvalle iholle ihanteellinen tehokosteuttaja on iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masque (115€) joka on raikkaan viilentävä geeli. Tämä hyytelömäinen naamio sopii hyvin myös rutikuivalle atooppiselle iholle, mutta se toimii myös finneistä kärsivälle iholle.

iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masque (115€)



Silmänympäryksiin kannattaa satsata erityisesti, koska kurjin tilanne on jos silmäluomet menevät rikki liiallisesta kuivuudesta. Näen tätä joka talvi asiakkaillani ja se on ikävä tilanne ja ihon tervehtyminen vie pitkään. 
Dermalogican Stress Positive Eye Lift (74€) on hyvä hoitonaamio rutikuivalle, kutisevalle ja hilseilevälle iholle. 

Dermalogican Stress Positive Eye Lift (74€) 



Kaikista täyteläisin myymäni silmänympärysvoide on Dermalogican uutuus Phyto Nature Lifting Eye Cream (135€) johon olen itse ihan hurmaantunut. Se silottaa hyvin superkuivien silmäluomieni laskoksia.

Dermalogican uutuus Phyto Nature Lifting Eye Cream (135€)




Ehdottomasti kiinteyttävin ja tehokkain ryppyvoide silmänympärille on iS Clinicalin Youth Eye Complex (138€) joka on ollut jo useamman vuoden hoitolani myydyin silmänympärysvoide.

iS Clinicalin Youth Eye Complex (138€)



Pimeän kaupan tarjousterveisin,


Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 24.9.–30.9.-24.


Viime viikon arvonnan voitti        , joka kommentoi   puolella. Onnittelut     !


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti