tiistai 17. syyskuuta 2024

Tähtitarjoukset 30.9 asti

 Tähtitarjouksena on Dermalogican BioLumin-C Serum 30 ml Nyt 79€ (100€) ja 59 ml Nyt 125€ (150€) c-vitamiini seerumi ja Youngbloodin Natural Mineral Foundation Nyt 49€ (66€) jauhemainen mineraalimeikki. Tarjoukset ovat taas voimassa pari viikkoa eli 30.9 asti.

C-vitamiini korjaa uv-säteilyn aiheuttamaa vanhenemista

Nyt on käsillä viimeiset hetket korjata tämän kesän auringon aiheuttamia soluvaurioita ihossa. Ihotautilääkärien mukaan c-vitamiini korjaa soluvaurioita vielä noin kolme kuukautta vaurioitumisen jälkeen. Jos on saanut aurinkoa esimerkiksi kesäkuussa, niin vielä syyskuun aikana voi oikealla ihon hoidolla korjata tilannetta.

Dermalogican BioLumin-C Serum 30 ml 
Nyt 79€ (100€) ja 59 ml Nyt 125€ (150€)



Siksi suosittelen näin syksyllä jokaiselle yhden pullon tätä BioLumin-C Serumia käytettäväksi vähintään aamuisin, mutta vielä parempi on käyttää aamulla ja illalla, ellei illaksi ole jotain muuta seerumia. C-vitamiini vaikuttaa monella tavalla ihon toimintoihin, joten se on hyödyllinen vaikutusaine kaikille ihotyypeille.
C-vitamiini korjaa kollageenisynteesiä mitä uv-säteily on vaurioittanut, samalla se kosteuttaa ja estää ihon oman kosteuden haihtumista. C-vitamiini myös kirkastaa ihon väriä, ja tästä hyötyvät ne asiakkaat, joiden ihon väri on epätasainen kesän jäljiltä. 
Kerron vielä, että tämä uv-säteilyn aiheuttama soluvaurio ei tarkoita pelkästään ihon palamista, vaan ylipäätään kaikki auringon valo, mikä ihoon kohdistuu vaurioittaa ihosolukkoa. Aurinkosuojavoide estää nämä soluvauriot, mutta ellei suojavoiteen teho ole riittävä, näitä säteilyvaurioita syntyy joka päivä.
Olin elokuussa kuuntelemassa ihotautilääkäri Ville Kiiskin esitelmää ja hän kertoi käyttävänsä itse c-vitamiiniseerumia. Samoin minä käytän tätä c-vitamiinia monessa eri muodossa käyttämissäni ihonhoitotuotteissa. 
Muistutan vielä siitäkin, ettei suun kautta otetuissa c-vitamiinipillereissä ole tätä ihoa korjaavaa vaikutusta, vaan c-vitamiini pitää laittaa iholle ja sellaisessa muodossa, että ihosolukko pystyy sen hyödyntämään. 


Mineraalimeikit näyttävät luonnollisilta

Youngbloodin Natural Mineral Foundation jauhemainen meikkivoide on paras meikkivoide, mitä ikinä olen käyttänyt. Tämän kesän aikana se on lisännyt suosiotaan moninkertaisesti, koska useat bloggarit vannovat sen nimeen. 

Youngbloodin Natural Mineral Foundation Nyt 49€ (66€)



Olen itse käyttänyt tätä jauhemeikkiä noin parikymmentävuotta, enkä ole mitään vastaavaa löytänyt. Se on helppo ja nopea levittää tuuhealla siveltimellä. Levityksen jälkeen sitä voi tasoitella sormin, koska se käyttäytyy kuin voide, vaikka onkin jauhemainen. 

Natural Mineral Foundation ei jätä rajoja ja se näyttää hyvin luonnolliselta. Se ei myöskään jää juonteisiin eikä korosta meidän ikänaistenkaan sieviä ryppyjä. Sanon nyt ryppyjä sieviksi, kun luin Iltalehdestä Anu Sagimista, joka kertoi rakastavansa sieviä ryppyjään. En minä nyt sanoisi niitä rakastavani, mutta niiden kanssa on elettävä. Eli tämä jauhemainen meikki ei korosta ryppyjä, eikä jätä epätasaista ihon pintaa. Iho pysyy myös täysin mattapintaisena koko päivän. 

Sävyt Honey ja Neutral ovat kaikista suosituimmat, ja sopivat lähes kaikille. Cool Beige neutralisoi ihon punoitusta ja sopii couperosa-iholle ja akne rosacceaan. Näin kesän jälkeen päivetystä korostaa hyvin sävy Warm Beige. Käytän itse tätä Warm Beigeä, vaikka olen todella valkoinen iholtani. Se ei näytä liian tummalta vaan antaa juuri sopivasti väriä, kalpeuteni poistaen. 


Mukavaa päivää juuri sinulle!

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 17.9.–23.9.-24.

Viime viikon arvonnan voitti Marjaana K, joka kommentoi Facebookissa. Onnea Marjaana!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti