tiistai 3. syyskuuta 2024

Tähtitarjoukset 16.9. asti

Tähtitarjouksena on Youngbloodin Hydra Luxe Water Cream Nyt 71€ (91€) kosteusvoide kaikille ihotyypeille ja Dermalogican Porescreen sk 40 Nyt 49€ (63€) värillinen päivävoide aurinkosuojalla. Tarjoukset ovat voimassa 16.9 asti.

Porescreen on väri, suoja ja kosteus yhdessä tuubissa

Noin vuosi sitten Dermalogicalle tuli myyntiin Porescreen sk 40 päivävoide, jossa on häivähdys väriä sekä suojakerroin 40. 

Dermalogica Porescreen sk 40
                                           



Tämä voide on erinomainen sekaihoille ja helposti rasvoittuville ihotyypeille, koska se rauhoittaa talineritystä ja supistaa huokosia.
Porescreen sk 40 on kiva kevyesti värillinen tuote näin kesän jälkeen, ellei vielä halua siirtyä meikkivoiteen käyttöön. Tosin meikkivoiteen voi levittää Proscreen päälle, koska se toimii myös primerin tavoin. Kesän hikoilun ja auringon jäljiltä iho saattaa tuottaa näppylöitä tavallista enemmän, ja ellei ehdi tasapainottavaan kasvohoitoon, tämä Porescreen myös rauhoittaa tilannetta. Sen kevyt väri myös tasoittaa ihon väriä ja peittää näppyjä sekä muita ihon virheitä.
Tuo Porescreen:n väri on todella ihan häivähdys vain, mikä tulee esiin vasta voidetta levitettäessä. Voide näyttää tuubista otettaessa ihan normaalilta valkoiselta voiteelta, mutta kun sitä alkaa levittämään, värikapselit rikkoutuvat ja esiin tulee häivähdys väriä.
Porescreen sk 40 on siksikin erinomainen päivävoide, koska se supistaa huokosia ja siistii rasvoittuvan ihon pinnan sileäksi ja tasaiseksi.

Auringon jälkeen tarvitaan kosteutta

Youngbloodin Hydra Luxe Water Créme on nimenomaan ohut ja hyvin imeytyvä kosteusvoide, joka sopii yöksi ja päiväksi. 

Youngblood Hydra Luxe Water Créme
                                      



Se on erinomainen pari tuolle Dermalogican Porescreen sk 40 päivävoiteelle, eli Porescreen sk 40 päiväksi ja Hydra Luxe Water Créme yöksi.

Päiväkäytössä Hydra Luxe Water Créme on oikein hyvä meikinalusvoide. Se jättää sileän pinnan, mihin meikkivoide levittyy tasaisesti. Ja mikä parasta, siinä ei juurikaan ole rasva-aineita, joten meikki pysyy mattapintaisena koko päivän.

Kaikki ihotyypit tarvitsevat kosteutta, koska aurinko ja muut ulkoiset rasitukset haihduttavat ihon omaa kosteutta, ja iho alkaa rypistyä ja kiristyä. On hyvin epämiellyttävä tunne, kun iho kiristelee kuivuuttaan, ja se muuttuu helposti kirveleväksi kutinaksi.  Aurinko ja hikoilu ahavoittaa ihoa ja lisää kosteuden tarvetta, ja silloin hyvä apu löytyy Hydra Luxe Water Créme:sta. Tämä voide sopii kaikenikäisille kosteusköyhille ihoille, sekä yöksi että päiväksi. Myös rasvainen iho voi olla pinnaltaan kuiva, ja sellaisellekin ihotyypille Hydra Luxe Water Créme on erittäin hyvä tuote. 


⭐️ Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 3.9.–9.9.-24.

Tänään arvonnan voitti ”senniinas”, joka oli kommentoinut Instagramissa. Paljon onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti