lauantai 14. syyskuuta 2024

Dermalogican silmänympärystuotteet

 Silmänympärysvoiteet ovat hyvin tärkeä osa tehokasta ihon kotihoitoa. Olen jo kolmekymppisenä ollut sitä mieltä, että jos autiolle saarelle saisi ottaa mukaan vain yhden hoitotuotteen, valitsisin silmänympärysvoiteen. 


Silmänympärykset kuivuvat ensimmäisinä

Silmänympärysvoiteen käyttöön on olemassa ihan selkeä syy ihon anatomiassa. Iho koostuu 4-5 ihosolukerroksesta ihotyypistä riippuen. Kuivalla iholla on neljä ihosolukerrosta ja rasvoittuvalla iholla viisi. Silmänympärysiho on aina yhden solukerroksen ohuempi, kuin muu kasvojen iho. Silmäluomilla ei myöskään ole hiki-ja talirauhasia ja siihen alueeseenhan ei tule finnejä tai mustapäitä. 
Tämän ohuuden ja talirauhasten puutteen takia silmänympärysiho on altis kuivumiselle ja rypistymiselle. Ensimmäiset rypyt ilmestyvät yleensä silmänurkkiin, niin sanottuina harakan varpaina. 

Itse koin kolmekympin jälkeen hyvin selvästi, että iän mukanaan tuoma kuivuminen alkoi juuri silmänympäriltä. Olen aina käyttänyt huolellisesti silmänympärysvoiteita, ja olen vielä nykyäänkin ihan tyytyväinen silmänympäryksiini, jotka eivät ole kovin rypistyneet. 

Silmänympärysvoiteen käytöllä on oleellinen merkitys ihon vanhenemisessa. Monet ihosairaudet iskevät pahiten ohueen silmänympärykseen. Esimerkiksi atooppinen ihottuma on aina pahempana silmäluomilla ja samoin ruusufinni voi alkaa silmänympäriltä. 

Nyt onkin tärkein hetki panostaa tehokkaaseen silmänympärysvoiteeseen, joka ennalta ehkäisee ihon kuivumisen. Varmaan muutaman viikon päästä alkaa sisälämmitykset ja silloin ihon kosteus romahtaa. Jos silmänympärysalue on jo valmiiksi kuiva, niin se tietää ongelmia talven mittaan.


Dermalogicalla on kuusi silmänympärystuotetta

Dermalogican uusin silmänympärysvoide on Phyto Nature Eye Cream (135€) joka on selvästi täyteläisin näistä tuotteista. Se on tehokkaasti kosteuttava ja vahvistava silmänympärysvoide, joka silottaa juonteita ja ryppyjä. Atooppiselle iholle tämä Phyto Nature Eye Cream on paras valinta, ja sitä kannattaa alkaa käyttämään nyt heti ennalta ehkäisemään talven kuivattavaa vaikutusta.


Olen itse tosi tykästynyt tähän voiteeseen, koska se selvästi vahvistaa superkuivia luomiani ja sen levittämisen jälkeen tulee heti tunne, että silmänympärysiho on kosteutettu ja hoidettu. Uskon, että tämä Phyto Nature Eye Cream nousee Dermalogican suosituimmaksi silmänympärysvoiteeksi Suomessa.
 
Viime vuosien suosituin Dermalogican silmänympärysvoide on Multivitamin Power Firm (15 ml 74€ ja 30 ml 115€) joka on rakenteeltaan poikkeuksellinen voide, koska se sulaa ihon pintakerroksiin. Multivitamin Power Firm on hyvin suojaava voide, ja varsinkin niille joiden silmät vuotaa helposti tämä on paras vaihtoehto. Multivitamin Power Firm sulaa ja imeytyy ihon rakenteeseen niin ettei se lähde valumaan pois kyynelnesteen tai sateen mukana. 

Multivitamin Power Firm 



Age Reversal Eye Complex (79€) on retinolia sisältävä tehokkaasti ryppyjä poistava silmänympärysvoide yökäyttöön. Retinoli uudistaa hellävaraisesti herkkää silmänympärysihoa ja kiinteyttää ja silottaa juonteita ja ryppyjä. Age Reversal Eye Complexia kannattaa aluksi käyttää joka toinen ilta, että iho tottuu retinolin tehokkaaseen vaikutukseen. 

Age Reversal Eye Complex



A Wake Peptide Gel (74€) tuli myyntiin pari vuotta sitten ja sille on muodostunut vankka käyttäjäkunta, joka on superihastunut sen turvotusta poistavaan vaikutukseen. A Wake Peptide Gel on myös kosteuttava ja ennaltaehkäisee rypistymistä, mutta se on paras tuote poistamaan silmäpusseja.

A Wake Peptide Gel



BioLumin-C Eye Serum (74€) on ohut geelimäinen silmänympärysvoide, joka on hyvin kosteuttava ja tummuutta poistava. C-vitamiini korjaa uv-säteilyn ihoa rasittavaa vaikutusta, joten se on tärkein käyttää juuri näin kesän jälkeen. BioLumin-C Eye Serum on näistä tuotteista tehokkain poistamaan turvotusta.

BioLumin-C Eye Serum



Stress Positive Eye Lift (74€) on silmänympärysnaamio, jota voi käyttää 3-4 kertaa viikossa, mutta tiedän monen atoopikon käyttävän sitä ihan silmänympärysvoiteen tavoin, ja niinkin sitä voi hyvin käyttää. Tämä naamio on tehokkaasti silmäpusseja ja turvotusta poistava ja sen vaikutusaika on vain viisi minuuttia. Aamuisin se on hyvä herätys, kun viiden minuutin jälkeen silmänympärysiho on sileä ja tummuus ja turvotus on poissa.

Stress Positive Eye Lift



Tästä tuotevalikoimasta löytyy takuulla jokaiselle hyvä silmänympärystuote, joka pitää harakan varpaat ja turvotukset kurissa. Jos et tiedä, mikä näistä voisi sopia sinulle, niin laitathan minulle viestiä tai soita, niin voidaan yhdessä miettiä sinulle hyvää tuotetta.


Mukavaa lauantaita,

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 10.9.–16.9.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä


3 kommenttia:

  1. Anonyymi13:29

    Kiitos taas infopläjäyksestä! Nyt vaan valinnan vaikeus…

    VastaaPoista
  2. Anonyymi16:27

    Oliko sinulla tarjolla silmänympärysseerumeja, jos vaikka talvella haluaisi lisätehoja voiteen kaveriksi?

    VastaaPoista
  3. Anonyymi18:50

    Nuo ovat kaikki niin hyviä omalla tavallaan.
    Kaksi suosikkiani:
    Tuo uutuus Phyto Nature Eye Crean on aivan älyttömän hyvä, ja voin vain kuvitella, miten kuivunut ja mahdollisesyi atooppinen iho siitä nauttisi.

    Age Reversal Eye Complexista olen aina tykännyt kovasti. Itse olen voinut käyttää sitä suoraan joka ilta.

    Olen muuten nyt nähnyt iäkkään ihmisen äkisti räjähtäneen atooppisen ihottuman. Se ei ole kiva näky, ja mikä ikävintä, sellainen ihon ärtynyt rutikuivuus tuntuu taatusti tuskaiselta. Näky vakuutti minut ihon hoitamisen tärkeydestä, jos nyt olen mitään vakuuttelua sen suhteen tarvinnut.

    Leena
    .

    VastaaPoista