torstai 26. syyskuuta 2024

Pimeän kaupan tapahtuma alkaa perjantaina

 Syksyn tärkein tapahtuma Hämeenlinnassa on Pimeän kaupan ilta, joka on perinteisesti syyskuun viimeinen perjantai. Hoitolassani kaikki hoitotuotteet ovat -20% koko viikonlopun ylitse sunnuntai-iltaan klo 24.00 asti.


Nyt kannattaa hankkia tarjoustuotteita perjantaista sunnuntaihin!



Nyt kannattaa hamstrata

Tuon -20% alennuksen lisäksi yli 100€ ostoksesta saa kaupan päälle näytepakkauksen, jonka arvo on 37€. Tätä kirjoittaessa ei vielä ole täysin selvää, mitä tuo pakkaus sisältää, mutta pyrin saamaan siihen tuotteet, jotka sopivat ajankohtaan.

Nyt kannattaa hankkia kotihoitotuotteet koko talveksi, koska seuraavasta tarjoustapahtumasta ei ole muuta tietoa, kuin keväinen Pimeän kaupan tapahtuma tai vastaava on helmi-maaliskuussa. Kaikista taloudellisin ja järkevin vaihtoehto on hankkia suunnitelmalliset kotihoitotuotteet tarjoushintaan koko talveksi, ja välttää kaikki heräteostokset kemppariosastoilla tai taxfreessä. 

Kallein vaihtoehto on ostella vähän sitä sun tätä fiiliksen mukaan, ja mikään ei oikein sovellu oman ihon tilanteeseen. Eniten rahaa kuluu heräteostoksiin, jotka jää käyttämättä, ja menevät lopulta roskikseen. 

Hyvään ihonhoitoon tarvitaan puhdistustuotteet, seerumi, silmänympärysvoide, hoitovoide, kuorinta ja naamio.  Hoitolani suosituin puhdistustuote on iS Clinicalin Cleansing Complex (59€-20%) joka sopii kaikille ihotyypeille. Jos haluaa vaihtelua puhdistukseen ja tykkää kokeilla uutuuksia suosittelen kokeilemaan Dermalogican Oil to Foam Total Cleanser (64€-20%) puhdistusgeeliä, joka liuottaa meikin, auringosuojat ja hien tehokkaasti ilman kaksoispuhdistusta, eli tämä yksi tuote riittää. Oil to Foam Total Cleanser tuntuu levitettäessä ohuelta öljyltä, mutta kostein sormin vaahdottaessa se muuttuu vaahtogeeliksi, joka huuhtoutuu lämpimällä vedellä hyvin pois. 

Puhdistusta täydentämään kannattaa käyttää hoitosuihketta, ja varsinkin talvella se on tärkeä tuote kosteuttamaan. iS Clinicalin Copper Firming Mist (48€-20%) on on tehokas kiinteyttäjä ja kosteuttaja. Punoittavalle ja helposti ärsyyntyvälle iholle suosittelen Dermalogican Ultra Calming Mist (48€-20%), joka tasapainottaa herkistynyttä ihoa, ja se sopii rauhoittamaan myös ruusufinnin punoitusta. 
Suosituin hoitosuihke on Dermalogican Hyaluronic Ceramide Mist (48€-20%) joka sisältää keramideja, jotka täyttävät kuivuudesta johtuvia juonteita, eli sen silottava vaikutus on näkyvä. 


Sileät silmänympärykset

Silmänympärysiho on ohuin kohta ihossa, joka rypistyy ensimmäisenä ja vaatii siksi erityistä hoitoa. Dermalogican uutuus Phyto Nature Lifting Eye Cream (135€-20%) on tällä hetkellä oma suosikkini. Se tuli myyntiin vasta kesällä ja sen koostumus sopii erinomaisesti Suomen talveen. 
Phyto Nature Lifting Eye Cream on täyteläisin silmänympärysvoide ja rutikuivalle vanhenevalle iholle se on erinomainen silottaja. Atoopikoille se on paras valinta, koska se vähentää kutinaa ja hilseilyä ja ennen kaikkea ennalta ehkäisee atooppisen ihottuman syntyä. 

Suosituin silmänympärysvoide hoitolassani on iS Clinicalin Youth Eye Complex (138€-20%), joka on superryppyvoide silottamaan silmäkulmien harakanvarpaita. Tämä Youth Eye Complex vähentää oleellisesti vanhenemisen merkkejä silmänympärysalueella. 

Turvotus silmien ympärillä on tuttu vaiva viimeistään vaihdevuosi-iässä, kun aineenvaihdunta hidastuu ja siihen tehokkain apukonsti on Dermalogican BioLumin -C Eye Serum (74€-20%). Tämä silmänympärysgeeli on ohut tuote, mutta erinomainen kosteuttaja ja se poistaa turvotusta ja tummuutta silmänympärysalueelta. 

Atooppisen kuivalle silmänympärykselle tehokkain hoito on Dermalogican Stress Positive Eye Lift (74€-20%) silmänympärysnaamio, joka saa vaikuttaa yön ylitse. Näen talven aikana ihan liian usein, kuinka ohut silmänympärysiho reagoi kosteuden puutteeseen ja tuloksena on hilseilevä ihottuma. Se on todella ikävä tilanne, ja vaikea hoitaa kuntoon talven aikana. Usein lopullinen parantuminen tapahtuu vasta kevään koittaessa, ja on tosi kurjaa kärsiä koko talven kutisevan kirvelevistä silmäluomista. 
Paras ennalta ehkäisevä apu on tämä Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamio, jota kannattaa käyttää 2-3 kertaa viikossa.


Tarjousterveisin, 

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 24.9.–30.9.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti