lauantai 28. syyskuuta 2024

Kirkasta iho kesän jäljiltä

 Eilinen Pimeän kaupan aamupäivä hoitolassa meni oikein hyvin ja hämmästyttävän paljon asiakkaat ehtivät poiketa ostoksille. Olin vähän harmissani, kun en pystynyt pitämään hoitolaa auki kuin pari tuntia, ja jouduin kiirehtimään Verkatehtaalle.


Pigmenttiläiskille kyytiä

Tämä -20% tarjoustapahtuma jatkuu vielä verkkokaupassa sunnuntaihin klo 24.00 asti. 

Yli 100€ ostoksesta saa lahjaksi Dermalogican matkapakkauksen missä on pikkukoot PowerBright Dark Spot Serum, PowerBright Overnight Cream ja Special Cleansing Gel. Pakkauksen arvo on 37€. 
Paketissa on siis pigmenttiläiskiä hajottava ja ihoa kirkastava seerumi ja hoitovoide sekä puhdistusgeeli. Halusin antaa asiakkaille juuri nämä tuotteet, koska ne ovat niin ajankohtaiset. Näin syksyllä lähes jokaisen iholla on jotain uv-säteilyn aiheuttamaa kirjavuutta, ja jo nuo muutaman päivän riittävät pigmenttiä hajottavat tuotteet tasoittaa ihon värin. 

PowerBright Dark Spot Peel



Tähän Dermalogican PowerBright hoitolinjaan tuli alkukesästä uutuutena PowerBright Dark Spot Peel (93€-20%) kuorintavoide. Tämä Dark Spot Peel on erinomainen tehokuuri auringon aiheuttamaan kirjavuuteen ja samalla se silottaa kuivuudesta johtuvia juonteita ja ryppyjä. 
Tätä kuorintavoidetta käytetään ensin 5-7 päivän hoitokuurina joka päivä. Kuorintavoide levitetään puhdistetulle iholle ja annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia ja huuhdellaan pois. Tämä toistetaan noin viikon verran joka päivä ja sen jälkeen kuorintaa jatketaan ylläpitohoitona 2-3 kertaa viikossa.
Tämä kuorintakuuri myös silottaa auringon aiheuttamaa rypistymistä, puhdistaa huokosia ja tasapainottaa ihon toimintoja. 


Sileä ja kuulas iho retinolilla

Retinoli on vaikutusaine, joka hoitaa ja tasapainottaa ihoa monella tapaa. Kummallakin hoitolani sarjalla Dermalogicalla ja iS Clinicalilla on oma retinoliin perustuva hoitotuote.
Dermalogican Dynamic Skin Retinol Serum (100€-20%) on miedompi ja hellävaraisempi seerumi kuin iS Clinicalin Retinol+Emulsion 0,3 (127€-20%). 

Dermalogican Dynamic Skin Retinol Serum



Retinoli on erittäin tehokas vaikutusaine joka on viime vuosina mullistanut käsitykset kosmetiikan vaikuttavuudesta. Retinoli on ensisijaisesti rypistymistä vähentävä vaikutusaine, mutta se toimii myös rasvaisella iholla huokosia puhdistavasti ja ihoa kirkastavasti. 

Aluksi ihoa totutetaan retinoliin ja seerumia käytetään 2-3 päivän välein. Seerumia levitettäessä iho saattaa kihelmöidä ja nipistellä, mutta se menee ohitse noin puolen tunnin kuluessa. Useamman käyttökerran jälkeen nämä tuntemukset laantuvat. 

Muutaman päivän kuluttua iho alkaa hilseilemään mikä tarkoittaa ihon uudistumista. Hilseilyvaihekin rauhoittuu parin viikon käytön jälkeen. Noin 2-3 viikon jälkeen, kun retinolia on käyttänyt harvakseltaan voi siirtyä käyttämään sitä päivittäin. 

Hyvin herkälle ja couperosa-iholle en suosittele retinolituotteita, mutta kaikki muut ihotyypit hyötyvät retinolista näkyvästi. Jopa vanhat aknearvet saattavat pehmetä ja silottua. 
Aina, kun retinolituotteita käytetään pitää päivällä käyttää päivävoidetta, jossa on viidenkympin aurinkosuoja. Mitään muita kuorinta-aineita ei käytetä, kun käytössä on retinolipitoinen tuote.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan miten tehokkaasti retinoli silottaa ihoa, tasoittaa ihon väriä ja supistaa huokosia. Herkkäihoisen kannattaa aloittaa Dermalogican Dynamic Retinol Serumilla


Muistathan käydä verkkokaupassa "hypistelemässä" -20% hoitotuotteita.
käytä ostaessasi koodia PK24.


Pimeän kaupan viikonloppu terveisin,

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 24.9.–30.9.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti