tiistai 10. syyskuuta 2024

Pimeän kaupan tapahtuma 27.9

 Kerron jo hyvissä ajoin, että tuo Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta ry:n järjestämä perinteinen Pimeän kaupan tapahtuma on syyskuun viimeisenä perjantaina 27.9. Silloin hoitolassani on hyviä tarjouksia koko viikonlopun ylitse.


Pimeän kaupan tapahtuma on 27.9 perjantaina
                              


Päällekkäisiä tapahtumia

Tuo Pimeän kaupan tapahtuma on tänä vuonna hiukan haasteellinen, koska samana viikonloppuna Hämeenlinnassa on Suomen Yrittäjänaiset ry:n liittokokous ja yrittäjäseminaari. Tämä tapahtuma on Verkatehtaalla ja siihen odotetaan noin 200-300 vierasta ympäri Suomea. 

Olen itse ollut mukana näissä liittokokousvalmisteluissa ja samoin myös Miia, (Sisältöstudio Miia Salminen Oy yrityksestä) joka nyt hoitaa somemarkkinointiani. Tilaisuus alkaa perjantaina klo 12.00 ja jatkuu lauantai-illan iltagaalaan asti. Nämä yrittäjänaispäivät ovat hyvin motivoivia ja energisoivia tapahtumia, joten en halua olla sieltä poissa.

Olen tehnyt sen päätöksen, että pidän hoitolassa 27.9 perjantai aamupäivän kello 10.00-12.00 tuon Pimeän kaupan tapahtuman ja lähden sitten tuonne Verkatehtaalle. Nykyisin suurin osa tekee ostoksensa verkkokaupasta, ja ne jotka haluavat tulla paikan päälle, voivat poiketa perjantain aamupäivästä tai sitten seuraavalla viikolla.

Toivottavasti tämä järjestely ei aiheuta ongelmia kenellekään, koska yritykselleni tämä Pimeän kaupan tapahtuma on supertärkeä. Siksi ilmoittelenkin tästä näin hyvissä ajoin, että kaikki pystyvät sen hyödyntämään. 


Taloudellisuutta kosmetiikkaostoksiin

Ajattelen aina asiakkaan puolesta, mikä olisi hänelle taloudellisen ja järkevin ratkaisu ihon kotihoitoon. Tekemällä suunnitelmalliset ostokset, säästää rahaa huomattavasti. Kaikista kallein ja tulokseton vaihtoehto on ostella sitä sun tätä jostain kosmetiikkaosaston mainoksen mukaan, ja käyttää tuotetta pari päivää ja heittää sen jälkeen roskiin. Tuote joka maksaa muutaman kympin tulee kalliiksi, ellei sitä voi käyttää. 

Myymissäni ammattikäyttöön tarkoitetuissa tuotteissa on vaikutusainepitoisuus moninkertainen verrattuna "kempparin" (kemikalio-osaston) tai apteekin tuotteisiin. 
Hoitotulokset ovat näkyviä ja tuntuvia, kun käytössä on tehokkaita tuotteita, jotka on suunniteltu tukemaan toinen toisensa vaikutuksia. Näitä tehokkaasti vaikuttavia tuotteita tarvitaan huomattavasti pienempi määrä yhteen käyttökertaan, kuin jotain halvempaa tuotetta, eli purkit ja tuubit riittävät paljon pidemmälle, kuin muut tuotteet.
Niillä myös saa nopeammin näkyviä tuloksia aikaan ja koska ne ovat miellyttäviä ja mieleisiä tulee joka pisara käytettyä.

Ajoittamalla kosmetiikkaostoksensa Pimeän kaupan tapahtumiin tai Tähtitarjouksiin tulee vielä parinkymmenenprosentin säästö. Tiedän, että monella menee kosmetiikkaostoksiin huomattavasti rahaa, kun tehdään ajattelemattomia heräteostoksia. Minua välillä tosissaan surettaa, kun asiakas kertoo ostaneessa halvalla jonkun purtilon, josta tiedän ettei siinä ole kuin vaseliinia ja väriaineita, eikä vaikutusaineita kuin nimeksi. 

Laita kalenteriin siis tuo Pimeän kaupan tapahtuma, syyskuun viimeisenä perjantaina 27.9. Kirjoittelen lähempänä tapahtumaa tulevia tarjouksia.

Oikein mukavaa tiistaita sinulle!

Kosmetologisi, Inkeri


Tänään arvonnassa voitti , Onnea!

Muista myös tämän hetkiset Tähtitarjoukset , ne ovat voimassa 16.9 asti!


⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 10.9.–16.9.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti