sunnuntai 1. syyskuuta 2024

Tähtitarjoukset loppuvat 2.9.

Muistutan, että tämän hetkiset Tähtitarjoukset ovat voimassa enää huomisen päivän eli maanantain 2.9. Kumpikin Tähtitarjous kannattaa hyödyntää, koska tuotteet ovat tarpeellisia kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille.


Dermalogica ja Youngblood -tarjoukset voimassa enää ma 2.9.-24 asti!


Kuori auringon ahavoittama ihokerros pois

Tähtitarjouksethan ovat Dermalogican Liquid Peelfoliant NYT 53€ (norm.68€) kuorinta-aine ja Youngbloodin Mineral Primer NYT 55€ (norm.73€) meikinpohjustusaine. 
Tämä Dermalogican Liquid Peelfoliant on tullut myyntiin noin vuosi sitten, joten se on aika uusi tuote. Nyt kesän aikana huomaan selvästi, että asiakkaat ovat sen löytäneet, koska sen myynti on lisääntynyt. Asiakkaat myös kertovat siitä hyvää palautetta ja niitä on aina kiva kuulla.
Myös itse pidän tästä tuotteesta erityisen paljon, koska se on niin helppo ja nopea. Puhtaalle iholle levitetään tämä nestemäinen geeli ja annetaan vaikuttaa 3 minuuttia ja pestään pois. Iho on ihanan raikas ja sileä tämän kuorinnan jälkeen ja meikkikin levittyy paremmin. 
Näen kasvohoitoja tehdessäni, että kuorinnan puute tekee ihosta hilseilevän harmaan ja iholla on kuollut kova kalvo, mikä varmasti jo tuntuukin kireältä. Suomalaiset ovat hyvin hitaasti ymmärtäneet kuorinnan merkityksen ja muualla maailmassa tämä Liquid Peelfoliant alkaa olla Top 10 listalla, eli kymmenen eniten myydyimmän tuotteen joukossa. 


Youngbloodin meikkien saatavuusongelmat ovat ohitse

Youngbloodin tuotteiden saatavuus on takkuillut jo muutaman vuoden, koska koko sarja myytiin ja uusi jakeluketju ei oikein toiminut. Nyt maahantuojalta kerrottiin, että saatavuus korjaantuu syksyn aikana, eikä minun tarvitse myydä ”ei oota”. 
Tähtitarjouksena oleva Mineral Primer on siis väritön meikinpohjustustuote, joka tekee ihosta sileän, supistaa huokosia ja parantaa meikin pysyvyyttä. Suosittelen tätä erityisesti yli viisikymppisille kuivaihoisille, koska tämä tuote suojaa ihoa. 
Nyt, kun taas alkaa syksyn sateet ja talven tuiskut, Mineral Primer on erinomainen suojaava tuote, joka vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä. Ohuella ja kuivalla iholla se selvästi tasoittaa pikkujuonteita ja ryppyjä. Nimenomaan juuri kuiva ja ohut iho tarvitsee myös tätä suojaavaa vaikutusta.
Youngbloodilta on tullut myös uutuustuotteena puikkomaiset poskipunat ja saan ne hoitolaan testattavaksi ensi viikolla ja teen sitten päätöksen, otanko ne myyntiin. Samoin Youngbloodille on tullut uudestaan myyntiin kahden luomivärin paletit ja niitäkin aion ottaa syksyksi myyntiin. Nyt on siis tulossa pitkästä aikaa piristystä myös meikkipuolelle.





⭐️ Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 20.8.–2.9.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi08:43

    Pakettini tuli perjantaina, ja heti illalla kokeilin tuota Liquid Peelfoliantia. Kyllä se on erittäin hyvä ja suositeltava jo ensimmäisen käyttökokemuksen perusteella. Tänä iltana sitten uudestaan.

    LIsäksi olen kokeillut näytteenä laittamaasi Dermagologican uutta silmänymärystuotetta Phyto nature lifting eye cream. Upea tuote. Itselläni ei ole erityisiä ongelmia silmänympäryksissä mutta sellaisille, joilla on esimerkiksi atopiataipumusta tai muuten rutikuivat silmänymrykset, tämä tuote on varmasti superpelastaja.

    Toki omakin ihoni on selvästi oikein nauttinut nämä yöt tuon voiteen ansiosta. Vaikka voide on täyteläinen, se ei ole turvottanut yhtään.

    Vahva suositus kummallekin tuotteelle.

    Leena

    VastaaPoista