lauantai 21. syyskuuta 2024

Supersuosittu jauhemeikki!

 Tämän kesän aikana on Youngbloodin Natural Mineral Foundation Nyt 49€ (66€) on noussut todella suureen suosioon ilman, että minä olisin sitä erityisesti markkinoinut. Tämä on hyvin harvinaista, että jonkun tuotteen suosio yllättää näin.


Natural Mineral Foundation jauhemainen meikkivoide on huippu suosittu hankinta verkkokaupastani



Natural Mineral Foundation on paras meikkivoide

Se ei ole mikään yllätys, että asiakkaat ovat niin tykästyneet ja innostuneet tähän mineraalipigmenttimeikkiin joka on jauhemainen. Minun mielestäni se on ihan huipputuote ja maailman paras meikkivoide. Hoitolani vakioasiakkaat ovat käyttäneet sitä vuosikausia, niin kuin itsekin teen. 

Se on yllätys, että verkkokaupan puolella Natural Mineral Foundation myynti on moninkertaistunut, vaikka minä en ole sitä erityisesti markkinoinut. Tämä on hyvin harvinainen ilmiö ja muistan yrittäjäuraltani vain yhden vastaavan tapauksen. 

Silloin kyse oli iS Clinicalin Youth Eye Complex (138€) silmänympärysvoide, joka oli muutama vuosi sitten bloggareiden ja muiden somevaikuttajien suursuosikki. Minulle oli aika hiljattain tullut tämä iS Clinical ja sitten yht´äkkiä tätä Youth Eye Complex silmänympärysvoidetta käytiin kysymässä yhtenään. Siinä kohtaa minulle konkreettisesti selvisi miten suuri merkitys näillä somejulkkiksilla on. Siitä lähtien tuo Youth Eye Complex on ollut hoitolani myydyin silmänympärysvoide ja se sai varsinaisen lentävän lähdön näiden somekehujen ansiosta. 

Ilmeisesti samoin on käynyt tämän Natural Mineral Foundation kohdalla, mutta nyt en vaan itse ole huomannut kuka bloggari tai muu vaikuttaja on sitä kehunut. Omiin silmiini ei myöskään ole käynyt mikään lehtijuttu Youngbloodista. Jos jossain huomaatte Youngblood mainittavan, niin vinkatkaa siitä minulle, koska olisi kiva tietää mitä tuotteesta kerrotaan.

Natural Mineral Foundation jättää luonnollisen pinnan iholle

Tämä jauhemeikki on erittäin helppo ja nopea käyttää ja iho ei näytä meikatulta. Meikki levitetään tuuhealla siveltimellä ja levityksen jälkeen sitä voi sormin tasoitella. Se siis käyttäytyy kuin meikkivoide levityksen jälkeen. 

Itse laitan sen alle kaksi meikinpohjustustuotetta eli ensin päivävoiteen päälle värittömän Youngbloodin Mineral Primerin (74€) ja sen päälle Dermalogican SkinPerfect Primer sk 30 (59€) ja vasta näiden päälle levitän tuuhealla Kabuki-siveltimellä tämän Natural Mineral Foundationin. Tämä on minun iholleni sopiva tapa käyttää meikkiä, mutta ei tuo jauhemeikki mitenkään vaadi meikinpohjustustuotetta. Yhtä hyvin sen voi levittää suoraan kosteusvoiteen päälle. 

Koska kaikki Youngbloodin meikit sisältävät vain mineraalipigmenttiä tämä meikkijauhekin on hyvin ohutta ja läpikuultavaa. Siksi se levittyy niin kauniisti jättämättä mitään pakkelikerrosta, vaan iho näyttää luonnollisen kuulaalta.
Natural Mineral Foundationilla on myös hyvä peittää ihon virheellisyyksiä esimerkiksi pigmenttiläiskiä tai aknearpia. Meikkijauhetta voi laittaa virheellisyyksien päälle useamman kerroksen, eikä ihosta tule mitenkään kirjavaa. 

Tämä Natural Mineral Foundation on myös hyvin edullinen käytössä. Itse käytän meikkiä 5-6 päivää viikossa ja tuo yksi pakkaus riittää minulla lähes puolivuotta. Jos vertaatte sitä miten usein ostatte  voidemaista meikkivoidetta, niin säästö on moninkertainen. Moni meikkivoide ei riitä kuin kuukauden päivät. 

Mineraalipigmenttimeikit ovat ihoystävällisiä ja todella harvoin aiheuttavat ärsytyksiä.


Meikkiterveisin,

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 17.9.–23.9.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti