perjantai 27. syyskuuta 2024

Seerumi on tehokkain ihonhoitotuote!

 Tänään on kauan odotettu Pimeän kaupan tapahtuma ja kaikki hoitotuotteet ovat -20% tarjoushinnalla. Tarjous on verkkokaupassa sunnuntaihin klo 24.00 asti voimassa koodilla PK24 ja tänään perjantaina palvelen ostoksilla kävijöitä aamupäivän klo 10.00-12.00. 

Vihdosta viimein- tänään on perjantai!


Valitettavasti en voi pitää hoitolaa auki kuin tuon aamun, koska Verkatehtaalla on Suomen Yrittäjänaisten liittokokous ja menen sinne. Ellette ehdi perjantaina ostoksille ja haluatte tuotteet hakea hoitolasta, toimitaan entiseen tapaan ja voitte laittaa tekstaria tai sähköpostia, mitä tuotteita haluatte ja milloin ehditte ne noutamaan. 

Yli 100€ ostoksesta saatte lahjaksi matkapakkauksen jonka arvo on 37€. 


Seerumi menee hukkaan silloin tällöin käytettynä

Muistutan vielä kerran, että kaikki ihotyypit tarvitsevat seerumia, joka on täsmätuote ihon ongelmiin. Seerumipullo pitää aina käyttää joka päivä loppuun asti, eikä niin, että laitetaan pari tippaa silloin tällöin. Seerumin käyttö on kuin antibioottikuuri, eli ihosolukon pitää saada sitä joka päivä, että saavutetaan toivottu tulos. 

Seerumi ei riitä yksinään käytettynä, koska se imeytyy syvempiin ihokerroksiin, eikä jätä ihon pintakerrokseen mitään suojapintaa. Siksi tarvitaan vielä hoitovoide, joka imeytyy pintakerrokseen vahvistamaan ihon omaa kosteus-ja rasvavaippaa.

Varsinkin, nyt kun edessä on ihoa kuivattava talvisää, tarvitaan tehohoitotuotteita ylläpitämään ihon kosteutta ja tasapainoista hyvinvointia. Suomalaisille on hyvin tyypillistä, että iho on helposti punoitteleva ja couperosaa syntyy talven lämmön vaihteluiden takia. Herkkää ihoa pitää ryhtyä vahvistamaan ja suojaamaan jo nyt, ettei couperosa muutu ruusufinniksi.


Kaikki ihotyypit hyötyvät seerumeista


Kaikki ihotyypit hyötyvät seerumeista

On virheellistä ajatella, että vain ikäihmiset tarvitsevat ihon hoitoon seerumeja. Yhtä hyvin nuori iho kaipaa täsmätuotetta korjaamaan ihon ongelmia. iS Clinicalin Hydra Cool Serum (15 ml 77€-20% ja 30 ml 124€-20%) on runsaasti kosteutta sisältävä geelimäinen seerumi. Tämä seerumi toimii hyvin ihan parikymppisilläkin tuomaan lisäkosteutta kuivalle ja atooppisen kuivalle iholle. Hydra Cool Serum lisää ihoon kosteutta, mutta samalla se myös sitoo ihon omaa kosteutta ja ehkäisee sen haihtumista kuivaan huoneilmaan. 

iS Clinicalin suursuosikki on Youth Serum (30 ml 191€-20%) joka on sekä kosteuttava, että kiinteyttävä. Youth Serum on minun suosikkiseerumini, koska sen kiinteyttävä vaikutus tuntuu heti. Erinomainen yhdistelmä talven varalle on Youth Serum ja sen päälle iS Clinicalin Sheald Recovery Balm (96€-20%) joka on täyteläinen balsamityyppinen hoitovoide yöksi ja päiväksi. 
Monipuolisin seerumi on Dermalogican Smart Response Serum (150€-20%) eli älyseerumi, jossa on neljä eri vaikutusta. Smart Responce Serum kiinteyttää, kosteuttaa, vähentää punoitusta ja kirkastaa ihon väriä. 

Alkukesästä Dermalogicalle tuli uusi Pro-Collagen Banking Serum (100€-20%) joka vahvistaa ihosolukon kollageenivarastoja. Kollageeni on ihossa se osa mikä ylläpitää ihon kimmoisuutta ja joustavuutta. Pro-Collagen Banking Serum vahvistaa kollageenisäikeitä niin, että ihon rypistyminen ja ohentuminen hidastuu. 
Hoitolani valikoimasta löytyy takuulla jokaiselle sopiva seerumi ja iho pysyy sileänä ja joustavana läpi talven. 


Pimeän kaupan terveisin,

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 24.9.–30.9.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti