torstai 19. syyskuuta 2024

Syksysuunnitelmat

 Tässä kohtaa syksyä hoitolan työt ja muu elämän meno vaikuttaa aika kiireiseltä. Seuraavat pari viikkoa ovat hyvin työntäyteisiä, koska Pimeän kaupan tapahtuma on pe 27.9 ja samanaikaisesti Verkatehtaalla on Suomen Yrittäjänaiset ry:n liittokokous.


23-27.9 Hoitolassani ostetut tuotteet -20% ja 27.-29.9 verkkokaupasta ostetut tuotteet -20%



Syyslomailua

Tämän kiireisen syyskuun lopun aikataulutin harkitsemattomasti, koska järjestin lomasen Saarenmaalle kaiken muun homman keskellä. Hoitola on suljettu ke-pe 18-20.9, koska päätimme pitää pienen myöhäiskesän loman. Olen siis tällä hetkellä Virossa Saarenmaalla ja tästä paikasta tulette lukemaan vielä tuonnempanakin, koska haluan perehtyä alueen sotahistoriaan.


Lomailen 18.-20.9 välillä




En ole koko kesänä pitänyt lomaa ja edellinen lomani oli viikko maaliskuussa. Työni on minulle rakasta ja tärkeää, mutta kyllä nyt jo ymmärrän, että tauot ja lomat ovat välttämättömiä. Enkä ole enää mikään tyttöjen, joten toipuminen työrupeamista vaatii paljon pidemmän ajan, kun kolmekymmentävuotta sitten. 
Loppuvuosi on yleensä hyvin kiirettä työn aikaa ja päivät venyy usein kymmentuntisiksi. Koska tiedän tämän jo etukäteen, niin on parempi lomailla, jo ennen kuin voimat ihan katkeaa. 

Kerron myös, että varsinaisen kesälomani pidän marraskuussa 11-23.11, eli marraskuun puolessavälissä. Tämä kannattaa huomioida, kun ajoitatte omia kasvohoitoaikoja. Vielä en ole ihan varma raaskinko pitää lomaa kokonaiset kaksi viikkoa, vai tulenko työhön jo toisen viikon puolivälissä. 

Tarkoitus on mennä Wieniin ja pääkohteena on Mauthausenin keskitysleiri ja Wienin holokaustimuseo. Kyllähän Wienistä löytyy myös kaikkea kaunista kultturellia, ettei kaikki aika mene sotahistorian merkeissä. En ole käynyt Mauthausenin keskitysleirillä ja haluan ehdottomasti nähdä tuon museoidun alueen. Mauthausenissa surmattiin noin 150.000-300.000 vankia, mutta tarkkaa määrää ei ole tiedossa. Mauthausenissa ei ollut pelkästään juutalaisia, vaan sinne sijoitettiin myös Itävallan älymystöä jotka olivat kritisoineet Hitleriä. Joka tapauksessa Mauthausen on yksi suurimpia natsien keskitysleireistä.


Yrittäjänaisten seminaari ja liittokokous

Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaiset ovat saaneet järjestettäväkseen Suomen Yrittäjänaisten luentopäivät ja liittokokouksen. Tapahtuma on Verkatehtaalla pe-la 27-28.9. Tapahtuma osuu siis päällekkäin Hämeenlinnan Pimeän kaupan tapahtuman kanssa, joka on siis perjantaina 27.9. 

Pimeän kaupan tapahtumaan osallistun perinteisillä hyvillä tarjouksilla, eli kaikki normaalihintaiset hoitotuotteet on -20%. Verkkokaupassa alennukset ovat voimassa niin kuin ennenkin pe-su 27-29.9, mutta hoitolan osalta tilanne on aiheuttanut hiukan päänvaivaa, koska haluan osallistua jo perjantaina yrittäjänaisten tapahtumaan. 

Päätin hoitaa tilanteen niin, että olen perjantai aamun 27.9 klo 10.00-12.00 palvelemassa ostoksilla kävijöitä, ja sitten suljen hoitolan loppupäiväksi ja lähden Verkatehtaalle. 

Toivon, että asiakkaani ymmärtävät tilanteen ja hyväksyvät ratkaisuni. Olen päättänyt, että annan tuon -20% alennuksen hoitolassa kävijöille jo koko viikon ma-pe 23-27.9, koska tuo perjantain aukiolo jää niin lyhyeksi. 

Haluan, että mahdollisimman moni voisi hyödyntää tuon hyvän tarjouksen, ja ellette pääse ensi viikolla ostoksille laittakaa sähköpostia tai tekstiviestiä, mitä tarvitsette. ja milloin ehditte tuotteet noutamaan.

Tämän Pimeän kaupan tarjoushinnat kannattaa käyttää hyväkseen ja hankkia loppuvuoden tuotteet edullisesti. Oletettavasti Hämeenlinnassa ei järjestetä enää muuta tarjoustapahtumaa tämän vuoden puolella. 


Mukavaa päivää!

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 17.9.–23.9.-24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti