sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Näin käytät Solar Defence Boosteria sk 50

Kesäkuun loppuun saakka on Dermalogican Solar Defence Booster sk 50 tarjoushinnalla NYT 68€ (85€). Se on Dermalogican monipuolisin aurinkosuojatuote ja se sopii aivan kaikille. Sitä voi käyttää yksinään, tai sekoittaa johonkin muuhun Dermalogican voiteeseen.

Solar Defence Booster sk 50 sopii yksinään käytettynä päivävoiteena seka-ja rasvoittuvalle iholle. Sen päälle voi laittaa myös meikkiä ja iho pysyy siistinä koko päivän. Kuivalle ja vanhenevalle iholle kannattaa laittaa ensi kosteuttava tehotippa ja vasta sen päälle Solar Defence Booster sk 50. Suositeltavat tehotipat ovat Skin Hydrating Booster (94€), Ultra Calming Serum Concentrate (76€), tai Multivitemin Power Serum (110€). Ellei tehotippoja ole voi Solar Boosterin alle laittaa ohuelti Dermalogican kosteusvoiteen.

Solar Defence Boosteria sk 50 voi sekoittaa myös kosteusvoiteen joukkoon ja näin siitä tulee suojakerroin kolmekymmentä. Annosteluohje on kaksikolmasosaa kosteusvoidetta ja yksikolmasosa Solar Boosteria ja ne sekoitetaan kämmenellä keskenään. Usein kysytään voiko Solar Boosteria sekoittaa muiden kosmetiikkasarjojen voiteisiin. Kyllä näin voi tehdä, mutta tulos ei ehkä aina ole tyydyttävä. Kovin paksun mineraaliöljyjä sisältävän voiteen joukkoon Solar Booster ei ehkä sekoitu kunnolla ja ihosta voi tulla epämiellyttävän rasvainen.

Decoltee ja rintakehä, niska ja korvalehdet palavat todella nopeasti ja niille alueille Solar Defence Booster sk 50 on oikein hyvä. Moni vakio asiakkaamme käyttää Age Smart linjan Dynamic Skin Recovery sk 50 (109€) kiinteyttävää ja elvyttävää päivävoidetta ja säästääkseen tätä arvokkaampaa voidetta kannattaa Solar Boosteria käyttää niskaan ja korviin. Tuo decolteen alue kannattaa huomioida erityisesti se suorastaan imee itseensä aurinkoa. Siihen kannattaa päivän mittaan lisätä useamman kerran suojavoidetta ja siihen tarkoitukseen Solar Booster on oikein hyvä.

Solar Defence Booster sk 50 sopii myös yli parivuotiaille lapsille. Miehet pitävät tästä voiteesta, kun se on ohut ja hyvin imeytyvä. Nyt tarjoushinta kannattaa käyttää hyödyksi ja muistaa myös, että kahden tuotteen ostaja saa viiden tuotteen matkapakkauksen jonka arvo on 66€.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti