maanantai 6. kesäkuuta 2016

Total Eye Care sk 15 Tähtitarjous jatkuu vielä!

Kesälomat tuo aina muutoksia suunnitelmiin ja en saanutkaan Dermalogicalta uutta tarjoustuottetta ensi viikoksi. Tavaraa ei olisi pystytty lähettämään pakkaamon lomien takia, kuin loppuviikosta. Olisin siis joutunut myymään eioota ja samalla mainostanut tarjousta. Parempi on odottaa vielä viikko, että tuotteet ovat meillä asti.

Total Eye Care sk 15 NYT 49€ (62€) ja saat kaupan päälle Age Reversal Eye Complex silmänymp.voiteen matkapakkauksen ja Youngbloodin musta ripsivärin kokeilukoon. Tämän edullisempi ei Dermalogican silmänympärysvoide voisi enää olla. Pakkausta kannattaa ostaa, vaikka kaksittain. Avaamattomana tuo Total Eye Care sk 15 on täysin kunnossa syyskuuhun 2017 saakka. Voiteet ovat juuri tulleet meille, joten käyttöaika on pitkä.

Aurinkosuojavoide on erittäin tärkeä ohuelle silmänympärysiholle. Se ei kestä uv-säteilyä sitäkään vähää mitä kasvojen muu iho. Suojakertoimelliset kasvovoiteet ovat usein liian raskaita ja turvottavat silmäluomea, tai valuvat silmiin. Tänä keväänä olen kahta asiakastani neuvonut lääkäriin ja heiltä poistettiin nimenomaan silmäkulmasta solumuutos. Silmämeikki tietysti suojaa säteilyltä ja SkinPerfect Primer sk 30 toimii myös silmänympärillä. Näitä ei kuitenkaan aina kesäoloissa käytetä. Silmälasit voivat myös heijasta säteilyä niin, että sen vaikutus moninkertaistuu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti