perjantai 24. kesäkuuta 2016

Clearing Skin Wash käy myös käsien pesuun

Kuuntelin radiosta asiantuntijaa, joka kertoi noroviruksesta ja sen torjumisesta sekä yleensä käsihygieniasta matkoilla. Minulle uusi tieto oli ettei norovirus kuole alkoholipitoisella pesu-tai desinfiointiaineella, vaan pinnat pitää pyyhkiä kloriitin tapaisilla puhdistusaineilla. Käsidesi ei tehoa norovirukseen kunnolla, vaan kunnon pesu kuumalla vedellä ja pesuaineella on parasta.

Yleisissä vessoissa olevista ilmaa puhaltavista kuivaajista käytettiin nimeä viruslinko. Viimeisimmän brittiläisen tutkimuksen mukaan noroviruksen kaltainen virus oli levinnyt jopa satakertaa enemmän ilmakuivaajalla, kuin puhtaalla paperipyyhkeellä kuivattaessa. Itse kyllä inhoankin niitä puhaltimia, kun ne ei kuivaa kunnolla ja meteli on hirveä. Itselläni on aina käsilaukussa mukana matkakoko (50ml) Clearing Skin Washia käsien pesua varten. Se tappaa bakteereita ja viiruksia huomattavasti paremmin, kuin mitkään saippuat, tai pesunesteet. Käytän sitä usein myös kotioloissa käsien pesuaineena Dermalogican Body Washin rinnalla.

Clearing Skin Wash (500ml 70€ 250ml 46€) on rasvaisen ihon Medibac hoitolinjan puhdistusgeeli, joka on erinomainen rauhoittamaan tulehtunutta ihoa. Talvella se voi olla joka päiväisessä käytössä hiukan kuivattava, mutta näin kesällä se on oikein hyvä rasvoittuvan ihon pesugeeli. Moni käyttää sitä myös vartalon pesuun, koska se vähentää selkään ja rintaan tulevia finnejä. Miehille ja nuorisolle saattaa kesällä tulla pahojakin tulehtuneita kohtia vartalolle ja juuri niitä Clearing Skin Wash ennalta ehkäisee. Tämä pesugeeli on ihan yhtä riittoisa, kuin kaikki Dermalogican tuotteet ja tuo pieni matkakokokin riittää käsien pesuun useamman viikon. Suihkuvaahtona sitä käytetään korkeitaan puolet siitä määrästä mitä tavallisia pesuaineita käytetään. Se ei tule muita suihkugeelejä juurikaan kalliimmaksi. kun ei lutraa sitä turhaan. 

2 kommenttia:

 1. Ihoni on vieläkin öljyisen rasvainen, vaikka kohta on nelkytvuotissynttärit. Ilman Dermalogican aineita olisin ihan pulassa.

  Clearing Skin Washia käytän suihkugeelinä kesäisin, niin selkään ei synny herneen kokoisia finnejä. Näin kävi ennen Clearing Skin Washia eikä silloin kehdannut julkisesti topeissa kulkea. Uusi Charcoal naamio on aivan mahtava tasoittamaan ihoa. Parin kuukauden ajan olen käyttänyt sitä 2-3 kertaa viikossa ja huokoset on supistuneet ällistyttävästi. Toukokuun hellepäivinä meinasi pukata hikinäppyä mikä on joka kesäinen ongelma. Charcoal naamio iltaisin ja yöksi Overnight Clearing Gel ja aamulla iho oli kunnossa. Suosittelen kokeilemaan, jos rasvanahka vaivaa vielä vanhemmallakin iällä.

  Alkuviikosta joku kommentoija suuresa viisaudessaan suositteli kookosöljyä meikin poistoon. Jäi hiukan vaivaamaan, että miksi juuri kookosöljyä? Eikös Pirkan rypsiöljy ajaisi saman asian ja olisi vielä halvempaa? Omalla kohdallani en halua edes kuvitella mitä ihossani tapahtuisi, jos vaihtaisin Precleansen ruokaöljyyn.

  VastaaPoista
 2. Clearing Skin Wash ja Special Cleansing Gel sopivat suihkuvaahdoksi vartalolle. Ne desinfioivat ja vähentävät tulehduksia sekä nopeuttavat finnien paranemista. Dermalogican Body Wash on ihana suihkuvaahto, mutta sillä ei ole erityishoitovaikutusta finneihin. Muutama asiakkaani joilla on taliköhnä käyttävät Clearing Skin Washia jatkuvasti suihkuvaahtona ja kokevat sen vähentävän talivuotoa ja bakteeritoiminnan aiheuttamaa hajua. Me käytämme työssä Marin kanssa jatkuvasti käsien pesuun Clearing Skin Washia ja samoin teemme myös kotona.
  Tuo kookosöljyjuttu kiinnostaa minuakin se osalta, että miksi se pitää olla juuri kookosöljyä. Maanviljelijänä toivoisin, että kotimaisia öljyjä suosittaisiin. Jos kerran haluaa iholleen ängetä jotain ruokaöljyä, niin se voisi olla camelinaöljyä eli kitupellavaöljyä, tai rypsiöljyä.

  Inkeri

  VastaaPoista